Povezane vesti
Srpskim tagom kroz četiri države, uskoro širenje mreže ka Sloveniji i Grčkoj
RTS 27.05.2025
Srpski tag, odnosno elektronski sistem za naplatu putarine, nastavlja da pomera granice u regionu. Od sada, zahvaljujući sistemu "Toll4All", vozači iz Srbije mogu bez zaustavljanja da putuju i auto-putevima u Hrvatskoj. Pomoćnik direktora sektora za… »
Prekonfigurišite stari tag uređaj ili kupite novi i plaćajte putarinu bez zaustavljanja u zemlji i regionu
NIN 27.05.2025
Uz brzu, jednostavnu i besplatnu prekonfiguraciju TAG uređaja u AMSS poslovnicama i registraciju na AMSS ENP platformu, vozačima je omogućeno da, osim u Srbiji, prolaze naplatne rampe bez čekanja u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. Osim toga, korisnici… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih

"Ceo svet podržava plan za mir u Gazi": Donald Tramp o pregovorima Izraela i Hamasa
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 45 minutajoš 53 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 4 satijoš 26 povezanih