Povezane vesti
"Bato ove godine ih čistimo sve... Započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem" Ilić pisao Zviceru o planu ubistva…
Kurir pre 1 dan
Bato ove godine ih čistimo sve... započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem, sanjao sam da mi pobeg’o, poludeo sam, brate poludeo sam, sanjam pobegao mi auuu ja reko’, a kao negde u BG-u ga rokam i pobeže...”. Prema tvrdnjama Specijalnog… »
"Kune ti se brat, izbušiću ga kao drvo": Objavljena jeziva prepiska "kavčana" sa skaja: Dogovaraju ubistvo ovog…
Blic pre 1 dan
"Bato ove godine ih čistimo sve... započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem, sanjao sam da mi pobegao, poludeo sam, brate poludeo sam, sanjam pobegao mi", a kao negde u BG-u ga rokam i pobeže...”. Prema tvrdnjama Specijalnog državnog… »
"Bato, jedva čekam da ga ubijem": Jeziva Skaj prepiska, Zvicer i Džoni sa Vračara spremali likvidaciju škaljarca
Mondo pre 1 dan
Grupa je planirala ubistvo Marka Ljubiše Kana u januaru 2021. godine. "Bato ove godine ih čistimo sve... započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem, sanjao sam da mi pobegao, poludeo sam, brate poludeo sam, sanjam pobegao mi, a kao negde u BG-u ga… »
Vesti dana »

Promenljivo i nestabilno sa pljuskovima, temperatura do 22 stepena
Glas Zaječara pre 25 minutajoš 18 povezanih