Povezane vesti

"Bato ove godine ih čistimo sve... Započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem" Ilić pisao Zviceru o planu ubistva: "Kune…

"Bato ove godine ih čistimo sve... Započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem" Ilić pisao Zviceru o planu ubistva: "Kune…

Kurir 27.05.2025
Bato ove godine ih čistimo sve... započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem, sanjao sam da mi pobeg’o, poludeo sam, brate poludeo sam, sanjam pobegao mi auuu ja reko’, a kao negde u BG-u ga rokam i pobeže...”. Prema tvrdnjama Specijalnog državnog… »
"Kune ti se brat, izbušiću ga kao drvo": Objavljena jeziva prepiska "kavčana" sa skaja: Dogovaraju ubistvo ovog "škaljarca", a…

"Kune ti se brat, izbušiću ga kao drvo": Objavljena jeziva prepiska "kavčana" sa skaja: Dogovaraju ubistvo ovog "škaljarca", a…

Blic 27.05.2025
"Bato ove godine ih čistimo sve... započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem, sanjao sam da mi pobegao, poludeo sam, brate poludeo sam, sanjam pobegao mi", a kao negde u BG-u ga rokam i pobeže...”. Prema tvrdnjama Specijalnog državnog tužilaštva, tu… »
"Bato, jedva čekam da ga ubijem": Jeziva Skaj prepiska, Zvicer i Džoni sa Vračara spremali likvidaciju škaljarca

"Bato, jedva čekam da ga ubijem": Jeziva Skaj prepiska, Zvicer i Džoni sa Vračara spremali likvidaciju škaljarca

Mondo 27.05.2025
Grupa je planirala ubistvo Marka Ljubiše Kana u januaru 2021. godine. "Bato ove godine ih čistimo sve... započinjemo sa Kanom, jedva čekam da ga ubijem, sanjao sam da mi pobegao, poludeo sam, brate poludeo sam, sanjam pobegao mi, a kao negde u BG-u ga… »

Vesti dana »