Povezane vesti

"Nisam jedina koja je dobila raskid ugovora" Pevačica nakon 7 godina otkrila istinu o odnosu sa Popovićem: Pokojni Saša mi…

"Nisam jedina koja je dobila raskid ugovora" Pevačica nakon 7 godina otkrila istinu o odnosu sa Popovićem: Pokojni Saša mi…

Kurir pre 4 dana
Slađana Đorđević, javnosti poznata i kao Bucka, u " Zvezdama Granda" istakla se još tokom treće sezone ovog talent-šoua. U velikoj ispovesti za jedne medije otkrila je koliko se njen život od onda promenio, pa se dotakla i brojnih napisa vezanih… »
"Nisam jedina koja je dobila raskid ugovora": Bucka nakon 7 godina otkrila šta se desilo sa Sašom Popovićem

"Nisam jedina koja je dobila raskid ugovora": Bucka nakon 7 godina otkrila šta se desilo sa Sašom Popovićem

Mondo pre 4 dana
Pevačica Slađana Đorđević Bucka osvojila je publiku u Zvezdama Granda, ali i istrpela kritike na račun fizičkog izgleda. Slađana Đorđević Bucka proslavila se u trećoj sezonu takmičenja "Zvezde Granda". U jeku popularnosti su svi više… »
"Nisam jedina koja je dobila raskid ugovora" Pevačica nakon 7 godina otkrila istinu o odnosu sa Popovićem: "Pokojni Saša mi…

"Nisam jedina koja je dobila raskid ugovora" Pevačica nakon 7 godina otkrila istinu o odnosu sa Popovićem: "Pokojni Saša mi…

Alo pre 4 dana
Slađana Đorđević Bucka u ispovesti za Alo otkrila u kakvom je odnosu bila sa Sašom i šta se desilo u Grandu te 2008. godine. Slađana Đorđević Bucka proslavila se u trećoj sezonu takmičenja "Zvezde Granda", a u iskrenom razgovoru za Alo… »

Vesti dana »