Повезане вести

"Нисам једина која је добила раскид уговора" Певачица након 7 година открила истину о односу са Поповићем: Покојни Саша ми је…

"Нисам једина која је добила раскид уговора" Певачица након 7 година открила истину о односу са Поповићем: Покојни Саша ми је…

Курир 27.05.2025
Слађана Ђорђевић, јавности позната и као Буцка, у " Звездама Гранда" истакла се још током треће сезоне овог талент-шоуа. У великој исповести за једне медије открила је колико се њен живот од онда променио, па се дотакла и… »
"Нисам једина која је добила раскид уговора": Буцка након 7 година открила шта се десило са Сашом Поповићем

"Нисам једина која је добила раскид уговора": Буцка након 7 година открила шта се десило са Сашом Поповићем

Мондо 27.05.2025
Певачица Слађана Ђорђевић Буцка освојила је публику у Звездама Гранда, али и истрпела критике на рачун физичког изгледа. Слађана Ђорђевић Буцка прославила се у трећој сезону такмичења "Звезде Гранда". У јеку популарности су сви… »
"Нисам једина која је добила раскид уговора" Певачица након 7 година открила истину о односу са Поповићем: "Покојни Саша ми је…

"Нисам једина која је добила раскид уговора" Певачица након 7 година открила истину о односу са Поповићем: "Покојни Саша ми је…

Ало 27.05.2025
Слађана Ђорђевић Буцка у исповести за Ало открила у каквом је односу била са Сашом и шта се десило у Гранду те 2008. године. Слађана Ђорђевић Буцка прославила се у трећој сезону такмичења "Звезде Гранда", а у искреном разговору… »

Вести дана »