Повезане вести
"Нисам једина која је добила раскид уговора" Певачица након 7 година открила истину о односу са Поповићем: Покојни Саша ми је…
Курир 27.05.2025
Слађана Ђорђевић, јавности позната и као Буцка, у " Звездама Гранда" истакла се још током треће сезоне овог талент-шоуа. У великој исповести за једне медије открила је колико се њен живот од онда променио, па се дотакла и… »
"Нисам једина која је добила раскид уговора": Буцка након 7 година открила шта се десило са Сашом Поповићем
Мондо 27.05.2025
Певачица Слађана Ђорђевић Буцка освојила је публику у Звездама Гранда, али и истрпела критике на рачун физичког изгледа. Слађана Ђорђевић Буцка прославила се у трећој сезону такмичења "Звезде Гранда". У јеку популарности су сви… »
"Нисам једина која је добила раскид уговора" Певачица након 7 година открила истину о односу са Поповићем: "Покојни Саша ми је…
Ало 27.05.2025
Слађана Ђорђевић Буцка у исповести за Ало открила у каквом је односу била са Сашом и шта се десило у Гранду те 2008. године. Слађана Ђорђевић Буцка прославила се у трећој сезону такмичења "Звезде Гранда", а у искреном разговору… »
Вести дана »
Злочин у Рибникару: Апелациони суд укинуо пресуде Кецмановићима
BBC News пре 54 минутајош 26 повезаних
РГЗ: Катастар поступа у складу са законом, не одлучујумо ми о укидању заштите
Бета пре 24 минутајош 23 повезане
Путинов пропагандиста или кључ за мир у Украјини: Ко је дипломата Кирил Дмитријев
BBC News пре 4 сатијош 81 повезана
"Четвртак је рок": Огласио се Путин о Трамповом плану за Украјину: "и Кијев и европски ратни хушкачи треба да знају..."
Блиц пре 19 минутајош 23 повезане