Povezane vesti
Nenadić: Trenutna funkcionerska kampanja čak ogoljenija nego na prethodnim izborima
Radio 021 27.05.2025
"U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora", ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. Kako kaže, "može se reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna". "Mi smo 2021… »
Nenadić: Ova funkcionerska kampanja ogoljenija nego prethodna
N1 Info 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine, kada su… »
Glas Zaječara 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. „Mi smo 2021. godine, kada su… »
Novi magazin 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine, kada su… »
Vesti dana »
Jokić i prizor koji je zasenio svaku NBA utakmicu! Srbin snimljen prvi put posle teške povrede! Pogledajte kako hoda Nikola
Kurir pre 0 minutajoš 26 povezanih
Detalji pakla u ekskluzivnom skijalištu! Ima mrtvih, desetine povređenih u stravičnoj eksploziji tokom proslave: Strašni snimci sa mesta užasa (foto/video)
Kurir pre 10 minutajoš 17 povezanih
Dva dečaka i devojčica rođeni u Beogradu u prvom minutu 2026. godine
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih
U Srbiji prvog dana Nove godine do 10 stepeni, ponegde oblačno i provejavanje snega
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih
Mali o licenci za NIS: Dobre vesti rezultat ozbiljne diplomatske borbe koju vodi Vučić
Euronews pre 20 minutajoš 11 povezanih