Povezane vesti
Nenadić: Trenutna funkcionerska kampanja čak ogoljenija nego na prethodnim izborima
Radio 021 27.05.2025
"U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora", ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. Kako kaže, "može se reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna". "Mi smo 2021… »
Nenadić: Ova funkcionerska kampanja ogoljenija nego prethodna
N1 Info 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine, kada su… »
Glas Zaječara 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. „Mi smo 2021. godine, kada su… »
Novi magazin 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine, kada su… »
Vesti dana »

FOTO Otkriveno 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu: Uhapšeni otac i sin
Nova pre 4 satijoš 23 povezane

Promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 31 stepen
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 24 povezane

Protest i incidenti ispred prostorija SNS-a u Zemunu i Novom Beogradu
NIN pre 3 satajoš 19 povezanih

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 41 minutajoš 81 povezana

Milićević: Nisam prekršio Jevanđelje, verovatno će me isključiti iz crkve
Vreme pre 25 minutajoš 15 povezanih