Povezane vesti
Nenadić: Trenutna funkcionerska kampanja čak ogoljenija nego na prethodnim izborima
Radio 021 27.05.2025
"U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora", ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. Kako kaže, "može se reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna". "Mi smo 2021… »
Nenadić: Ova funkcionerska kampanja ogoljenija nego prethodna
N1 Info 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine, kada su… »
Glas Zaječara 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. „Mi smo 2021. godine, kada su… »
Novi magazin 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine, kada su… »
Vesti dana »
U Srbiji danas preko dana promenljivo sunčano, temperature do 16 stepeni
Insajder pre 55 minutajoš 10 povezanih
UŽIVO Tramp: Iran loše upravlja Ormuskim moreuzom; Netanijahu: Nastavljamo sa napadima na Hezbolah
Sputnik pre 31 minutajoš 8 povezanih
Učenici srednjih i osnovnih škola u centralnoj Srbiji od danas na prolećnom raspustu
Insajder pre 40 minutajoš 1 povezana
Počinje puna primena EES sistema na granicama: Na izlasku iz Srbije će se čekati
Radio 021 pre 41 minutajoš 2 povezane