Повезане вести
Ненадић: Тренутна функционерска кампања чак огољенија него на претходним изборима
Радио 021 27.05.2025
"У суштини се ништа није променило од претходних избора", оценио је Немања Ненадић из Транспарентности Србија. Како каже, "може се рећи да је ова функционерска кампања у Зајечару и Косјерићу још огољенија него што је била она… »
Ненадић: Ова функционерска кампања огољенија него претходна
Н1 Инфо 27.05.2025
У суштини се ништа није променило од претходних избора. Можемо рећи да је ова функционерска кампања у Зајечару и Косјерићу још огољенија него што је била она претходна, оценио је Немања Ненадић из Транспарентности Србија. "Ми… »
Глас Зајечара 27.05.2025
У суштини се ништа није променило од претходних избора. Можемо рећи да је ова функционерска кампања у Зајечару и Косјерићу још огољенија него што је била она претходна, оценио је Немања Ненадић из Транспарентности Србија. „Ми… »
Нови магазин 27.05.2025
У суштини се ништа није променило од претходних избора. Можемо рећи да је ова функционерска кампања у Зајечару и Косјерићу још огољенија него што је била она претходна, оценио је Немања Ненадић из Транспарентности Србија. "Ми… »
Вести дана »
Мали о стопираним средствима ЕУ: Ја у буџету не рачунам на то, ако се деси - деси се
Нова пре 1 сатјош 1 повезана
Лака победа Црвене звезде против Златибора за пласман на фајнал-фор КЛС-а
Данас пре 1 сатјош 5 повезаних