Povezane vesti

Nenadić: Trenutna funkcionerska kampanja čak ogoljenija nego na prethodnim izborima

Nenadić: Trenutna funkcionerska kampanja čak ogoljenija nego na prethodnim izborima

Radio 021 27.05.2025
"U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora", ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. Kako kaže, "može se reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna". "Mi smo 2021… »
Nenadić: Ova funkcionerska kampanja ogoljenija nego prethodna

N1 Info 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine, kada su… »

Glas Zaječara 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. „Mi smo 2021. godine, kada su… »

Novi magazin 27.05.2025
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine, kada su… »

Vesti dana »