Povezane vesti

Nenadić: Trenutna funkcionerska kampanja čak ogoljenija nego na prethodnim izborima

Nenadić: Trenutna funkcionerska kampanja čak ogoljenija nego na prethodnim izborima

Radio 021 pre 7 dana
"U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora", ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. Kako kaže, "može se reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna". "Mi… »
Nenadić: Ova funkcionerska kampanja ogoljenija nego prethodna

N1 Info pre 8 dana
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine… »

Glas Zaječara pre 8 dana
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. „Mi smo 2021… »

Novi magazin pre 8 dana
U suštini se ništa nije promenilo od prethodnih izbora. Možemo reći da je ova funkcionerska kampanja u Zaječaru i Kosjeriću još ogoljenija nego što je bila ona prethodna, ocenio je Nemanja Nenadić iz Transparentnosti Srbija. "Mi smo 2021. godine… »

Vesti dana »