Povezane vesti
"Uzeli su mi imovinu, živim u stanu od 39 kvadrata": Mina Kostić ogolila dušu za Blic, pa otkrila sve o misterioznom dečku…
Blic pre 4 dana
Naša pevačica Mina Kostić kaže da je ostala bez velikog dela imovine, a da su joj sve oduzeli bivši partner i izvesna Duda. Naime, pevačica je u jednom podkastu govorila u celoj situaciji, a za Blic je potvrdila sve, te je otkrila šta se tačno… »
Oduzeta imovina našoj pevačici "Živim u stanu od 39 kvadrata, sve je prebacio na svoje ime"
Alo pre 4 dana
Iako je o svemu ćutala više od dve decenije, sada je odlučila da progovori. Mina Kostić tvrdi da je ostala bez velikog dela imovine nakon što su joj sve oduzeli bivši partner i izvesna Duda. Iako je o svemu ćutala više od dve decenije, sada je… »
Mini Kostić oduzeli imovinu i sve što je zaradila! Evo zbog čega je izgubila stan, optužila je njega: "Ja sam budala..."…
Kurir pre 4 dana
Pevačica Mina Kostić prvi put je otkrila da joj je sve oduzeto, tačnije zgrada i nekoliko stanova i to od strane bivšeg i izvesne Dude s kojom je živela. Naime, Mina Kostić je kroz suze otkrila da su joj oduzeli sve što je zaradila i uložila u… »
Mini Kostić oduzeta imovina: Pevačica imala zgradu u vlasništvu, sad ostala u stanu od 39 kvadrata
Mondo pre 4 dana
Pevačica Mina Kostić prvi put je otkrila da joj je sve oduzeto, tačnije zgrada i nekoliko stanova i to od strane bivšeg i izvesne Dude s kojom je živela. Pevačica Mina Kostić je otkrila da su joj oduzeli sve što je zaradila i uložila u životu… »
Mini Kostić bivši dečko uzeo celu zgradu: „Ostala sam u stanu od 39 kvadrata“
Nova pre 4 dana
Naša pevačica podelila je kako je nasela na prevaru zbog koje je izgubila čitavu zgradu i sada živi u stanu od 39 kvadrata. Mina Kostić otkrila je da je celu svoju zaradu u karijeri uložila u nekretnine, a onda su je najbliži, odnosno tadašnji… »
Mini Kostić oduzeta imovina: Bivši i Duda umešani u sve, uzeo joj celu zgradu, evo od čega i gde danas živi
Telegraf pre 4 dana
Pevačica Mina Kostić prvi put je otkrila da joj je sve oduzeto, tačnije zgrada i nekoliko stanova i to od strane bivšeg i izvesne Dude s kojom je živela. Naime, Mina Kostić je kroz suze otkrila da su joj oduzeli sve što je zaradila i uložila u… »
Vesti dana »

Sedam meseci od pada nadstrešnice, blokada mostova u Beogradu, raskrsnica u Novom Sadu
RTV pre 10 minutajoš 28 povezanih

Nastavlja se bajka u Kragujevcu, Feđa Dudić ostaje na klupi Radničkog
Nova pre 15 minutajoš 14 povezanih

Rušenje ili rekonstrukcija Železničke stanice u Novom Sadu?
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 19 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 30 minutajoš 18 povezanih

Matijas Lesor pobesneo zbog toga što je PSŽ uzeo LŠ: "Ne znam ni što sam gledao ovo"
Telegraf pre 20 minutajoš 17 povezanih