Повезане вести

"Узели су ми имовину, живим у стану од 39 квадрата": Мина Костић оголила душу за Блиц, па открила све о мистериозном дечку…

"Узели су ми имовину, живим у стану од 39 квадрата": Мина Костић оголила душу за Блиц, па открила све о мистериозном дечку…

Блиц 27.05.2025
Наша певачица Мина Костић каже да је остала без великог дела имовине, а да су јој све одузели бивши партнер и извесна Дуда. Наиме, певачица је у једном подкасту говорила у целој ситуацији, а за Блиц је потврдила све, те је… »
Одузета имовина нашој певачици "Живим у стану од 39 квадрата, све је пребацио на своје име"

Одузета имовина нашој певачици "Живим у стану од 39 квадрата, све је пребацио на своје име"

Ало 27.05.2025
Иако је о свему ћутала више од две деценије, сада је одлучила да проговори. Мина Костић тврди да је остала без великог дела имовине након што су јој све одузели бивши партнер и извесна Дуда. Иако је о свему ћутала више од две… »
Мини Костић бивши дечко узео целу зграду: „Остала сам у стану од 39 квадрата“

Мини Костић бивши дечко узео целу зграду: „Остала сам у стану од 39 квадрата“

Нова 27.05.2025
Наша певачица поделила је како је насела на превару због које је изгубила читаву зграду и сада живи у стану од 39 квадрата. Мина Костић открила је да је целу своју зараду у каријери уложила у некретнине, а онда су је најближи… »
Мини Костић одузели имовину и све што је зарадила! Ево због чега је изгубила стан, оптужила је њега: "Ја сам будала..."…

Мини Костић одузели имовину и све што је зарадила! Ево због чега је изгубила стан, оптужила је њега: "Ја сам будала..."…

Курир 27.05.2025
Певачица Мина Костић први пут је открила да јој је све одузето, тачније зграда и неколико станова и то од стране бившег и извесне Дуде с којом је живела. Наиме, Мина Костић је кроз сузе открила да су јој одузели све што је… »
Мини Костић одузета имовина: Певачица имала зграду у власништву, сад остала у стану од 39 квадрата

Мини Костић одузета имовина: Певачица имала зграду у власништву, сад остала у стану од 39 квадрата

Мондо 27.05.2025
Певачица Мина Костић први пут је открила да јој је све одузето, тачније зграда и неколико станова и то од стране бившег и извесне Дуде с којом је живела. Певачица Мина Костић је открила да су јој одузели све што је зарадила и… »
Мини Костић одузета имовина: Бивши и Дуда умешани у све, узео јој целу зграду, ево од чега и где данас живи

Мини Костић одузета имовина: Бивши и Дуда умешани у све, узео јој целу зграду, ево од чега и где данас живи

Телеграф 27.05.2025
Певачица Мина Костић први пут је открила да јој је све одузето, тачније зграда и неколико станова и то од стране бившег и извесне Дуде с којом је живела. Наиме, Мина Костић је кроз сузе открила да су јој одузели све што је… »

Вести дана »