Povezane vesti
"Uzeli su mi imovinu, živim u stanu od 39 kvadrata": Mina Kostić ogolila dušu za Blic, pa otkrila sve o misterioznom dečku…
Blic 27.05.2025
Naša pevačica Mina Kostić kaže da je ostala bez velikog dela imovine, a da su joj sve oduzeli bivši partner i izvesna Duda. Naime, pevačica je u jednom podkastu govorila u celoj situaciji, a za Blic je potvrdila sve, te je otkrila šta se tačno desilo. -… »
Oduzeta imovina našoj pevačici "Živim u stanu od 39 kvadrata, sve je prebacio na svoje ime"
Alo 27.05.2025
Iako je o svemu ćutala više od dve decenije, sada je odlučila da progovori. Mina Kostić tvrdi da je ostala bez velikog dela imovine nakon što su joj sve oduzeli bivši partner i izvesna Duda. Iako je o svemu ćutala više od dve decenije, sada je odlučila… »
Mini Kostić oduzeta imovina: Pevačica imala zgradu u vlasništvu, sad ostala u stanu od 39 kvadrata
Mondo 27.05.2025
Pevačica Mina Kostić prvi put je otkrila da joj je sve oduzeto, tačnije zgrada i nekoliko stanova i to od strane bivšeg i izvesne Dude s kojom je živela. Pevačica Mina Kostić je otkrila da su joj oduzeli sve što je zaradila i uložila u životu, te da je… »
Mini Kostić oduzeli imovinu i sve što je zaradila! Evo zbog čega je izgubila stan, optužila je njega: "Ja sam budala..."…
Kurir 27.05.2025
Pevačica Mina Kostić prvi put je otkrila da joj je sve oduzeto, tačnije zgrada i nekoliko stanova i to od strane bivšeg i izvesne Dude s kojom je živela. Naime, Mina Kostić je kroz suze otkrila da su joj oduzeli sve što je zaradila i uložila u životu, te… »
Mini Kostić bivši dečko uzeo celu zgradu: „Ostala sam u stanu od 39 kvadrata“
Nova 27.05.2025
Naša pevačica podelila je kako je nasela na prevaru zbog koje je izgubila čitavu zgradu i sada živi u stanu od 39 kvadrata. Mina Kostić otkrila je da je celu svoju zaradu u karijeri uložila u nekretnine, a onda su je najbliži, odnosno tadašnji partner i… »
Mini Kostić oduzeta imovina: Bivši i Duda umešani u sve, uzeo joj celu zgradu, evo od čega i gde danas živi
Telegraf 27.05.2025
Pevačica Mina Kostić prvi put je otkrila da joj je sve oduzeto, tačnije zgrada i nekoliko stanova i to od strane bivšeg i izvesne Dude s kojom je živela. Naime, Mina Kostić je kroz suze otkrila da su joj oduzeli sve što je zaradila i uložila u životu, te… »
Vesti dana »
Prvo polufinale PZE uživo: Kosjerina sve šokirala, priznala grešku, ova pevačica mora da ponovi nastup!
Mondo pre 27 minutajoš 39 povezanih
Blokirana cela Srbija, odsudna bitka za srpsko selo Stefan proizvodi mleko, ali mora da radi u fabrici i vozi kamion: „Kriza u mlekarstvu nikad gora, poravnaće nas“
Ozon press pre 6 satijoš 53 povezane
Srbija i Amerika bile uzdržane tokom glasanja u UN o antiruskoj rezoluciji
Vesti online pre 57 minutajoš 41 povezana
Alimpijević: Kalinić je ratnik koji je potreban timu, Tursku vidim u samom vrhu
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih
Vučić o pokušaju ubistva njegove porodice: "Kad bih rekao razlog, ne biste mi verovali"
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih