Povezane vesti
Lepotan iz emisije "zvezde Granda" postaje tata! Pevač objavio fotografiju javno, a svima za oko zapao ovaj detalj
Kurir 27.05.2025
Bivši učesnik „ Zvezda Granda“ Nenad Osmanović objavio da čeka prvo dete sa svojom izabranicom. - Mi smo već dugo zajedno i eto stigla je najlepša vest, postajemo roditelji. Juče smo bili na prvom pregledu, ali je još uvek rano da bismo znali da li je… »
Pevač (23) postaje otac: Otkrio detalje, saznali da postaju roditelji na nesvakidašnji način
Blic 27.05.2025
Bivši učesnik „Zvezda Granda“ Nenad Osmanović objavio da čeka prvo dete sa svojom izabranicom. - Mi smo već dugo zajedno i eto stigla je najlepša vest, postajemo roditelji. Juče smo bili na prvom pregledu, ali je još uvek rano da bismo znali da li je… »
Vesti dana »
Parlamentarni odbor smatra da su Mrdićevi zakonski predlozi u skladu s Ustavom Srbije
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u Prijepolju: Opao vodostaj reke Lim, nema više opasnosti od poplava
Blic pre 3 satajoš 51 povezana
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Da li Kragujevčani proslavljaju sprsku Novu godinu i zašto ne?
Glas Šumadije pre 4 satijoš 44 povezane
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 3 satajoš 36 povezanih