Povezane vesti
"Hteo je da me odere za 50.000 maraka" Saša Matić otkrio šokantne detalje o pokojnom Popoviću
Alo 27.05.2025
Ove detalje je malo ko znao. Pevač Saša Matić ispričao je da mu je Saša Popović svojevremeno priznao kako je na početku njegove karijere imao nameru da mu uzme 50.000 maraka, ali ga je u toj ideji sprečio Boba Živojinović. - Pokojni Sale Popović kaže… »
"Sale je hteo da me odere za 50.000 maraka": Saša Matić ispričao šta mu je rekao Popović kad je došao u Grand
Mondo 27.05.2025
Saša Matić se prisetio razgovora sa Sašom Popovićem i priznanja o 50.000 maraka. Folk zvezda Saša Matić otvorio je dušu nakon smrti Saše Popovića, kreativnog direktora Granda. Saša mu je jednom prilikom priznao da je hteo da ga prevari za 50.000 maraka… »
"Popović Je hteo da me odere za 50.000 maraka..." Saša Matić nakon toliko godina priznao sve: Ovaj moćnik ga je sprečio u tome!…
Kurir 27.05.2025
Folk zvezda Saša Matić otvorio je dušu nakon smrti Saše Popovića, kreativnog direktora Granda. Kako je otkrio, Saša mu je jednom prilikom priznao da je hteo da ga prevari za 50.000 evra na početku karijere, ali ga je u tome sprečio Boba Živojinović. -… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge nisu igrokaz, već posledica rada tužilaca
Radio 021 pre 9 minutajoš 76 povezanih

Maloletna deca u bolnici zbog trovanja na seoskoj slavi: Katastrofa kod Vranja, 20 osoba ima simptome
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih

Mitovi o hrvatskom ,,junaštvu": Gorivo koje Zapad sipa kako bi zapalio Balkan
Sputnik pre 44 minutajoš 38 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 48 povezanih