Povezane vesti

"Hteo je da me odere za 50.000 maraka" Saša Matić otkrio šokantne detalje o pokojnom Popoviću

"Hteo je da me odere za 50.000 maraka" Saša Matić otkrio šokantne detalje o pokojnom Popoviću

Alo pre 6 dana
Ove detalje je malo ko znao. Pevač Saša Matić ispričao je da mu je Saša Popović svojevremeno priznao kako je na početku njegove karijere imao nameru da mu uzme 50.000 maraka, ali ga je u toj ideji sprečio Boba Živojinović. - Pokojni Sale… »
"Sale je hteo da me odere za 50.000 maraka": Saša Matić ispričao šta mu je rekao Popović kad je došao u Grand

"Sale je hteo da me odere za 50.000 maraka": Saša Matić ispričao šta mu je rekao Popović kad je došao u Grand

Mondo pre 6 dana
Saša Matić se prisetio razgovora sa Sašom Popovićem i priznanja o 50.000 maraka. Folk zvezda Saša Matić otvorio je dušu nakon smrti Saše Popovića, kreativnog direktora Granda. Saša mu je jednom prilikom priznao da je hteo da ga prevari za 50.000… »
"Popović Je hteo da me odere za 50.000 maraka..." Saša Matić nakon toliko godina priznao sve: Ovaj moćnik ga je sprečio u…

"Popović Je hteo da me odere za 50.000 maraka..." Saša Matić nakon toliko godina priznao sve: Ovaj moćnik ga je sprečio u…

Kurir pre 6 dana
Folk zvezda Saša Matić otvorio je dušu nakon smrti Saše Popovića, kreativnog direktora Granda. Kako je otkrio, Saša mu je jednom prilikom priznao da je hteo da ga prevari za 50.000 evra na početku karijere, ali ga je u tome sprečio Boba… »

Vesti dana »