Повезане вести

"Хтео је да ме одере за 50.000 марака" Саша Матић открио шокантне детаље о покојном Поповићу

"Хтео је да ме одере за 50.000 марака" Саша Матић открио шокантне детаље о покојном Поповићу

Ало 27.05.2025
Ове детаље је мало ко знао. Певач Саша Матић испричао је да му је Саша Поповић својевремено признао како је на почетку његове каријере имао намеру да му узме 50.000 марака, али га је у тој идеји спречио Боба Живојиновић. -… »
"Сале је хтео да ме одере за 50.000 марака": Саша Матић испричао шта му је рекао Поповић кад је дошао у Гранд

"Сале је хтео да ме одере за 50.000 марака": Саша Матић испричао шта му је рекао Поповић кад је дошао у Гранд

Мондо 27.05.2025
Саша Матић се присетио разговора са Сашом Поповићем и признања о 50.000 марака. Фолк звезда Саша Матић отворио је душу након смрти Саше Поповића, креативног директора Гранда. Саша му је једном приликом признао да је хтео да га… »
"Поповић Је хтео да ме одере за 50.000 марака..." Саша Матић након толико година признао све: Овај моћник га је спречио у томе!…

"Поповић Је хтео да ме одере за 50.000 марака..." Саша Матић након толико година признао све: Овај моћник га је спречио у томе!…

Курир 27.05.2025
Фолк звезда Саша Матић отворио је душу након смрти Саше Поповића, креативног директора Гранда. Како је открио, Саша му је једном приликом признао да је хтео да га превари за 50.000 евра на почетку каријере, али га је у томе… »

Вести дана »