Povezane vesti
"Smršala sam, lajfstajl mi je skroz drugačiji": Barbara Bobak o velikoj promeni: "Sporiji je period za posao, idem na ples na…
Blic pre 5 dana
Pevačica Barbara Bobak progovorila je za "Blic" o velikoj promeni u fizičkom izgledu, dok na pitanje o ljubavi daje odgovor u svom stilu. - Što se tiče kila ne znam koliko sam izgubila, ali sam počela da treniram dva puta dnevno, sad imam malo više… »
"Imam pomoć u kući, ta žena je divna": Marija Kilibarda prvi put o bebi, dadilji i dečku Banetu Vučeliću: "Stalno ga…
Blic pre 5 dana
Poznata voditeljka Marija Kilibarda pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju. Bila je odlično raspoložena, pa je pred našim kamerama otkrila niz privatnih detalja. - Kad moja ćerkica nije sa mnom, a ja sam, recimo, u kolima, onda sam… »
Vesti dana »

Akademski plenum: "Predsednik Srbije izvršio uticaj na puštanje nasilnika na slobodu"
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 53 minutajoš 25 povezanih

SRCE: Suspendovan policajac koji je priveo nasilnika iz SNS, MUP da saopšti detalje o suspenziji
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Novi Sad: Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama tragedije na Železničkoj stanici
Serbian News Media pre 2 satajoš 15 povezanih