Povezane vesti
"Smršala sam, lajfstajl mi je skroz drugačiji": Barbara Bobak o velikoj promeni: "Sporiji je period za posao, idem na ples na…
Blic 28.05.2025
Pevačica Barbara Bobak progovorila je za "Blic" o velikoj promeni u fizičkom izgledu, dok na pitanje o ljubavi daje odgovor u svom stilu. - Što se tiče kila ne znam koliko sam izgubila, ali sam počela da treniram dva puta dnevno, sad imam malo više… »
"Imam pomoć u kući, ta žena je divna": Marija Kilibarda prvi put o bebi, dadilji i dečku Banetu Vučeliću: "Stalno ga zovem"…
Blic 27.05.2025
Poznata voditeljka Marija Kilibarda pojavila se večeras na jednom prestoničkom događaju. Bila je odlično raspoložena, pa je pred našim kamerama otkrila niz privatnih detalja. - Kad moja ćerkica nije sa mnom, a ja sam, recimo, u kolima, onda sam uglavnom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Radio sto plus pre 2 satajoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Spanulis posle "tužnog" poraza od Partizana pogledao novinara u oči: "Zato sam osvajao Evrolige i titule..."
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane
U Skupštini Srbije danas nastavak sednice o izboru članova Saveta REM-a
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana