Povezane vesti

Zelenski: Trampa od mene više nervira Putin

Zelenski: Trampa od mene više nervira Putin

N1 Info pre 4 dana
Volodimir Zelenski je rekao da, uprkos njegovom napetom odnosu sa Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više iritira Vladimir Putin nego on. „Možda kažem neprijatne stvari, ali govorim istinu. I kažem ono što mislim. A on [Vladimir Putin]… »
Da li je trenutak: Stigao?! Evo šta se noćas na x dogodilo između Medvedeva i Trampovog čoveka za Ukrajinu: "Obećali ste…

Da li je trenutak: Stigao?! Evo šta se noćas na x dogodilo između Medvedeva i Trampovog čoveka za Ukrajinu: "Obećali ste…

Blic pre 4 dana
Kad je predsednik SAD Donald Tramp prošle nedelje telefonski razgovarao s Vladimirom Putinom, ruski predsednik obećao je da će izraditi i poslati takozvani "memorandum o miru" u kojem će biti navedeni ruski uslovi za prekid vatre s Ukrajinom… »
RAT U UKRAJINI Lavrov: Rusija nudi Kijevu sastanak 2. juna u Istanbulu

RAT U UKRAJINI Lavrov: Rusija nudi Kijevu sastanak 2. juna u Istanbulu

Euronews pre 4 dana
Rat u Ukrajini traje već 1.189 dana, a umesto očekivanih mirovnih inicijativa, svet ponovo svedoči zaoštravanju retorike – i to na najvišem nivou. Američki predsednik Donald Tramp upozorio je ruskog lidera Vladimira Putina da se "igra vatrom"… »
Zelenski: Trampa više nervira Putin nego ja

Zelenski: Trampa više nervira Putin nego ja

Radio 021 pre 3 dana
Volodimir Zelenski je rekao da, uprkos njegovom napetom odnosu sa Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više iritira Vladimir Putin nego on. "Možda kažem neprijatne stvari, ali govorim istinu. I kažem ono što mislim. A Putin ponekad može… »
"Provaljen" Trampov pakleni plan: Ukrajinu dele Rusija, Kina i SAD, a evo na šta Tramp cilja!?

"Provaljen" Trampov pakleni plan: Ukrajinu dele Rusija, Kina i SAD, a evo na šta Tramp cilja!?

Pravda pre 4 dana
Donald Tramp želi da podeli svet na sfere uticaja između Rusije, Kine i Sjedinjenih Država, prema mišljenju stručnjaka Njujork tajmsa. Američki predsednik bi mogao da traži „sporazum veka“ sa Rusijom i Kinom o podeli sfera uticaja, piše list… »
Zelenski "kraljčina": Putin iritira Trampa više nego ja!

Zelenski "kraljčina": Putin iritira Trampa više nego ja!

Pravda pre 4 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da, uprkos svom problematičnom odnosu sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više "iritira" ruski predsednik Vladimir Putin od njega. "Možda izgovorim neke neprijatne… »
Zelenski: Putin iritira Trampa više nego ja

Vesti online pre 4 dana
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da, uprkos svom problematičnom odnosu sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više “iritira” ruski predsednik Vladimir Putin nego on. –… »
Hit izjava Zelenskog: "Putin iritira Trampa više nego ja! Vređa inteligenciju i laže" (foto)

Hit izjava Zelenskog: "Putin iritira Trampa više nego ja! Vređa inteligenciju i laže" (foto)

Kurir pre 4 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da, uprkos svom problematičnom odnosu sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više ''iritira'' ruski predsednik Vladimir Putin nego on… »
Objavljen predlog Zelenskog: „Spremni smo za format Tramp-Putin-ja“

Objavljen predlog Zelenskog: „Spremni smo za format Tramp-Putin-ja“

Danas pre 4 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski predložio je danas trilateralni sastanak sa predsednicima Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i Rusije, Donaldom Trampom i Vladimirom Putinom, u cilju unapređenja mirovnih pregovora, istovremeno pozivajući… »
Zelenski o trampovim izjavama: Više ga iritira Putin, nego ja

Zelenski o trampovim izjavama: Više ga iritira Putin, nego ja

Večernje novosti pre 4 dana
UKRAJINSKI predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da, uprkos svom problematičnom odnosu sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više ''iritira'' ruski predsednik Vladimir Putin nego on. Foto… »
Zelenski predlaže trilateralni sastanak sa Trampom i Putinom

Beta pre 4 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski predložio je danas trilateralni sastanak sa predsednicima Sjedinjenih Američkih Država (SAD) i Rusije, Donaldom Trampom i Vladimirom Putinom, u cilju unapređenja mirovnih pregovora, istovremeno pozivajući… »
"Putin iritira Trampa više nego ja": Zelenski poručio da ruski predsednik laže, pa pozvao Vašington da uvede sankcije

"Putin iritira Trampa više nego ja": Zelenski poručio da ruski predsednik laže, pa pozvao Vašington da uvede sankcije

Blic pre 4 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da, uprkos svom problematičnom odnosu sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više ''iritira'' ruski predsednik Vladimir Putin nego on. -… »

Novi magazin pre 4 dana
Zelenski otkrio veliku tajnu o trampu i Putinu: Nije sve onako kako izgleda

Zelenski otkrio veliku tajnu o trampu i Putinu: Nije sve onako kako izgleda

Alo pre 4 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da, uprkos svom problematičnom odnosu sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više ''iritira'' ruski predsednik Vladimir Putin nego on… »

B92 pre 4 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da, uprkos svom problematičnom odnosu sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država Donaldom Trampom, smatra da Belu kuću i dalje više "iritira" ruski predsednik Vladimir Putin nego on. "Možda… »

Politika pre 4 dana

Telegraf pre 4 dana
Medvedev odgovorio na Trampov komentar o Putinu, pomenuo i „treći svetski rat“

Medvedev odgovorio na Trampov komentar o Putinu, pomenuo i „treći svetski rat“

Nova pre 4 dana
Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev komentarisao je izjavu američkog predsednika Donalda Trampa da Vladimir Putin ne razume da on sprečava da se Rusiji dese zaista loše stvari. „Što se tiče Trampovih reči o Putinovom… »
Medvedev kritizira Trumpa zbog objave o Putinu

Medvedev kritizira Trumpa zbog objave o Putinu

Al Jazeera pre 4 dana
Američki predsjednik Donald Trump kaže da se ruski predsjednik Vladimir Putin “igra s vatrom” i da je Rusija do sada bila zaštićena od “zaista loših stvari”. Visoki dužnosnik moskovske sigurnosne službe ukorio je američkog predsjednika… »
Trump kaže da se Putin 'igra vatrom', nakon tri dana bombardovanja Ukrajine

Trump kaže da se Putin 'igra vatrom', nakon tri dana bombardovanja Ukrajine

Slobodna Evropa pre 4 dana
Američki predsjednik Donald Trump ponovo je napao lidera Kremlja Vladimira Putina nakon što je Rusija 26. maja završila trodnevno bombardovanje svojim najvećim zračnim napadom u dosadašnjem ratu koji traje više id tri godine. Trump je rekao da je… »
Kelog: Izjave Medvedeva o trećem svetskom ratu su nepromišljene i neprimerene

Kelog: Izjave Medvedeva o trećem svetskom ratu su nepromišljene i neprimerene

Vesti online pre 4 dana
Američki specijalni izaslanik Kit Kelog izjavio je danas da su nagoveštaji da bi Rusija mogla da započne treći svetski rat ”nepromišljeni i neprimereni”. On je to rekao reagujući na izjavu zamenika predsednika ruskog Saveta bezbednosti Dmitrija… »
Zapadni mediji: Tramp ima veliki plan, uključena i Rusija

Zapadni mediji: Tramp ima veliki plan, uključena i Rusija

Sputnik pre 4 dana
Izjave i postupci američkog predsednika Donalda Trampa sugerišu da želi da podeli svet na sfere uticaja sa Rusijom i Kinom, piše „Njujork tajms“. U članku se takođe pominje da postupci šefa Bele kuće i njegove javne izjave, navodno, ukazuju… »
Razmena pretnji na liniji Tramp-Moskva: Igranje vatrom i zveckanje trećim svetskim ratom

Razmena pretnji na liniji Tramp-Moskva: Igranje vatrom i zveckanje trećim svetskim ratom

NIN pre 4 dana
Američki predsednik Donald Tramp upozorio je Vladimira Putina da intenziviranjem napada u Ukrajini „igra vatrom“, na šta je Dmitrij Medvedev, zamenik predsednika ruskog Saveta bezbednosti, odgovorio pominjanjem trećeg svetskog rata. "Ono što… »
Tramp „gubi strpljenje“ s Putinom, sledi li konkretna akcija protiv Rusije?

Tramp „gubi strpljenje“ s Putinom, sledi li konkretna akcija protiv Rusije?

Danas pre 4 dana
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je napao predsednika Vladimira Putina nakon što je Rusija 26. maja završila trodnevno bombardovanje svojim najvećim vazdušnim napadom u dosadašnjem ratu koji traje više od tri godine. Tramp je rekao da je do… »
Tramp želi da podeli svet Otkriveni šok detalji, u sve uključene Rusija i Kina

Tramp želi da podeli svet Otkriveni šok detalji, u sve uključene Rusija i Kina

Alo pre 4 dana
Izjave i postupci američkog predsednika Donalda Trampa sugerišu da želi da podeli svet na sfere uticaja sa Rusijom i Kinom, piše „Njujork tajms“. „Prošle nedelje, Tramp je rekao da želi da normalizuje trgovinu sa Rusijom. Američki lider… »
Žestoko se usijalo između Amerike i Rusije zbog objave o trećem svetskom ratu! "Mi čekamo..."

Žestoko se usijalo između Amerike i Rusije zbog objave o trećem svetskom ratu! "Mi čekamo..."

Alo pre 4 dana
Na društvenoj mreži "X" opšta prepirka zvaničnika Amerike i Rusija. Kada je američki predsednik Donald Tramp prošle nedelje razgovarao telefonom sa Vladimirom Putinom, šef Kremlja se obavezao da će u narednim danima sastaviti i poslati ono što… »
Usijava se između Amerike i Rusije zbog objave o trećem svetskom ratu! Putinovo "igranje vatrom", pretnja Medvedeva i odgovor…

Usijava se između Amerike i Rusije zbog objave o trećem svetskom ratu! Putinovo "igranje vatrom", pretnja Medvedeva i odgovor…

Kurir pre 4 dana
Kada je američki predsednik Donald Tramp prošle nedelje razgovarao telefonom sa Vladimirom Putinom, šef Kremlja se obavezao da će u narednim danima sastaviti i poslati ono što je opisao kao "memorandum o miru" u kojem će izložiti uslove Rusije za… »
Drama na "X-u", da li je došao trenutak? Evo šta se noćas desilo između Medvedeva i Trampovog čoveka za Ukrajinu

Drama na "X-u", da li je došao trenutak? Evo šta se noćas desilo između Medvedeva i Trampovog čoveka za Ukrajinu

Mondo pre 4 dana
Na "X-u" je sinoć došlo do razmene poruka između Medvedeva i Trampovog izaslanika za Ukrajinu. Pogledajte šta se dogodilo. Kada je američki predsednik Donald Tramp prošle nedelje razgovarao telefonom sa Vladimirom Putinom, ruski predsednik je… »
Je li stigao trenutak? Pogledajte šta se noćas na "x" dogodilo između Medvedeva i Trampovog čoveka za Ukrajinu

Je li stigao trenutak? Pogledajte šta se noćas na "x" dogodilo između Medvedeva i Trampovog čoveka za Ukrajinu

Telegraf pre 4 dana
Trampa pritiskaju svi. Kad je predsednik SAD Donald Tramp prošle nedelje telefonski razgovarao s Vladimirom Putinom, ruski predsednik obećao je da će izraditi i poslati takozvani "memorandum o miru" u kojem će biti navedeni ruski uslovi za prekid… »

Vesti dana »