Povezane vesti

Pretnje i napadi na srednjoškolce u Zaječaru i Šapcu, uoči izbora i protesta (VIDEO)

Pretnje i napadi na srednjoškolce u Zaječaru i Šapcu, uoči izbora i protesta (VIDEO)

Insajder pre 4 dana
Društvena kriza i političke tenzije u Srbiji ponovo rezultiraju fizičkim incidentima. U dva grada, međusobno udaljena 300 kilometara, slični incidenti. Zbog lepljenja plakata kojima se poziva na protest u Šapcu, fizički je napadnut srednjoškolac… »
Svedočenje šabačkog maturanta: Muškarac me udario nogom u leđa dok sam sa prijateljima postavljao postere za protest

Svedočenje šabačkog maturanta: Muškarac me udario nogom u leđa dok sam sa prijateljima postavljao postere za protest

Insajder pre 4 dana
Šabački studenti u blokadi saopštili su da su dvojica nepoznatih muškaraca napali srednjoškolce koji su sinoć postavljali postere za predstojeći protest u tom gradu. Kako navode, jedan muškarac im je nasilno oduzeo postere, a drugi ih je… »
Napadnuti maturanti i studenti u Šapcu dok su lepili plakate za protest

Napadnuti maturanti i studenti u Šapcu dok su lepili plakate za protest

Vreme pre 4 dana
Jedan maturant iz Šapca zadobio je povrede kada su nepoznati muškarci napali grupu mladih dok su lepili plakate za protest 31. maja. U saopštenju koje su uputili javnosti, šabački studenti i srednjoškolci tvrde da su im plakati pocepani, a jedan od… »
Šabački studenti u blokadi: Napadnuti srednjoškolci u Šapcu dok su lepili plakate za protest

Šabački studenti u blokadi: Napadnuti srednjoškolci u Šapcu dok su lepili plakate za protest

NIN pre 4 dana
U centru Šapca sinoć su napadnuti studenti i maturanti, koji su po oglasnim tablama lepili plakate na kojima pozivaju na protest u 31. maja, saopštili su šabački studenti u blokadi. Kako navode studenti, dvojica muškaraca su ih napala, jedan im je… »
Napadnuti maturanti dok su lepili plakate za protest: Jedan srednjoškolac zbrinut u Urgentnom centru

Napadnuti maturanti dok su lepili plakate za protest: Jedan srednjoškolac zbrinut u Urgentnom centru

Pravda pre 4 dana
U Šapcu su u utorak uveče napadnuti maturanti, koji su lepili plakate najava za studentski protest zakazan za 31. maj u tom gradu. Kako su saopštili studenti i srednjoškolci Šapca, napala su ih dvojica muškaraca, koji su jednog od maturanata… »
Šabački srednjoškolci napadnuti dok su lepili postere: Muškarac udario učenika u leđa

Šabački srednjoškolci napadnuti dok su lepili postere: Muškarac udario učenika u leđa

Radio 021 pre 4 dana
Šabački studenti i đaci u blokadi objavili su da su nepoznati muškarci sinoć napali grupu srednjoškolaca koja je po oglasnim tablama lepila plakate za protest u Šapcu 31. maja. Kako su naveli, nepoznati muškarac je sinoć oko 21 čas prišao grupi… »

Vesti dana »