Повезане вести
Ова биљка је природни антибиотик и спас за бубреге и инфекције: Мало ко је чуо за њу
Б92 28.05.2025
У време када није било лекова за све и свашта, наши стари веровали су у моћ природе и за сваку бољку имали су по једну биљку. Многи и данас кажу да су наши преци били у праву и много здравији него ми данас, па прибегавају… »
Рујевина - некрунисана краљица здравља, за њеним чајем влада огромна потражња
Глас Западне Србије 28.05.2025
Многи и данас кажу да су наши преци били у праву и много здравији него ми данас, па прибегавају природној апотеци. Једна од оних биљака, која је јако моћна и лековита, а о којој се у последње време све чешће говори јесте… »
Ватрени грм је природни антибиотик, лечи болести бубрега и инфекције: Рујевина - некрунисана краљица здравља, за њеним…
Курир 28.05.2025
У време када није било лекова за све и свашта, наши стари веровали су у моћ природе и за сваку бољку имали су по једну биљку. Многи и данас кажу да су наши преци били у праву и много здравији него ми данас, па прибегавају… »
Вести дана »
Попустила брана: Наређена хитна евакуација становништва у америчком граду: "Делујте брзо да бисте заштитили свој живот" (фото, видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
"Повлачимо се" Зет Доналда Трампа одустао од куповине и реконструкције зграде "Генералштаба"
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане
Заменик руског шефа дипломатије: Надомак смо дипломатског решења за крај рата у Украјини
Данас пре 2 сатајош 1 повезана