Повезане вести

Марко Бојковић се огласио због пораза против Јаничића: "Да сам победио изгубио бих себе, хвала Милошу!"

Марко Бојковић се огласио због пораза против Јаничића: "Да сам победио изгубио бих себе, хвала Милошу!"

Телеграф 28.05.2025
Свој први пораз у каријери Марко Бојковић доживео је на ФНЦ 23. догађају по реду, када је убедљиво поражен у октагону од стране Милоша Јаничића. Након што је ушао у Београдску арену уследили су звиждуци, а након пораза имао је… »
Јаничић му изменио лични опис, а он се сада огласио: Неколико дана после тешких батина Бојковић показао како му изгледа лице…

Јаничић му изменио лични опис, а он се сада огласио: Неколико дана после тешких батина Бојковић показао како му изгледа лице…

Курир 28.05.2025
Марко Бојковић више није непоражен. Његов савршени низ завршен је на приредби ФНЦ 23, где је у дуелу против Милоша Јаничића доживео први професионални пораз у каријери. Дуже време су трајала препуцавања двојице бораца, да би се… »
"За све који брину и питају": Марко Бојковић објавио како изгледа после жестоких батина

"За све који брину и питају": Марко Бојковић објавио како изгледа после жестоких батина

Мондо 28.05.2025
Српски ММА борац показао како изгледа након пораза од Милоша Јаничића. Српски ММА борац Марко Бојковић (23) огласио се након првог пораза у професионалној каријери, против Милоша Јаничића. Након што је у Београдској арени… »
„Вређао сам своју браћу Србе, губио сам се сваког дана“: Бојковић отворио душу после тешког пораза, одговорио хејтерима…

„Вређао сам своју браћу Србе, губио сам се сваког дана“: Бојковић отворио душу после тешког пораза, одговорио хејтерима…

Нова 28.05.2025
Марко Бојковић, српски ММА борац, огласио се четири дана након ФНЦ спектакла који је одржан у Београдској арени. Бојковић је у суботу доживео први пораз у професионалној каријери, пошто је бољи од њега у октагону био Милош… »
Марко Бојковић показао лице први пут након меча са Јаничићем и нашалио се: "Фаце ИД је радио"

Марко Бојковић показао лице први пут након меча са Јаничићем и нашалио се: "Фаце ИД је радио"

Телеграф 28.05.2025
Након што је Марко Бојковић објавио на Инстаграму своје признање о томе како се осећа и како подноси пораз од Милоша Јаничића, а сада је показао како његово лице тренутно изгледа. Право је чудо да после онакве борбе није било… »
Ако је неко пропустио: ФНЦ објавио цео меч Јаничића и Бојковића

Спорт клуб 28.05.2025
Одјеци атрактивне ММА ревије ФНЦ 23, која је готово испунила читав капацитет Београдске арене у суботу увече, нису престали да одзвањају ни данима после, због чега је хрватска промоција одлучила да подели снимак две главне борбе… »

Спорт клуб 28.05.2025
Одјеци атрактивне ММА ревије ФНЦ 23, која је готово испунила читав капацитет Београдске арене у суботу увече, нису престали да одзвањају ни данима после, због чега је хрватска промоција одлучила да подели снимак две главне борбе… »

Вести дана »