Povezane vesti

Marko Bojković se oglasio zbog poraza protiv Janičića: "Da sam pobedio izgubio bih sebe, hvala Milošu!"

Marko Bojković se oglasio zbog poraza protiv Janičića: "Da sam pobedio izgubio bih sebe, hvala Milošu!"

Telegraf 28.05.2025
Svoj prvi poraz u karijeri Marko Bojković doživeo je na FNC 23. događaju po redu, kada je ubedljivo poražen u oktagonu od strane Miloša Janičića. Nakon što je ušao u Beogradsku arenu usledili su zvižduci, a nakon poraza imao je priliku da se susretne sa… »
Janičić mu izmenio lični opis, a on se sada oglasio: Nekoliko dana posle teških batina Bojković pokazao kako mu izgleda lice…

Janičić mu izmenio lični opis, a on se sada oglasio: Nekoliko dana posle teških batina Bojković pokazao kako mu izgleda lice…

Kurir 28.05.2025
Marko Bojković više nije neporažen. Njegov savršeni niz završen je na priredbi FNC 23, gde je u duelu protiv Miloša Janičića doživeo prvi profesionalni poraz u karijeri. Duže vreme su trajala prepucavanja dvojice boraca, da bi se situacija zakuvala uoči… »
"Za sve koji brinu i pitaju": Marko Bojković objavio kako izgleda posle žestokih batina

"Za sve koji brinu i pitaju": Marko Bojković objavio kako izgleda posle žestokih batina

Mondo 28.05.2025
Srpski MMA borac pokazao kako izgleda nakon poraza od Miloša Janičića. Srpski MMA borac Marko Bojković (23) oglasio se nakon prvog poraza u profesionalnoj karijeri, protiv Miloša Janičića. Nakon što je u Beogradskoj areni pretrpeo snažne udarce, lice mu… »
„Vređao sam svoju braću Srbe, gubio sam se svakog dana“: Bojković otvorio dušu posle teškog poraza, odgovorio hejterima…

„Vređao sam svoju braću Srbe, gubio sam se svakog dana“: Bojković otvorio dušu posle teškog poraza, odgovorio hejterima…

Nova 28.05.2025
Marko Bojković, srpski MMA borac, oglasio se četiri dana nakon FNC spektakla koji je održan u Beogradskoj areni. Bojković je u subotu doživeo prvi poraz u profesionalnoj karijeri, pošto je bolji od njega u oktagonu bio Miloš Janičić. Iako je doživeo… »
Marko Bojković pokazao lice prvi put nakon meča sa Janičićem i našalio se: "Face ID je radio"

Marko Bojković pokazao lice prvi put nakon meča sa Janičićem i našalio se: "Face ID je radio"

Telegraf 28.05.2025
Nakon što je Marko Bojković objavio na Instagramu svoje priznanje o tome kako se oseća i kako podnosi poraz od Miloša Janičića, a sada je pokazao kako njegovo lice trenutno izgleda. Pravo je čudo da posle onakve borbe nije bilo većih povreda, ali mnogi… »
Ako je neko propustio: FNC objavio ceo meč Janičića i Bojkovića

Sport klub 28.05.2025
Odjeci atraktivne MMA revije FNC 23, koja je gotovo ispunila čitav kapacitet Beogradske arene u subotu uveče, nisu prestali da odzvanjaju ni danima posle, zbog čega je hrvatska promocija odlučila da podeli snimak dve glavne borbe na Jutjub već tri dana… »

Sport klub 28.05.2025
Odjeci atraktivne MMA revije FNC 23, koja je gotovo ispunila čitav kapacitet Beogradske arene u subotu uveče, nisu prestali da odzvanjaju ni danima posle, zbog čega je hrvatska promocija odlučila da podeli snimak dve glavne borbe na Jutjub već tri dana… »

Vesti dana »