Povezane vesti
Željko (46) je radio u elitnom lokalu u Beogradu: Pozvao je majku, pričao sa njom i od tada ga više niko nije video ni čuo
Blic pre 6 dana
Željko Nikolić (46) iz sela Milušinac kod Sokobanje, koji već duže vreme živi i radi u Beogradu, nestao je pre 17 dana, a porodica i dalje nema nikakve informacije o njegovoj sudbini. Apel za pomoć proširio se društvenim mrežama, a kako se u… »
Kraj potrage! Pronađen nestali radnik obezbeđenja: Za njim se tragalo 17 dana, majka potvrdila: Živ je!
Kurir pre 5 dana
Majka Ž. N. (46) koji je nestao pre 17 dana u Beogradu, za Kurir je potvrdila da je njen sin pronađen živ. - Živ je hvala Bogu, sad su mi javili! Samo da je dobro, ništa drugo mi nije bitno, ništa više ne znam, verujte- rekla je majka za Kurir… »
Pronađen nestali radnik obezbeđenja: Željku se izgubio trag posle razgovora s majkom, ona potvrdila vest: "Živ je!"
Blic pre 5 dana
Željko. N. (46) koji je nestao pre 17 dana u Beogradu, konačno je pronađen živ. - Živ je hvala Bogu, sad su mi javili! Samo da je dobro, ništa drugo mi nije bitno, ništa više ne znam, verujte- rekla je majka za jedne beogradske medije. Podsetimo… »
Razgovarao sa porodicom pre 20 dana i nestao bez traga Potraga za muškarcem iz Sokobanje i dalje bez ikakvog traga: Sve se…
Kurir pre 5 dana
Ž. N. (46) iz sela kod Sokobanje, koji već duže vreme živi i radi u Beogradu, nestao je pre 17 dana, a porodica i dalje nema nikakvih informacija o njegovoj sudbini. Kako navode njegovi roditelji, poslednji put su razgovarali sa Žnjim 10. maja, oko… »
Nestao radnik obezbeđenja u Beogradu Željko zvao majku pre 17 dana, pa mu se izgubio svaki trag
Alo pre 5 dana
Željko Nikolić (46) iz sela Milušinac kod Sokobanje, koji već duže vreme živi i radi u Beogradu, nestao je pre 17 dana, a porodica i dalje nema nikakve informacije o njegovoj sudbini. Apel za pomoć proširio se društvenim mrežama, a kako se u… »
Radnik obezbeđenja iz Sokobanje nestao pre skoro 20 dana u Beogradu: Roditelji brinu, isključen mu je telefon
Telegraf pre 5 dana
Željko Nikolić (46) iz sela Milušinac kod Sokobanje, koji već duže vreme živi i radi u Beogradu, nestao je pre 17 dana, a porodica i dalje nema nikakve informacije o njegovoj sudbini. Prema rečima roditelja, poslednji put su razgovarali sa Željkom… »
Vesti dana »

Napeto u Nišu i Novom Sadu: Demonstranti gađali jajima prostorije SNS, prisutan veliki broj pripadnika Žandarmerije (foto/video)
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 7 satijoš 2 povezane