Povezane vesti
"Udara me, preti da će mi smrskati glavu, skače po stomaku, lomi mi ga, gubim svest", rekla je majka! Doktor optužen za smrt 2…
Kurir 28.05.2025
Nonšalantan i nasmejan bio je ginekolog M. M. iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica kada je dolazio na ročište, a te slike gledale su i majke koje su izgubile tek rođeno dete, za šta je upravo on optužen. Dve su bebe mrtve, a M. M., koji se tereti za više… »
"Slučaj konsturisan, cilj je stranih organizacija" Ginekolog iz Rume osumnjičen za smrt dve bebe brani se na neočekivan način…
Kurir 28.05.2025
U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici juče je započelo suđenje ginekologu M.M. iz Rume, koji se tereti za teška dela protiv zdravlja ljudi, nesavesno pružanje lekarske pomoći, kao i za zlostavljanje i mučenje. Optužnicu je podnela porodilja Marica Mihajlović… »
Ginekolog iz Rume negirao optužbe za akušersko nasilje Marica ga tereti za povrede, vređanje i smrt bebe!
Alo 28.05.2025
Ginekolog iz Rume izneo odbranu za akušersko nasilje. Lekar bolnice u Sremskoj Mitrovici M. M. iz Rume, negirao je optužbe za akušersko nasilje nad porodiljom na početku glavnog pretresa u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. Optuženi je u potpunosti negirao… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode danas i sutra, narandžasti meteo-alarm
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, moguće cunami talasi u više regiona
Euronews pre 13 minutajoš 13 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji", prisustvuje Vučić
Euronews pre 29 minutajoš 9 povezanih

Ukrajinski napadi širom Rusije: Gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi…
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih