Povezane vesti

"Udara me, preti da će mi smrskati glavu, skače po stomaku, lomi mi ga, gubim svest", rekla je majka! Doktor optužen za smrt…

"Udara me, preti da će mi smrskati glavu, skače po stomaku, lomi mi ga, gubim svest", rekla je majka! Doktor optužen za smrt…

Kurir pre 4 dana
Nonšalantan i nasmejan bio je ginekolog M. M. iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica kada je dolazio na ročište, a te slike gledale su i majke koje su izgubile tek rođeno dete, za šta je upravo on optužen. Dve su bebe mrtve, a M. M., koji se tereti za… »
"Slučaj konsturisan, cilj je stranih organizacija" Ginekolog iz Rume osumnjičen za smrt dve bebe brani se na neočekivan…

"Slučaj konsturisan, cilj je stranih organizacija" Ginekolog iz Rume osumnjičen za smrt dve bebe brani se na neočekivan…

Kurir pre 4 dana
U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici juče je započelo suđenje ginekologu M.M. iz Rume, koji se tereti za teška dela protiv zdravlja ljudi, nesavesno pružanje lekarske pomoći, kao i za zlostavljanje i mučenje. Optužnicu je podnela porodilja Marica… »
Ginekolog iz Rume negirao optužbe za akušersko nasilje Marica ga tereti za povrede, vređanje i smrt bebe!

Ginekolog iz Rume negirao optužbe za akušersko nasilje Marica ga tereti za povrede, vređanje i smrt bebe!

Alo pre 4 dana
Ginekolog iz Rume izneo odbranu za akušersko nasilje. Lekar bolnice u Sremskoj Mitrovici M. M. iz Rume, negirao je optužbe za akušersko nasilje nad porodiljom na početku glavnog pretresa u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. Optuženi je u potpunosti… »

Vesti dana »