Povezane vesti
"Udara me, preti da će mi smrskati glavu, skače po stomaku, lomi mi ga, gubim svest", rekla je majka! Doktor optužen za smrt…
Kurir pre 4 dana
Nonšalantan i nasmejan bio je ginekolog M. M. iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica kada je dolazio na ročište, a te slike gledale su i majke koje su izgubile tek rođeno dete, za šta je upravo on optužen. Dve su bebe mrtve, a M. M., koji se tereti za… »
"Slučaj konsturisan, cilj je stranih organizacija" Ginekolog iz Rume osumnjičen za smrt dve bebe brani se na neočekivan…
Kurir pre 4 dana
U Višem sudu u Sremskoj Mitrovici juče je započelo suđenje ginekologu M.M. iz Rume, koji se tereti za teška dela protiv zdravlja ljudi, nesavesno pružanje lekarske pomoći, kao i za zlostavljanje i mučenje. Optužnicu je podnela porodilja Marica… »
Ginekolog iz Rume negirao optužbe za akušersko nasilje Marica ga tereti za povrede, vređanje i smrt bebe!
Alo pre 4 dana
Ginekolog iz Rume izneo odbranu za akušersko nasilje. Lekar bolnice u Sremskoj Mitrovici M. M. iz Rume, negirao je optužbe za akušersko nasilje nad porodiljom na početku glavnog pretresa u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici. Optuženi je u potpunosti… »
Vesti dana »

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 5 satijoš 21 povezana

U 32 grada u Srbiji protest "Vostani Serbije": Mostovi u Beogradu blokirani od 18 časova
Sputnik pre 2 satajoš 18 povezanih

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana za 2022, 2023. i 2024. godinu
Danas pre 1 satjoš 17 povezanih

Studenti blokirali Brankov most i Gazelu: Zaustavljen saobraćaj do 21, najavljena okupljanja i u gradovima po Srbiji
Blic pre 6 minutajoš 32 povezane