Povezane vesti
Putin: Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka za sve
Vesti online pre 6 dana
Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva – sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka… »
Putin: Ponoviću... Ali, ne na uštrb drugih
B92 pre 6 dana
Sve države moraju dobiti čvrste garancije sopstvene bezbednosti, ali ne na račun interesa drugih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. "Što se tiče Rusije, naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni. Više puta sam govorio i… »
RTV pre 6 dana
MOSKVA - Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva - sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka… »
Politika pre 6 dana
Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva. Sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka visokih… »
"Više puta sam govorio i ponoviću" Putin: Naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni
Večernje novosti pre 6 dana
SVE države moraju dobiti čvrste garancije sopstvene bezbednosti, ali ne na račun interesa drugih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. Tanjug - Što se tiče Rusije, naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni. Više puta sam… »
Vesti dana »

Vučić: Obojena revolucija zapala u ćorsokak, nemaju politiku, program ni ideje
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih

Zborovi građana Novog Sada opet blokirali raskrsnice: Traže izbore za mesne zajednice
N1 Info pre 53 minutajoš 14 povezanih

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Pravo u centar pre 3 satajoš 14 povezanih