Povezane vesti
Putin: Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka za sve
Vesti online 28.05.2025
Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva – sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka visokih… »
Putin: Ponoviću... Ali, ne na uštrb drugih
B92 28.05.2025
Sve države moraju dobiti čvrste garancije sopstvene bezbednosti, ali ne na račun interesa drugih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. "Što se tiče Rusije, naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni. Više puta sam govorio i… »
RTV 28.05.2025
MOSKVA - Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva - sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka… »
Politika 28.05.2025
Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva. Sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka visokih… »
"Više puta sam govorio i ponoviću" Putin: Naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni
Večernje novosti 28.05.2025
SVE države moraju dobiti čvrste garancije sopstvene bezbednosti, ali ne na račun interesa drugih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. Tanjug - Što se tiče Rusije, naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni. Više puta sam govorio i… »
Vesti dana »

RHMZ: Crveni meteo alarm danas na snazi na istoku i jugoistoku Srbije, Pomoravlju, Kosovu i Metohiji
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane

Medvedev i Šapovalov eliminisani u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju
Sportski žurnal pre 18 minutajoš 38 povezanih

Meteorit koji je udario u Zemlju stariji od naše planete, tvrde naučnici
BBC News pre 8 minutajoš 8 povezanih