Povezane vesti

Putin: Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka za sve

Vesti online pre 6 dana
Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva – sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka… »
Putin: Ponoviću... Ali, ne na uštrb drugih

Putin: Ponoviću... Ali, ne na uštrb drugih

B92 pre 6 dana
Sve države moraju dobiti čvrste garancije sopstvene bezbednosti, ali ne na račun interesa drugih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. "Što se tiče Rusije, naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni. Više puta sam govorio i… »

RTV pre 6 dana
MOSKVA - Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva - sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka… »

Politika pre 6 dana
Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva. Sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka visokih… »
"Više puta sam govorio i ponoviću" Putin: Naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni

"Više puta sam govorio i ponoviću" Putin: Naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni

Večernje novosti pre 6 dana
SVE države moraju dobiti čvrste garancije sopstvene bezbednosti, ali ne na račun interesa drugih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. Tanjug - Što se tiče Rusije, naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni. Više puta sam… »

Vesti dana »