Povezane vesti
Putin: Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka za sve
Vesti online 28.05.2025
Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva – sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka visokih… »
Putin: Ponoviću... Ali, ne na uštrb drugih
B92 28.05.2025
Sve države moraju dobiti čvrste garancije sopstvene bezbednosti, ali ne na račun interesa drugih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. "Što se tiče Rusije, naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni. Više puta sam govorio i… »
RTV 28.05.2025
MOSKVA - Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva - sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka… »
Politika 28.05.2025
Nova bezbednosna arhitektura mora biti jednaka i nedeljiva. Sve države moraju dobiti garancije svoje bezbednosti, ali ne na račun drugih, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin. On je u obraćanju učesnicima 13. međunarodnog sastanka visokih… »
"Više puta sam govorio i ponoviću" Putin: Naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni
Večernje novosti 28.05.2025
SVE države moraju dobiti čvrste garancije sopstvene bezbednosti, ali ne na račun interesa drugih zemalja, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. Tanjug - Što se tiče Rusije, naši stavovi ostaju principijelni i nepromenjeni. Više puta sam govorio i… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 2 satajoš 42 povezane
Skupština Srbije završila raspravu, sutra glasanje o svim tačkama dnevnog reda
N1 Info pre 6 satijoš 26 povezanih
Budući brucoši pred važnim izazovom! Prijemni ispiti na Univerzitetu u Novom Sadu počinju sutra, evo kompletnog rasporeda na svim fakultetima
Dnevnik pre 5 satijoš 37 povezanih
Alarmantni podaci za prošlu godinu: Vazduh u Leskovcu bio prekomerno zagađen svakog trećeg dana
Jug press pre 6 satijoš 11 povezanih
Upaljen crveni meteo alarm, pale prve žrtve toplotnog talasa: Četiri osobe stradale u Italiji, opasno i za zdrave
Dnevnik pre 46 minutajoš 23 povezane