Povezane vesti
General Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
RTV 28.05.2025
BEOGRAD - Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu… »
Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
Euronews 28.05.2025
Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu. "Bio sam kod… »
Ratko Mladić je na samrti? "Ostalo mu je još malo"
B92 28.05.2025
Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu. "Bio sam kod… »
Ratko Mladić u teškom zdravstvenom stanju
Politika 28.05.2025
Holandski lekari su porodici nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske rekli da mu je ostalo još nekoliko meseci života. Ono na šta već godinu dana upozorava lekarski tim generala Ratka Mladić, sada su potvrdili i zdravstveni radnici u… »
Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
Telegraf 28.05.2025
Vesti dana »
Drastična kriza hrane u Libanu: Izraelski napadi ometaju dostavljanje, UN upozorava da je 45 miliona ugroženo
Večernje novosti pre 25 minutajoš 54 povezane
Aktivista tvrdi da je prepoznao napadača: Nove informacije o otmici u Resniku i stanju povređenog studenta
N1 Info pre 40 minutajoš 18 povezanih
Severna Makedonija pala za tri mesta na Globalnom indeksu slobode štampe
Serbian News Media pre 5 satijoš 20 povezanih
Gužve na putevima ka Zlatiboru: Turisti hrle na planinu za 1. maj
Užice oglasna tabla pre 50 minutajoš 29 povezanih
Tramp se ponovo obrušio na Merca: "Trebalo bi više vremena da provodi na popravljanju svoje zemlje..."
Telegraf pre 35 minutajoš 26 povezanih