Povezane vesti
General Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
RTV 28.05.2025
BEOGRAD - Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu… »
Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
Euronews 28.05.2025
Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu. "Bio sam kod… »
Ratko Mladić je na samrti? "Ostalo mu je još malo"
B92 28.05.2025
Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu. "Bio sam kod… »
Ratko Mladić u teškom zdravstvenom stanju
Politika 28.05.2025
Holandski lekari su porodici nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske rekli da mu je ostalo još nekoliko meseci života. Ono na šta već godinu dana upozorava lekarski tim generala Ratka Mladić, sada su potvrdili i zdravstveni radnici u… »
Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
Telegraf 28.05.2025
Vesti dana »
Popustila brana: Naređena hitna evakuacija stanovništva u američkom gradu: "Delujte brzo da biste zaštitili svoj život" (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Povlačimo se" Zet Donalda Trampa odustao od kupovine i rekonstrukcije zgrade "Generalštaba"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Putinov čovek tvrdi da je Rusija spremna za mir: Ipak, samo pod ovim skandaloznim uslovima: "Ustupke ne pravimo!"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Ovo je prva reakcija majke Brajana Volša! Evo šta je uradila kada je čula da je njen sin kriv za ubistvo Beograđanke
Blic pre 2 satajoš 1 povezana