Povezane vesti
General Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
RTV 28.05.2025
BEOGRAD - Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu… »
Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
Euronews 28.05.2025
Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu. "Bio sam kod… »
Ratko Mladić je na samrti? "Ostalo mu je još malo"
B92 28.05.2025
Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu. "Bio sam kod… »
Ratko Mladić u teškom zdravstvenom stanju
Politika 28.05.2025
Holandski lekari su porodici nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske rekli da mu je ostalo još nekoliko meseci života. Ono na šta već godinu dana upozorava lekarski tim generala Ratka Mladić, sada su potvrdili i zdravstveni radnici u… »
Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
Telegraf 28.05.2025
Vesti dana »
Trampova pretnja NATO saveznicima: 'Pomozite ili se suočite sa posledicama'
BBC News pre 58 minutajoš 30 povezanih
Iran upozorio: Reagovaćemo ako Rumunija dozvoli SAD da koriste vojne baze
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 24 povezane
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada
Danas pre 43 minutajoš 9 povezanih
Ko je Džesi Bakli, prva Irkinja sa Oskarom: Od odbijanja na prijemnim do najprestižnije nagrade
Danas pre 2 satajoš 65 povezanih