Povezane vesti
General Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
RTV pre 22 dana
BEOGRAD - Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu… »
Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
Euronews pre 22 dana
Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu. "Bio sam kod… »
Ratko Mladić je na samrti? "Ostalo mu je još malo"
B92 pre 22 dana
Sin generala Ratka Mladića, nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske, Darko Mladić, izjavio je danas da je njegov otac u veoma teškom zdravstvenom stanju, te da su mu to potvrdili i zdravstveni radnici u Haškom tribunalu. "Bio sam kod… »
Ratko Mladić u teškom zdravstvenom stanju
Politika pre 22 dana
Holandski lekari su porodici nekadašnjeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske rekli da mu je ostalo još nekoliko meseci života. Ono na šta već godinu dana upozorava lekarski tim generala Ratka Mladić, sada su potvrdili i zdravstveni radnici u… »
Ratko Mladić u veoma teškom zdravstvenom stanju
Telegraf pre 22 dana
Vesti dana »

Uhapšeno 19, traga se za desetoro zbog pranja novca: Oštetili budžet za 40,4 miliona
Radio 021 pre 19 minutajoš 17 povezanih

Povećanje računa za struju izazvalo brojne žalbe građana u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Ponoš: Dačić traljavo i neuspešno pokušao da zatvori aferu "zvučni top"
N1 Info pre 5 satijoš 9 povezanih

Netanjahu u Soroki: "Niko u Iranu, uključujući Hamneija, nije pošteđen"
RTV pre 19 minutajoš 12 povezanih