Povezane vesti
(Foto, video) "Ne znam hoće li moje srce izdržati ovu bol..." ogromna tuga u domu Hrvatske starlete Ava prolazi kroz pakao…
Dnevnik pre 6 dana
U jednom periodu nije bilo moguće otvoriti bilo koji portal ili prelistati bilo koje novine, a da se u njima nije pojavljivala rijaliti zvezda i starleta Ava Karabatić, ali sada je situacija znato drugačija. Manekenka trenutno prolazi kroz nateži… »
"Moje telo više ne može da izdrži, na lekovima sam" Ava Karabatić utučena moli za pomoć!
Alo pre 6 dana
Na društvenoj mreži Instagram Ava Karabatić je javno zamolila za pomoć kako bi prikupila novac da se telo njenog oca transportuje u Split. Ava Karabatić trenutno prolazi kroz najteži period u životu. Njen otac, Ivica Karabatić, preminuo je sinoć… »
"Moje telo više ne može da izdrži, na lekovima sam..." Manekenka prolazi kroz pakao, oglasila se i rastužila fanove…
Kurir pre 6 dana
U jednom periodu nije bilo moguće otvoriti bilo koji portal ili prelistati bilo koje novine, a da se u njima nije pojavljivala rijaliti zvezda i starleta Ava Karabatić, ali sada je situacija znato drugačija. Manekenka trenutno prolazi kroz nateži… »
Avi Karabatić umro otac, ona nema para da ga sahrani: „Banka je sve moje račune blokirala“
Nova pre 6 dana
Otac Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a starleta zbog, kako tvrdi, teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, moli za finansijsku pomoć. Ava Karabatić je na Instagramu javno zamolila za pomoć kako bi prikupila novac da se telo njenog oca… »
"Ostala sam potpuno sama i bolesna" Ava Karabatić očajna i tužna, uputila javni apel za pomoć: Sve smo izgubili, nemam ni…
Kurir pre 6 dana
Otac Ave Karabatić, I vica Karabatić, preminuo je noćas u 59. godini života od posledica srčanog udara u Beogradu, a lekari su čak 30 puta pokušali reanimaciju. Skrhana od bola zbog gubitka roditelja koji joj je bio podrška i oslonac, Ava se… »
Ava Karabatić nema novca da sahrani oca: Starleta moli za pomoć
Mondo pre 6 dana
Ava je priznala da su poslednjih meseci u veoma teškoj finansijskoj situaciji. Otac Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a starleta je zbog, kako kaže, teške finansijske situacije, odlučila da zatraži pomoć. Na Instagramu se javno obratila ljudima… »
"Treba mi pomoć za sahranu, potrošila sam novac": Oglasila se Ava Karabatić nakon smrti oca: "Volela bih da mi pomognu oni…
Blic pre 6 dana
Rijaliti zvezda Ava Karabatić skrhana je bolom zbog gubitka oca, a u intervjuu za “Blic” je plačljivim glasom otkrila da se trudi da bude sabrana usled situacije koja ju je zadesila. Nakon sukoba sa majkom koja ju je, kako Ava tvrdi udarala, danas… »
Ava Karabatić nema novca da sahrani oca: Moli za pomoć: "Znači mi svaki euro, bankrotirali smo, nemam ni krov nad glavom"
Blic pre 6 dana
Otac Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a starleta zbog, kako tvrdi, teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, moli za finansijsku pomoć. Naime, Ava Karabatić je na Instagramu javno zamolila za pomoć kako bi prikupila novac da se telo njenog… »
Ava Karabatić nema novca da sahrani oca Javno moli za pomoć: "Ne znam šta da radim, osećam se grozno"
Alo pre 6 dana
Otkrila je i da su joj svi računi blokirani. Otac Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a starleta zbog, kako tvrdi, teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, moli za finansijsku pomoć. Na društvenoj mreži Instagram Ava je sada javno zamolila… »
Ava Karabatić u problemu, nema para da sahrani oca: Starleta javno moli za pomoć, krije se od majke
Telegraf pre 6 dana
Otac Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a starleta zbog, kako tvrdi, teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, moli za finansijsku pomoć. Naime, Ava Karabatić je na Instagramu javno zamolila za pomoć kako bi prikupila novac da se telo njenog… »
Avu Karabatić je majka brutalno pretukla pred očevu smrt! Morala da beži s njim iz stana: "Ne smem da izađem"
Telegraf pre 6 dana
Starleti Avi Karabatić je sinoć, otac iznenada preminuo u 59. godini, a pre samo nekoliko dana navodno je doživela jezivo nasilje od strane majke. Pre nekoliko dana odjeknula je vest da je Ava Karabatić u teškom stanju nakon što ju je majka Sanja… »
Avu Karabatić je majka brutalno pretukla pred očevu smrt! Morala da beži s njim iz stana: "Ne smem da izađem"
Kurir pre 6 dana
Starleti Avi Karabatić je sinoć otac iznenada preminuo u 59. godini, a pre samo nekoliko dana navodno je doživela jezivo nasilje od strane majke. - U šoku sam, otac je upravo dobio srčani dok smo gledali TV. Zvala sam odmah hitnu, pokušali su da ga… »
Majka ju je brutalno pretukla pre očeve smrti Ava Karabatić pobegla za Beograd: "Uništila mi je život, ne smem da izađem…
Alo pre 6 dana
Starleti je otac iznenada preminuo, a pre samo nekoliko dana navodno je doživela jezivo nasilje od strane majke. Pre nekoliko dana odjeknula je vest da je Ava Karabatić u teškom stanju nakon što ju je majka Sanja Karabatić pretukla u martu dok je… »
"Jako je teško..." Poslednja objava oca Ave Karabatić tera suze na oči, samo deset sati pre smrti (foto)
Kurir pre 6 dana
Ava Karabatić sinoć je objavila da je iznenada preminuo njen otac Ivica Karabatić. „Ava je. U šoku sam. Otac je upravo doživeo srčani udar dok smo gledali TV. Odmah sam pozvala hitnu pomoć, pokušavali su da ga spasu i reanimirali su ga više od… »
Ovo je uzrok smrti oca Ave Karabatić Ivica izdahnuo u beogradskoj bolnici, lekari ga zatekli u ovakvom stanju!
Alo pre 6 dana
S obzirom na to da su starletu počeli da optužuju da je vest o smrti njenog oca lažna, ona je pokazala dokaz. Otac Ave Karabatić, Ivica, preminuo je u Beogradu u 59. godini života. - U šoku sam, otac je upravo dobio srčani udar dok smo gledali TV… »
Vesti dana »

"Odvratno, punjeno svinjarijama,: Sramotno!" Ilon Mask pobesneo zbog Trampovog "velikog, prelepog zakona": Ne mogu više ovo da podnesem!
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Južna Koreja dobila novog predsednika: Opozicioni kandidat osvojio 49,4 odsto glasova
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane

(Foto): Igor Jurić čestitao 18. rođendan devojčici koju je oteo Malčanski berberin: Objavio fotografiju i uputio joj ove 3 reči
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu proći bez odgovora
Insajder pre 1 satjoš 2 povezane

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 44 minutajoš 1 povezana