Povezane vesti
"Ubijte me i završite sa mnom" Svedok otkrio poslednje reči deda Stanimira kog su cimeri ubili u zatvoru u Padinskoj Skeli…
Kurir pre 4 dana
"Pretili su deda Stanimiru da će mu pronaći porodicu za koju znaju gde žive i da će mu silovati unuku ako progovori. Iz tog razloga deda nije smeo da prijavi komandirima da ga maltretiraju, govorio im je samo: Ubijte me i završite sa mnom". Ovim… »
Stanimir Brajković nije mogao da govori, ni da stane na noge: Nikola danas svedoči o ubistvu u Padinjaku
Telegraf pre 4 dana
"Seksualno su ga zlostavljali" Nikola L. danas će svedočiti u postupku protiv Srećka Stefanovića, Saše Stankovića i Dalibora Petrovića, trojice okrivljenih za teško ubistvo Stanimira Brajkovića u saizvršilaštvu pri bezobzirnom nasilničkom… »
"Počeo je da pada s nogu i mokrio je u krevetu": Cimeri ubijenog Stanimira ispričali detalje jezivog mučenja
Mondo pre 3 dana
Srećko Stefanović (20), Saša Stanković (21) i Dalibor Petrović (21) osumnjičeni su da su u februaru brutalno zlostavljali i mučili Stanimira. Pred Višim sudom u Beogradu, danas su saslušani svedoci, Nikola L. i Milenko M. u postupku koji se vodi… »
"Nisam znao da će ga ubiti, gledao sam svoja posla": Svedok Stanimirovog ubistva porekao sve što je ispričao
Telegraf pre 4 dana
Svedok Milenko Miličić potpuno kontradiktoran. Suđenje Srećku Stefanoviću, Saši Stankoviću i Daliboru Petroviću za teško ubistvo Stanimira Brajkovića u saizvršilaštvu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju koje se dogodilo u KPZ "Padinska… »
Molio sam se da neko čuje i naiđe: Svedok Nikola opisao torturu koju je u Padinjaku prošao Stanimir Brajković
Telegraf pre 4 dana
"Nije mogao da stane na noge" Suđenja Srećku Stefanoviću, Saši Stankoviću i Daliboru Petroviću za teško ubistvo Stanimira Brajkovića u saizvršilaštvu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju koje se dogodilo u KPZ "Padinska Skela" nastavljeno je… »
Nastavlja se suđenje za ubistvo penzionera u zatvoru „Padinska skela“: Optuženi prebacuju krivicu na svedoka
Nova pre 4 dana
Suđenje Srećku Stefanoviću, Saši Stankoviću i Daliboru Petroviću za ubistvo Stanimira Brajkovića nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Na današnje suđenje je kao svedok pozvan Nikola L, koji je sa okrivljenima delio ćeliju broj 14 u KPZ… »
Okrivljeni za ubistvo Stanimira u Padinjaku krivicu prebacuju na svedoka: Sud će danas čuti šta on ima da kaže
Telegraf pre 4 dana
"Terao ga je da radi čučnjeve" Suđenje Srećku Stefanoviću, Saši Stankoviću i Daliboru Petroviću za ubistvo Stanimira Brajkovića nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Na današnje suđenje je kao svedok pozvan Nikola L, koji je sa… »
Vesti dana »

Protesti u više od 30 gradova: "PO spas za sve nas" u Požarevcu, blokirana dva mosta u Beogradu (BLOG)
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih

"Vostani Serbije" u više od trideset gradova, Beograd blokiran na ključnim mostovima (FOTO/VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 37 povezanih