Повезане вести

Скај поруке откривају како је Тамара Звицер постала “хероина” кавачког клана

Скај поруке откривају како је Тамара Звицер постала “хероина” кавачког клана

Н1 Инфо 28.05.2025
Јавност је први пут чула за Тамару Звицер, супругу вође кавачког клана Радоја Звицера, када су камере снимиле како је спречила убиство свог супруга у Кијеву у Украјини 2020. године. Скај преписка између Звицера и припадника… »
„Она ми граби утоку и трчи за њима… Реко „Где оде, што је ово?“: Скај поруке откривају како је Тамара Звицер спасила вођу…

„Она ми граби утоку и трчи за њима… Реко „Где оде, што је ово?“: Скај поруке откривају како је Тамара Звицер спасила вођу…

Нова 28.05.2025
Радоје Звицер, наводни вођа кавачког криминалног клана, преживео је атентат пре тачно пет година када су на њега, док је трчао улицама Кијева, пуцали припадници супротстављеног шкаљарског клана. Оптужени за покушај ликвидације… »

Нова 28.05.2025
Радоје Звицер, наводни вођа кавачког криминалног клана, преживео је атентат пре тачно пет година када су на њега, док је трчао улицама Кијева, пуцали припадници супротстављеног шкаљарског клана. Оптужени за покушај ликвидације… »
"Улијећем, она граби утоку" Полицајци из ЦГ одушевљени Тамаром Звицер - шок преписка после сачекуше у Кијеву

"Улијећем, она граби утоку" Полицајци из ЦГ одушевљени Тамаром Звицер - шок преписка после сачекуше у Кијеву

Телеграф 28.05.2025
Усред мирног Кијева је пре пет година покушан атентат на Радоја Звицера, наводног шефа кавачког клана, када су пуцачи на њега испалили хице док је џогирао улицама овог града. Не слутећи да му прети опасност, тог 26. маја 2020… »
"Граби утоку и трчи за шкаљарцима": Објављено како је Тамара спасла мужа Радоја Звицера у Кијеву: Убице га решетале док је…

"Граби утоку и трчи за шкаљарцима": Објављено како је Тамара спасла мужа Радоја Звицера у Кијеву: Убице га решетале док је…

Блиц 28.05.2025

Вести дана »