Povezane vesti

Skaj poruke otkrivaju kako je Tamara Zvicer postala “heroina” kavačkog klana

Skaj poruke otkrivaju kako je Tamara Zvicer postala “heroina” kavačkog klana

N1 Info pre 4 dana
Javnost je prvi put čula za Tamaru Zvicer, suprugu vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, kada su kamere snimile kako je sprečila ubistvo svog supruga u Kijevu u Ukrajini 2020. godine. Skaj prepiska između Zvicera i pripadnika kavačkog klana sada… »
„Ona mi grabi utoku i trči za njima… Reko „Gde ode, što je ovo?“: Skaj poruke otkrivaju kako je Tamara Zvicer spasila…

„Ona mi grabi utoku i trči za njima… Reko „Gde ode, što je ovo?“: Skaj poruke otkrivaju kako je Tamara Zvicer spasila…

Nova pre 4 dana
Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, preživeo je atentat pre tačno pet godina kada su na njega, dok je trčao ulicama Kijeva, pucali pripadnici suprotstavljenog škaljarskog klana. Optuženi za pokušaj likvidacije Zvicera su… »

Nova pre 4 dana
Radoje Zvicer, navodni vođa kavačkog kriminalnog klana, preživeo je atentat pre tačno pet godina kada su na njega, dok je trčao ulicama Kijeva, pucali pripadnici suprotstavljenog škaljarskog klana. Optuženi za pokušaj likvidacije Zvicera su… »
"Ulijećem, ona grabi utoku" Policajci iz CG oduševljeni Tamarom Zvicer - šok prepiska posle sačekuše u Kijevu

"Ulijećem, ona grabi utoku" Policajci iz CG oduševljeni Tamarom Zvicer - šok prepiska posle sačekuše u Kijevu

Telegraf pre 4 dana
Usred mirnog Kijeva je pre pet godina pokušan atentat na Radoja Zvicera, navodnog šefa kavačkog klana, kada su pucači na njega ispalili hice dok je džogirao ulicama ovog grada. Ne sluteći da mu preti opasnost, tog 26. maja 2020. godine na Zvicera je… »
"Grabi utoku i trči za škaljarcima": Objavljeno kako je Tamara spasla muža Radoja Zvicera u Kijevu: Ubice ga rešetale dok…

"Grabi utoku i trči za škaljarcima": Objavljeno kako je Tamara spasla muža Radoja Zvicera u Kijevu: Ubice ga rešetale dok…

Blic pre 4 dana

Vesti dana »