Povezane vesti
Od ribanja WC svojoj porodici renovirala kupatilo, a danas kupuje patike od 1000 evra i živi u vili: Zanimljiva priča…
Kurir pre 4 dana
Dragica Radosavljević Cakana (67) nedavno se venčala u crkvi nakon 25 godina, sa suprugom Nebojšom Negićem. Pevačica je jednom prilikom govorila o tome šta joj je bio prvi posao i priznala kako je to izgledalo. – Preko Omladinske zadruge sam prvi… »
Srpska pevačica (67) čistila WC, proslavila se i danas je puna love Kupuje patike od 1.100 evra i priznaje: "Pitala sam se…
Blic pre 4 dana
Dragica Radosavljević Cakana (67) nedavno se venčala u crkvi nakon 25 godina, sa suprugom Nebojšom Negićem. Naime, Cakana je jednom prilikom govorila o tome šta joj je bio prvi posao i priznala kako je to izgledalo. – Preko Omladinske zadruge sam… »
Vesti dana »

Protesti u više od 30 gradova: "PO spas za sve nas" u Požarevcu, blokirana dva mosta u Beogradu (BLOG)
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 7 satijoš 21 povezana

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta u Beogradu
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice – blokada Gazele, Brankovog i mostova u Pančevu i Šapcu, skupovi širom Srbije
RTS pre 4 minutajoš 37 povezanih