Povezane vesti

„To agresivno lupanje na vrata, povlačenje kvake i udaranje o zvono je trajalo tačno 15 minuta“: Ispovest napadnute…

„To agresivno lupanje na vrata, povlačenje kvake i udaranje o zvono je trajalo tačno 15 minuta“: Ispovest napadnute…

Glas Zaječara 28.05.2025
„Roditelji su bili u mom stanu tokom dana, i sve je bilo mirno. Međutim kada sam otišla da ih ispratim u povratku sam susrela čoveka u blizini SNS kancelarije koji mi je dobacio: „O pa blokaderko, nemoj tako sama da se šetas gradom?“, kazala je… »
„Osuđujemo zastrašivanje aktivistkinje Zaječaraca u blokadi od strane aktivista SNS“: Promena u koju verujemo traži hitnu…

„Osuđujemo zastrašivanje aktivistkinje Zaječaraca u blokadi od strane aktivista SNS“: Promena u koju verujemo traži hitnu…

Glas Zaječara 28.05.2025
Kako je danas istakao, advokat Predrag Stanković, kandidat za odbornika na listi Promena u koju verujemo, konferenciju za medije su sazvali zbog napada na aktivistkinju neformalne grupe Zaječarci u blokadi. Kako je Stanković kazao, aktivistkinja je… »
Pretnje u Zaječaru: "Blokaderko, pazi kad tako hodaš sama gradom", tužilaštvo dalo nalog policiji da utvrdi identitet počinioca…

Pretnje u Zaječaru: "Blokaderko, pazi kad tako hodaš sama gradom", tužilaštvo dalo nalog policiji da utvrdi identitet počinioca…

Insajder 28.05.2025
Povodom navoda studenata da su “njihovu saborkinju” napali aktivisti Srpske napredne stranke (SNS), obrativši joj se rečima “blokaderko, pazi kad tako hodaš sama gradom”, Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru navodi za Insajder da je policiji dat nalog da… »
„Da li pristajete na strah“:Zaječarci u blokadi kažu da su SNS aktivisti napali njihovu saborkinju

„Da li pristajete na strah“:Zaječarci u blokadi kažu da su SNS aktivisti napali njihovu saborkinju

Danas 27.05.2025
„Juče, 26. maja, oko 20 časova, članica Zaječaraca u blokadi napadnuta je od strane aktivista SNS-a“, istakli su iz neformalne grupe studenata i mladih u Zaječaru „Zaječarci u blokadi“. Prema njihovim rečima, na uglu ullice Nikole Pašića i Narodne… »

Vesti dana »