Povezane vesti

„To agresivno lupanje na vrata, povlačenje kvake i udaranje o zvono je trajalo tačno 15 minuta“: Ispovest napadnute…

„To agresivno lupanje na vrata, povlačenje kvake i udaranje o zvono je trajalo tačno 15 minuta“: Ispovest napadnute…

Glas Zaječara pre 4 dana
„Roditelji su bili u mom stanu tokom dana, i sve je bilo mirno. Međutim kada sam otišla da ih ispratim u povratku sam susrela čoveka u blizini SNS kancelarije koji mi je dobacio: „O pa blokaderko, nemoj tako sama da se šetas gradom?“, kazala je… »
„Osuđujemo zastrašivanje aktivistkinje Zaječaraca u blokadi od strane aktivista SNS“: Promena u koju verujemo traži…

„Osuđujemo zastrašivanje aktivistkinje Zaječaraca u blokadi od strane aktivista SNS“: Promena u koju verujemo traži…

Glas Zaječara pre 4 dana
Kako je danas istakao, advokat Predrag Stanković, kandidat za odbornika na listi Promena u koju verujemo, konferenciju za medije su sazvali zbog napada na aktivistkinju neformalne grupe Zaječarci u blokadi. Kako je Stanković kazao, aktivistkinja je… »
Pretnje u Zaječaru: "Blokaderko, pazi kad tako hodaš sama gradom", tužilaštvo dalo nalog policiji da utvrdi identitet…

Pretnje u Zaječaru: "Blokaderko, pazi kad tako hodaš sama gradom", tužilaštvo dalo nalog policiji da utvrdi identitet…

Insajder pre 4 dana
Povodom navoda studenata da su “njihovu saborkinju” napali aktivisti Srpske napredne stranke (SNS), obrativši joj se rečima “blokaderko, pazi kad tako hodaš sama gradom”, Osnovno javno tužilaštvo u Zaječaru navodi za Insajder da je policiji… »
„Da li pristajete na strah“:Zaječarci u blokadi kažu da su SNS aktivisti napali njihovu saborkinju

„Da li pristajete na strah“:Zaječarci u blokadi kažu da su SNS aktivisti napali njihovu saborkinju

Danas pre 5 dana
„Juče, 26. maja, oko 20 časova, članica Zaječaraca u blokadi napadnuta je od strane aktivista SNS-a“, istakli su iz neformalne grupe studenata i mladih u Zaječaru „Zaječarci u blokadi“. Prema njihovim rečima, na uglu ullice Nikole Pašića… »

Vesti dana »