Повезане вести

„То агресивно лупање на врата, повлачење кваке и ударање о звоно је трајало тачно 15 минута“: Исповест нападнуте…

„То агресивно лупање на врата, повлачење кваке и ударање о звоно је трајало тачно 15 минута“: Исповест нападнуте…

Глас Зајечара 28.05.2025
„Родитељи су били у мом стану током дана, и све је било мирно. Међутим када сам отишла да их испратим у повратку сам сусрела човека у близини СНС канцеларије који ми је добацио: „О па блокадерко, немој тако сама да се шетас… »
„Осуђујемо застрашивање активисткиње Зајечараца у блокади од стране активиста СНС“: Промена у коју верујемо тражи хитну…

„Осуђујемо застрашивање активисткиње Зајечараца у блокади од стране активиста СНС“: Промена у коју верујемо тражи хитну…

Глас Зајечара 28.05.2025
Како је данас истакао, адвокат Предраг Станковић, кандидат за одборника на листи Промена у коју верујемо, конференцију за медије су сазвали због напада на активисткињу неформалне групе Зајечарци у блокади. Како је Станковић… »
Претње у Зајечару: "Блокадерко, пази кад тако ходаш сама градом", тужилаштво дало налог полицији да утврди идентитет починиоца…

Претње у Зајечару: "Блокадерко, пази кад тако ходаш сама градом", тужилаштво дало налог полицији да утврди идентитет починиоца…

Инсајдер 28.05.2025
Поводом навода студената да су “њихову саборкињу” напали активисти Српске напредне странке (СНС), обративши јој се речима “блокадерко, пази кад тако ходаш сама градом”, Основно јавно тужилаштво у Зајечару наводи за Инсајдер да… »
„Да ли пристајете на страх“:Зајечарци у блокади кажу да су СНС активисти напали њихову саборкињу

„Да ли пристајете на страх“:Зајечарци у блокади кажу да су СНС активисти напали њихову саборкињу

Данас 27.05.2025
„Јуче, 26. маја, око 20 часова, чланица Зајечараца у блокади нападнута је од стране активиста СНС-а“, истакли су из неформалне групе студената и младих у Зајечару „Зајечарци у блокади“. Према њиховим речима, на углу уллице… »

Вести дана »