Povezane vesti
Iza vesti: Srđan Milivojević
N1 Info 28.05.2025
Predsednik Demokratske stranke Srđan Milivojević kaže da je predsedniku Aleksandru Vučiću opstanak "Ćacilenda" postao simbol opstanka njegove vlasti. Dodao je i da kada Vučić, Ana Brnabić i Miloš Vučević obuku majicu "I ja sam ćaci", građani treba da se… »
Milivojević: Japan ima jakuze, mi imamo "ćacije" - Vučiću "Ćacilend" postao simbol opstanka na vlasti
N1 Info 28.05.2025
Predsednik Demokratske stranke Srđan Milivojević kaže da je predsedniku Aleksandru Vučiću opstanak "Ćacilenda" postao simbol opstanka njegove vlasti. Dodao je i da kada Vučić, Ana Brnabić i Miloš Vučević obuku majicu "I ja sam ćaci", građani treba da se… »
Milivojević: Vučiću „Ćacilend“ postao simbol opstanka na vlasti, Japan ima jakuze, mi imamo „ćacije“
Nova 28.05.2025
Milivojević: Japan ima jakuze, mi imamo "ćacije"
Novi magazin 28.05.2025
Kada opozicija ne bi podržala studentsku listu, to bi značilo da se bori za mandate, a ne za slobodu: Srđan Milivojević o…
Danas 28.05.2025
Predsednik Demokratske stranke Srđan Milivojević kaže da je predsedniku Aleksandru Vučiću opstanak „Ćacilenda“ postao simbol opstanka njegove vlasti. Dodao je i da kada Vučić, Ana Brnabić i Miloš Vučević obuku majicu „I ja sam ćaci“, građani treba da se… »
Vesti dana »
Odloženo suđenje studentima iz Niša uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Južne vesti pre 26 minutajoš 29 povezanih
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Ogromno interesovanje za legalizaciju: Već prvog dana stiglo više od 7.000 prijava za upis nekretnina
Telegraf pre 16 minutajoš 100 povezanih
Zelenski za Blumberg: Bez dogovora o istočnoj Ukrajini u pregovorima sa SAD
NIN pre 1 satjoš 55 povezanih