Povezane vesti
Iza vesti: Srđan Milivojević
N1 Info 28.05.2025
Predsednik Demokratske stranke Srđan Milivojević kaže da je predsedniku Aleksandru Vučiću opstanak "Ćacilenda" postao simbol opstanka njegove vlasti. Dodao je i da kada Vučić, Ana Brnabić i Miloš Vučević obuku majicu "I ja sam ćaci", građani treba da se… »
Milivojević: Japan ima jakuze, mi imamo "ćacije" - Vučiću "Ćacilend" postao simbol opstanka na vlasti
N1 Info 28.05.2025
Predsednik Demokratske stranke Srđan Milivojević kaže da je predsedniku Aleksandru Vučiću opstanak "Ćacilenda" postao simbol opstanka njegove vlasti. Dodao je i da kada Vučić, Ana Brnabić i Miloš Vučević obuku majicu "I ja sam ćaci", građani treba da se… »
Milivojević: Vučiću „Ćacilend“ postao simbol opstanka na vlasti, Japan ima jakuze, mi imamo „ćacije“
Nova 28.05.2025
Kada opozicija ne bi podržala studentsku listu, to bi značilo da se bori za mandate, a ne za slobodu: Srđan Milivojević o…
Danas 28.05.2025
Predsednik Demokratske stranke Srđan Milivojević kaže da je predsedniku Aleksandru Vučiću opstanak „Ćacilenda“ postao simbol opstanka njegove vlasti. Dodao je i da kada Vučić, Ana Brnabić i Miloš Vučević obuku majicu „I ja sam ćaci“, građani treba da se… »
Milivojević: Japan ima jakuze, mi imamo "ćacije"
Novi magazin 28.05.2025
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i Vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Netanjahu osudio Starmerovu nameru da Britanija prizna državu Palestinu: "Sutra će biti pretnja njima"
Blic pre 43 minutajoš 3 povezane

Mup se oglasio o tuči sa delijama ispred marakane: U napadu povređeno više policajaca
Kurir pre 1 satjoš 3 povezane