Povezane vesti

Raspad Ruda u Parizu - dvostruki finalista zagažen od Portugalca

Raspad Ruda u Parizu - dvostruki finalista zagažen od Portugalca

Sportske.net pre 3 dana
Četvrtog dana Rolan Garosa dogodilo se prvo ogromno iznenađenje - osmi teniser sveta, dvostruki finalista i aktuelni polufinalista Otvorenog prvenstva Francuske eliminisan je već u drugoj rundi od Portugalca Horhea Borhesa koji ga je dobio rezultatom… »
„Ispustiš gas a oni stoje bukvalno pored i to im je posao“: Teniser se suočio sa najneprijatnijom situacijom na Rolan…

„Ispustiš gas a oni stoje bukvalno pored i to im je posao“: Teniser se suočio sa najneprijatnijom situacijom na Rolan…

Nova pre 3 dana
Britanski teniser, Džek Drejper, šokirao je sve izjavom nakon pobede protiv Matije Belučija (3:6, 6:1, 6:4, 6:2) na Rolan Garosu. Drejper je prvi put u karijeri pobedio nekoga na Rolan Garosu, a posle meča govorio je o bizarnim i neprijatnim… »
"Ja prdim, a njegov posao je da stoji pored mene": Hit izjava tenisera posle pobede na Rolan Garosu

"Ja prdim, a njegov posao je da stoji pored mene": Hit izjava tenisera posle pobede na Rolan Garosu

Telegraf pre 4 dana
Mladi britanski teniser Džek Drejper ne samo da je zabeležio prvu pobedu u karijeri na Rolan Garosu, već je i ušao u žižu javnosti zbog nesvakidašnje i, iskreno, smešne izjave o jednom od manje glamuroznih aspekata profesionalnog sporta… »

Vesti dana »

Poljska glasa: Ključni drugi krug predsedničkih izbora

Poljska glasa: Ključni drugi krug predsedničkih izbora

Serbian News Media pre 22 minutajoš 17 povezanih
Srušila se dva mosta u Rusiji, jedan pao na voz pun putnika (VIDEO)

Srušila se dva mosta u Rusiji, jedan pao na voz pun putnika (VIDEO)

Vesti online pre 57 minutajoš 19 povezanih
Danas sunčano, od sutra prvi toplotni talas ove godine

Danas sunčano, od sutra prvi toplotni talas ove godine

N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih