Povezane vesti
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu
N1 Info 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. "Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu
N1 Info 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. Pročitajte više na ovom linku.… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, pa tek posle toga izbori
Danas 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
„Glavna tema je Vučićeva neopoziva ostavka, a tek onda izbori“
Nova 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
Vesti dana »
Potpredsednica Skupštine Srbije: Cilj je da do kraja ove nedelje bude formiran Savet REM
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 48 povezanih
Uefa udarila na odluku Fife: Prešli ste crvenu liniju ukidanjem suspenzije Balogunu
RTS pre 5 minutajoš 74 povezane
"Umoran sam, sad je gotovo": Nejmar završio reprezentativnu karijeru kao najbolji strelac u istoriji Brazila
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 35 povezanih
(Foto/video) Spektakl pred 80.000 navijača: Engleska izbacila Meksiko sa Mundijala, u četvrtfinalu sa Norveškom
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 29 povezanih