Povezane vesti
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu
N1 Info 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. "Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu
N1 Info 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. Pročitajte više na ovom linku.… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, pa tek posle toga izbori
Danas 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
„Glavna tema je Vučićeva neopoziva ostavka, a tek onda izbori“
Nova 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
Vesti dana »

Nikezić: Najveću korist od Vučićevih mera za legalizaciju imaće SNS investitori – gradili bez dozvola, sad će jeftino da ozakone divlju gradnju
Naissus info pre 1 satjoš 12 povezanih

Ko je sve priznao Palestinu kao državu i kakav je stav zemalja Balkana
BBC News pre 26 minutajoš 22 povezane

Ponovo se očekuje odlaganje sankacija NIS-u! Bajatović: Važan je današnji razgovor Vučića i Rubija
Kurir pre 51 minutajoš 14 povezanih

"Zvezda je šampion 98,9 odsto": Da li je Partizan ostao bez titule u septembru?
Mondo pre 30 minutajoš 18 povezanih