Povezane vesti
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu
N1 Info pre 5 dana
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. "Čudno mi je zašto se toliko od njega… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu
N1 Info pre 5 dana
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. Pročitajte više na ovom linku.… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, pa tek posle toga izbori
Danas pre 4 dana
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega… »
„Glavna tema je Vučićeva neopoziva ostavka, a tek onda izbori“
Nova pre 4 dana
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega… »
Vesti dana »

Dejan Vuk Stanković stigao u Novi Sad: Studenti i građani ga dočekali zvižducima (video)
Pravda pre 24 minutajoš 19 povezanih

Sovilj: Jedan od najtoplijih početaka juna u istoriji meteoroloških merenja u Srbiji
RTV pre 1 satjoš 44 povezane

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih

Evropski lideri čestitaju novom predsedniku Poljske, a zlot gubi na vrednosti
Danas pre 2 satajoš 51 povezana