Povezane vesti
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu
N1 Info 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. "Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu
N1 Info 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. Pročitajte više na ovom linku.… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, pa tek posle toga izbori
Danas 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
„Glavna tema je Vučićeva neopoziva ostavka, a tek onda izbori“
Nova 28.05.2025
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega zazire, zašto… »
Vesti dana »

Nevreme stiže u Srbiju: Danas 35 stepeni, a večeras haos! Grad, oluje i naglo zahlađenje
Alo pre 37 minutajoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

“Ovo je samo početak”: Luka Dončić potpisao novi ugovor – 165 miliona dolara za tri sezone
Danas pre 11 satijoš 1 povezana