Povezane vesti

St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu

St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, sve drugo im daje prostor za kontraofanzivu

N1 Info pre 5 dana
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. "Čudno mi je zašto se toliko od njega… »

N1 Info pre 5 dana
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. Pročitajte više na ovom linku.… »
St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, pa tek posle toga izbori

St. Protić: Prvo neopoziva ostavka Vučića, pa tek posle toga izbori

Danas pre 4 dana
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega… »
„Glavna tema je Vučićeva neopoziva ostavka, a tek onda izbori“

„Glavna tema je Vučićeva neopoziva ostavka, a tek onda izbori“

Nova pre 4 dana
Istoričar Milan St. Protić kaže da stalno zaobilazimo glavnu temu, a to je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čiju neopozivu ostavku treba tražiti, da to treba da bude zahtev, pa tek posle toga izbori. „Čudno mi je zašto se toliko od njega… »

Vesti dana »