Povezane vesti
"Rekli su mi da ne dolazim ovde i da se ne isplati" Britanac došao u Srbiju pa otvoreno priznao da li se pokajao: "Isto sam…
Blic pre 6 dana
Srbija, kao turistička destinacija, često se suočava sa negativnim predrasudama. Mnogi je, neosnovano, vide kao zemlju u kojoj je opasno putovati. Međutim, većina turista, uprkos takvim upozorenjima, odluče da dođu u našu zemlju i gotovo bez… »
Britanca upozorili da ne dolazi u Srbiju: On obišao Novi Sad, pa doživeo šok - Ovako sam se osećao u Albaniji
Mondo pre 6 dana
Iskustvo Britanca u Novom Sadu bilo je potpuno drugačije od njegovih očekivanja. Jedan Britanac, nakon brojnih upozorenja da ne dolazi u Srbiju jer je "opasno", odlučio se da ipak poseti Novi Sad - i kako kaže, nije se pokajao. Kako je objasnio na… »
Vesti dana »

Pakleni udar na Srbiju RHMZ se oglasio sa upozorenjem na ove dve opasne pojave
Alo pre 8 satijoš 28 povezanih

Studenti i Vučić u isto vreme na Andrićevom vencu: U 18h počinje „malo pevanja“, uz očekivanje vesti o izborima
Pravo u centar pre 41 minutajoš 13 povezanih

Univerzitet u Beogradu na 387. mestu od više od 21.000 univerziteta na listi "Global 2000"
RTV pre 6 satijoš 22 povezane

Vanredno obraćanje Vučića: Nikad nisam ni imao, ni koristio Skaj aplikaciju, niti bilo ko iz moje porodice
Euronews pre 1 minutjoš 14 povezanih