Povezane vesti
Jovana Jeremić vratila prsten na ruku, pokazala skupoceni komad, a svi se pitaju jedno: "Moja ljubavi..."
Telegraf pre 6 dana
Voditeljka Jovana Jeremić izuzetno je aktivna na društvenim mrežama i često svoje pratioce intrigira objavama koje nekad znaju da budu dvosmislene. Posle raskida sa biznismenom Draganom stankovićem, mnogi su očekivali da će ona tugovati i biti… »
(Foto) zasijao prsten na ruci Jovane Jeremić: Voditeljka se oglasila i poručuje: "Ljubav je moje najjače oružje"
Blic pre 6 dana
Voditeljka Jovana Jeremić spakovala je kofere i trenutno boravi na moru odakle se redovno oglašava na svom Instagram profilu. Jovana je objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu gde je pokazala figuru koju je dovela do savršenstva, a poslednjom… »
Vesti dana »

Vučić saopštio važne vesti Spustićemo se na 3,8 odsto sa stopom inflacije! Izborili smo se sa najvećom pošasti! Za više od 5000 mladih odobreni stambeni krediti
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Novosađani blokirali 30 raskrsnica na sat vremena: Kod suda incidenti, na Adicama žurka (FOTO, VIDEO)
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 14 povezanih

Univerzitet u Beogradu među najboljim u svetu prema listi Global 2000
RTS pre 10 satijoš 21 povezana

SSP : Ko štiti odbornicu SNS-a? Da li su deca u Kragujevcu postala kolateralna šteta partijske neodgovornosti?
Veliki park pre 6 minutajoš 12 povezanih