Povezane vesti

Tramp upozorio izraelskog premijera: Ne dirajte Iran dok traju nuklearni pregovori

Tramp upozorio izraelskog premijera: Ne dirajte Iran dok traju nuklearni pregovori

Euronews pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je prošle nedelje upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da ne preduzima akcije koje bi mogle da poremete nuklearne pregovore sa Iranom. "Rekao sam mu da bi to bilo… »
Trump upozorio Netanyahua da ne napada Iran

Trump upozorio Netanyahua da ne napada Iran

Al Jazeera pre 2 dana
Američki predsjednik smatra da bi eventualni izraelski napad mogao ugroziti pregovore o iranskom nuklearnom programu, za koje kaže da idu u dobrom smjeru. SAD je upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanyahua protiv bilo kakvog napada na Iran jer bi… »
Tramp upozorio Netanjahua da ne napada Iran

Tramp upozorio Netanjahua da ne napada Iran

Novi magazin pre 2 dana
SAD su upozorile danas izraelskog premijera Benjamina Netanjahua protiv bilo kakvog napada na Iran jer bi to moglo da ugrozi pregovore o iranskom nuklearnom programu. "Ne mislim da bi to bilo relevantno u ovom trenutku", rekao je američki predsednik… »
Tramp upozorio: Ne radi to

Tramp upozorio: Ne radi to

B92 pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da je prošle nedelje upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da ne preduzima akcije koje bi mogle da poremete nuklearne pregovore sa Iranom. "Rekao sam mu da bi to bilo neprikladno da se uradi u… »
Tramp rekao Netanjahuu da ne čini ništa što bi moglo da poremeti pregovore sa Iranom

Tramp rekao Netanjahuu da ne čini ništa što bi moglo da poremeti pregovore sa Iranom

Politika pre 2 dana
VAŠINGTON – Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je danas da je prošle nedelje upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da ne preduzima akcije koje bi mogle da poremete nuklearne pregovore sa Iranom. "Rekao sam mu… »

Vesti dana »