Povezane vesti
"Imala sam strah posle porođaja..." Tamara Milutinović nikad iskrenija: "Ne bih snimila nešto što se ne sviđa mom mužu"
Alo pre 3 dana
Tamara nam je sada priznala da je osećala strah zbog povratka na scenu posle toliko vremena. Tamara Milutinović je nakon porođaja napravila značajnu pauzu u karijeri, te se na scenu vratila pesmom "Cakum pakum" koja je ubrzo osvojila srca publike… »
"Veži konja gde ti muž kaže" Tamara Milutinović imala čudnu izjavu: Priznala da ovo ne bi uradila ako se to njenom…
Kurir pre 3 dana
Pevačica Tamara Milutinović stigla je na promociju nove pesme svog kolege Joce Stefanovića i njegove devojke Ive. Ona je tom prilikom progovorila o svojoj karijeri i otkrila da se samo plašila povratka na scenu nakon pauze zbog porođaja. "Brinula sam… »
"Ne bih snimila pesmu koja se ne sviđa mom mužu" Tamara iskreno o svemu "Posle porođaja sam se plašila..."
Telegraf pre 3 dana
Pevačica Tamara Milutinović stigla je na promociju nove pesme svog kolege Joce Stefanovića i njegove devojke Ive u jednom beogradskom restoranu. Lepo stilizovana kao i uvek, nasmejana i raspoložena Tamara je zastala i porazgovarala sa novinarima kako… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Rešetka pre 15 minutajoš 24 povezane

Poljaci biraju novog predsednika, tesna borba između liberala i desnice
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih

Rusija se oglasila o padu dva mosta: Ovo je teroristički napad
Vesti online pre 30 minutajoš 32 povezane

Sofronijević: Nakon utvrđivanja statike odluka o sudbini zgrade Železničke stanice Novom Sadu
RTS pre 34 minutajoš 13 povezanih

Prvi toplotni talas u Srbiji, evo kada kreće pakao! Ova grupa ljudi treba da se pripazi
Dnevnik pre 50 minutajoš 20 povezanih