Povezane vesti

"Imala sam strah posle porođaja..." Tamara Milutinović nikad iskrenija: "Ne bih snimila nešto što se ne sviđa mom mužu"

"Imala sam strah posle porođaja..." Tamara Milutinović nikad iskrenija: "Ne bih snimila nešto što se ne sviđa mom mužu"

Alo 28.05.2025
Tamara nam je sada priznala da je osećala strah zbog povratka na scenu posle toliko vremena. Tamara Milutinović je nakon porođaja napravila značajnu pauzu u karijeri, te se na scenu vratila pesmom "Cakum pakum" koja je ubrzo osvojila srca publike. Iako… »
"Veži konja gde ti muž kaže" Tamara Milutinović imala čudnu izjavu: Priznala da ovo ne bi uradila ako se to njenom suprugom ne…

"Veži konja gde ti muž kaže" Tamara Milutinović imala čudnu izjavu: Priznala da ovo ne bi uradila ako se to njenom suprugom ne…

Kurir 28.05.2025
Pevačica Tamara Milutinović stigla je na promociju nove pesme svog kolege Joce Stefanovića i njegove devojke Ive. Ona je tom prilikom progovorila o svojoj karijeri i otkrila da se samo plašila povratka na scenu nakon pauze zbog porođaja. "Brinula sam se… »
"Ne bih snimila pesmu koja se ne sviđa mom mužu" Tamara iskreno o svemu "Posle porođaja sam se plašila..."

"Ne bih snimila pesmu koja se ne sviđa mom mužu" Tamara iskreno o svemu "Posle porođaja sam se plašila..."

Telegraf 28.05.2025
Pevačica Tamara Milutinović stigla je na promociju nove pesme svog kolege Joce Stefanovića i njegove devojke Ive u jednom beogradskom restoranu. Lepo stilizovana kao i uvek, nasmejana i raspoložena Tamara je zastala i porazgovarala sa novinarima kako o… »

Vesti dana »