Povezane vesti
Evropska premijera najnovije verzije francusko-kanadskog mjuzikla “Don Žuan” u Beogradu!
Kurir 28.05.2025
Legendarni mjuzikl “Don Žuan” francuskog kompozitora Feliksa Greja biće izveden 24. i 25. januara 2026. godine u Beogradu u Sava centru. Najnovija verzija ovog spektakularnog mjuzikla, oživljenog 2019–2020. godine, biće premijerno predstavljena u… »
Oduševljen sam što u prelepoj Srbiji predstavljam „Don Žuana“: Evropska premijera čuvenog mjuzikla u Sava centru
Nova 28.05.2025
Čuveni mjuzikl "Don Žuan" francuskog kompozitora Feliksa Greja biće izveden 24. i 25. januara naredne godine u beogradskom Sava centru. Nova verzija mjuzikla, koji je oživljen 2019-2020. godine, biće premijerno predstavljena u Evropi upravo u Srbiji… »
Čuveni "Don Žuan" 24. i 25. januara u Beogradu: Glumci iz mjuzikla se raduju evropskoj premijeri
Telegraf 28.05.2025
Video: Don Žuan 24. i 25. januara u Beogradu: Glumci iz mjuzikla se raduju evropskoj premijeri. Beograd će 24. i 25. januara 2026. godine biti domaćin evropske premijere najnovije verzije francusko - kanadskog mjuzikla "Don Žuan" Feliksa Greja… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB: Broj povređenih na jugu Izraela porastao na 75; Kalibaf: Nebo Izraela je nezaštićeno, došlo je vreme za sprovođenje sledećih planova
RTV pre 24 satajoš 104 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 4 satijoš 41 povezana
Protest u Nišu: Ukoliko zaboravimo 16 žrtava u Novom Sadu, brojaćemo nove žrtve
Serbian News Media pre 5 satijoš 19 povezanih
"Do juče sam ih gledala i divila se, a sad sam među njima": Ivana Španović osetila tremu do ušiju na SP
Mondo pre 38 minutajoš 20 povezanih