Povezane vesti
"Moja majka je trudna čistila 9 stanova" Dara otkrila potresne detalje: Evo šta je uradila nakon tog saznanja
Telegraf 29.05.2025
Pevačica Dara Bubamara progovorila je o svojoj majci i tom prilikom iznela nepoznate detalje o njoj. Iako danas pevačica ima štagod poželi, otkrila je da je tokom odrastanja njena majka morala da se žrtvuje kako bi joj obezbedila osnovne uslove. Dara je… »
"Moja majka je trudna čistila 9 stanova": Dara Bubamara otkrila potresne detalje iz života: "Posle sam u toj zgradi kupila…
Blic 28.05.2025
Pevačica Dara Bubamara progovorila je o svojoj majci i tom prilikom iznela nepoznate detalje o njoj. Naime, Dara je ispričala koliko se njena majka mučila u životu, te je navela da je u trudnoći radila teške fizičke poslove. "Moja majka se jako napatila… »
Vesti dana »

Advokat Tomislava Momirovića: Odluka o pritvoru sramna, za nju sam saznao iz medija
Beta pre 51 minutajoš 48 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije, Macut i Dodik
Blic pre 36 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 38 povezanih

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u Srbiji i Evropi od 4. do 10. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 22 povezane

Vulkan koji je spavao 600 godina se upravo aktivirao nakon razornog zemljotresa, snimci su nestvarni FOTO VIDEO
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih