Povezane vesti
"Moja majka je trudna čistila 9 stanova" Dara otkrila potresne detalje: Evo šta je uradila nakon tog saznanja
Telegraf 29.05.2025
Pevačica Dara Bubamara progovorila je o svojoj majci i tom prilikom iznela nepoznate detalje o njoj. Iako danas pevačica ima štagod poželi, otkrila je da je tokom odrastanja njena majka morala da se žrtvuje kako bi joj obezbedila osnovne uslove. Dara je… »
"Moja majka je trudna čistila 9 stanova": Dara Bubamara otkrila potresne detalje iz života: "Posle sam u toj zgradi kupila…
Blic 28.05.2025
Pevačica Dara Bubamara progovorila je o svojoj majci i tom prilikom iznela nepoznate detalje o njoj. Naime, Dara je ispričala koliko se njena majka mučila u životu, te je navela da je u trudnoći radila teške fizičke poslove. "Moja majka se jako napatila… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Visoki iranski zvaničnik za političku bezbednost: Iran odbacuje američki predlog za okončanje rata, ima svoje uslove
Insajder pre 35 minutajoš 47 povezanih
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
(VIDEO) Majstorija mladog srpskog fudbalera: Cvetkovićev gol sa pola terena u pobedi nad Engleskom
Danas pre 2 satajoš 38 povezanih
Predstavnici gluvih i nagluvih u petak će izneti svoje zahteve premijeru Macutu
Danas pre 7 satijoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane