Povezane vesti

Tramp upozorio: Bibi, ne ometaj

Tramp upozorio: Bibi, ne ometaj

B92 pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp rekao je da veruje da je veoma blizu nuklearnog sporazuma sa Iranom i da je lično upozorio Benjamina Netanijahua da ne ometa pregovore. Si-En-En je iz svojih izvora potvrdio optimizam i da postoji nada za postizanje… »
„Planiraju puč. Potrebno im je 7 sati. Mi smo nemoćni“: Njujork tajms otkrio tajne planove koji bi mogli Bliski istok da…

„Planiraju puč. Potrebno im je 7 sati. Mi smo nemoćni“: Njujork tajms otkrio tajne planove koji bi mogli Bliski istok da…

Nova pre 3 dana
Benjamin Netanjahu je naložio izraelskim vojnim zvaničnicima da nastave sa planiranjem vojnog udara na iranska nuklearna postrojenja čak i ako Sjedinjene Države postignu diplomatski sporazum sa Teheranom. To je izazvalo ozbiljnu zabrinutost u… »
Tramp ne može da zaustavi izraelski napad na Iran? Udar u roku od sedam sati od Netanjahuove naredbe moguć čak i ako Amerika…

Tramp ne može da zaustavi izraelski napad na Iran? Udar u roku od sedam sati od Netanjahuove naredbe moguć čak i ako Amerika…

Kurir pre 3 dana
Dok administracija američkog predsednika Donalda Trampa nastoji da ispregovara nuklearni sporazum s Iranom, izraelski premijer Benjamin Netanjahu preti da će "potopiti" pregovore napadom na glavna iranska postrojenja za obogaćivanje uranijuma. To je… »
Ekskluzivni izveštaj: Planiraju udar bez obzira na Trampa; Treba im samo 7 sati; SAD u šoku

Ekskluzivni izveštaj: Planiraju udar bez obzira na Trampa; Treba im samo 7 sati; SAD u šoku

B92 pre 3 dana
Američki list Njujork tajms objavio je da stoji iza svog izveštaja da Izrael ima nameru da napadne Iran, kako bi omeli pregovore SAD i Irana oko obogaćivanja uranijuma. Kako prenosi Večernji list, jedna od ključnih prepreka u pregovorima američkih i… »
"Treba im samo 7 sati.: U tom slučaju, mi smo nemoćni" Ekskluzivni izveštaj: Planiraju udar bez obzira na sve, Amerika u…

"Treba im samo 7 sati.: U tom slučaju, mi smo nemoćni" Ekskluzivni izveštaj: Planiraju udar bez obzira na sve, Amerika u…

Blic pre 3 dana
Jedna od ključnih prepreka u pregovorima između američkih i iranskih zvaničnika ostaje zahtev Vašingtona da se Iran odrekne obogaćivanja uranijuma – zahtev koji Teheran žestoko odbacuje. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u sredu da je… »
Tramp rekao Netanjahuu da ne čini ništa što bi moglo da poremeti pregovore sa Iranom

Tramp rekao Netanjahuu da ne čini ništa što bi moglo da poremeti pregovore sa Iranom

NIN pre 3 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je prošle nedelje upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da ne preduzima akcije koje bi mogle da poremete nuklearne pregovore sa Iranom. "Rekao sam mu da bi to bilo… »
"Bilo bi neprikladno da to uradi": Tramp rekao Netanjahuu da ne radi ništa što bi moglo da poremeti pregovore sa Iranom

"Bilo bi neprikladno da to uradi": Tramp rekao Netanjahuu da ne radi ništa što bi moglo da poremeti pregovore sa Iranom

Blic pre 4 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp izjavio je da je prošle nedelje upozorio izraelskog premijera Benjamina Netanjahua da ne preduzima akcije koje bi mogle da poremete nuklearne pregovore sa Iranom. - Rekao sam Netanjahuu da bi to bilo… »
Tramp upozorio Netanjahua da ne napada Iran

Tramp upozorio Netanjahua da ne napada Iran

Danas pre 4 dana
SAD su upozorile danas izraelskog premijera Benjamina Netanjahua protiv bilo kakvog napada na Iran jer bi to moglo da ugrozi pregovore o iranskom nuklearnom programu. „Ne mislim da bi to bilo relevantno u ovom trenutku“, rekao je američki predsednik… »

Vesti dana »