Povezane vesti

Misterija smrti bračnog para na Novom Beogradu sve veća: Čuli smo korake, vrata stana bila otključana, sve to nam stvara…

Misterija smrti bračnog para na Novom Beogradu sve veća: Čuli smo korake, vrata stana bila otključana, sve to nam stvara…

Kurir pre 2 dana
Tela muškarca E.G. (86) i njegove žene D.G. (78) pronađena su 27. maja nešto pre 21 sat u njihovom stanu na Novom Beogradu, nakon što su komšije pozvale policiju zbog neprijatnog mirisa i činjenice da ih duže vreme nisu viđale. Po dolasku na… »
Usamljenost starijih u Srbiji: Skriveni izazovi trećeg doba! Kako rešiti sve veći problem nezapaženih smrtnih slučajeva?

Usamljenost starijih u Srbiji: Skriveni izazovi trećeg doba! Kako rešiti sve veći problem nezapaženih smrtnih slučajeva?

Kurir pre 2 dana
Nije retko da pročitamo vest o starijim ljudima koji su preminuli, a da njihov nestanak svet nije ni primetio. Tela supružnika pronađena su preksinoć nešto pre 21 sat u njihovom stanu na Novom Beogradu. Prema prvim informacijama, tela su zatečena na… »
"Čuo sam samo 'Jaoj, ona je mrtva'": Svedočio stanodavac muškarca iz Leštana koji je uhapšen zbog ubistva partnerke

"Čuo sam samo 'Jaoj, ona je mrtva'": Svedočio stanodavac muškarca iz Leštana koji je uhapšen zbog ubistva partnerke

Mondo pre 3 dana
Zločin se dogodio krajem 2024. godine u iznajmljenoj sobi u naselju Leštane. U naselju Leštane u Beogradu, policija je u sredu 28. maja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila D.M. (57) jer je, kako se nezvanično saznaje, krajem… »
„Iz sna su me probudile policija i Hitna pomoć, službenik mi je rekao da je mrtva“: Progovorio stanodavac muškarca iz…

„Iz sna su me probudile policija i Hitna pomoć, službenik mi je rekao da je mrtva“: Progovorio stanodavac muškarca iz…

Nova pre 3 dana
U naselju Leštane u Beogradu, policija je u sredu 28. maja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila D.M. (57) jer je osumnjičen da je krajem prošle godine udavio svoju vanbračnu partnerku D.C. Sumnja se da je D.M. i ranije zlostavljao… »
"Samo sam čuo: 'joooj'" Progovorio stanodavac muškarca iz Leštana koji je uhapšen zbog ubistva žene: "Policajac kaže 'ona…

"Samo sam čuo: 'joooj'" Progovorio stanodavac muškarca iz Leštana koji je uhapšen zbog ubistva žene: "Policajac kaže 'ona…

Blic pre 3 dana
U naselju Leštane u Beogradu, policija je u sredu 28. maja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila D.M. (57) jer je osumnjičen da je krajem prošle godine udavio svoju vanbračnu partnerku D.C. Sumnja se da je D.M. i ranije zlostavljao… »
Samo sam čuo "jooooj", a policajac kaže "ona je mrtva": Progovorio stanodavac mušakrca iz Leštana koji je uhapšen zbog…

Samo sam čuo "jooooj", a policajac kaže "ona je mrtva": Progovorio stanodavac mušakrca iz Leštana koji je uhapšen zbog…

Kurir pre 3 dana
U naslju Leštane u Beogradu, policija je u sredu 28. maja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila D.M. (57) jer je, kako nezvanično saznajemo, krajem prošle godine udavio svoju vanbračnu partnerku D.C. Sumnja se da je D.M. i ranije… »
Umrli su jedno za drugim, u teškim mukama: Detalji tragedije na Novom Beogradu: Muž i žena ležali mrtvi na podu 10 dana, a…

Umrli su jedno za drugim, u teškim mukama: Detalji tragedije na Novom Beogradu: Muž i žena ležali mrtvi na podu 10 dana, a…

Blic pre 3 dana
Telo muškarca i njegove supruge pronađena su 27. maja u kasnim večernjim satima u stanu na Novom Beogradu u fazi raspadanja, a prve informacije ukazuju da je muškarac preminuo pre deset dana, a da je njegova supruga preminula odmah za njim, saznaje… »

Vesti dana »