Povezane vesti
Misterija smrti bračnog para na Novom Beogradu sve veća: Čuli smo korake, vrata stana bila otključana, sve to nam stvara…
Kurir 29.05.2025
Tela muškarca E.G. (86) i njegove žene D.G. (78) pronađena su 27. maja nešto pre 21 sat u njihovom stanu na Novom Beogradu, nakon što su komšije pozvale policiju zbog neprijatnog mirisa i činjenice da ih duže vreme nisu viđale. Po dolasku na mesto… »
Usamljenost starijih u Srbiji: Skriveni izazovi trećeg doba! Kako rešiti sve veći problem nezapaženih smrtnih slučajeva?
Kurir 29.05.2025
Nije retko da pročitamo vest o starijim ljudima koji su preminuli, a da njihov nestanak svet nije ni primetio. Tela supružnika pronađena su preksinoć nešto pre 21 sat u njihovom stanu na Novom Beogradu. Prema prvim informacijama, tela su zatečena na podu… »
"Čuo sam samo 'Jaoj, ona je mrtva'": Svedočio stanodavac muškarca iz Leštana koji je uhapšen zbog ubistva partnerke
Mondo 29.05.2025
Zločin se dogodio krajem 2024. godine u iznajmljenoj sobi u naselju Leštane. U naselju Leštane u Beogradu, policija je u sredu 28. maja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila D.M. (57) jer je, kako se nezvanično saznaje, krajem prošle… »
„Iz sna su me probudile policija i Hitna pomoć, službenik mi je rekao da je mrtva“: Progovorio stanodavac muškarca iz Leštana…
Nova 29.05.2025
U naselju Leštane u Beogradu, policija je u sredu 28. maja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila D.M. (57) jer je osumnjičen da je krajem prošle godine udavio svoju vanbračnu partnerku D.C. Sumnja se da je D.M. i ranije zlostavljao… »
"Samo sam čuo: 'joooj'" Progovorio stanodavac muškarca iz Leštana koji je uhapšen zbog ubistva žene: "Policajac kaže 'ona je…
Blic 29.05.2025
U naselju Leštane u Beogradu, policija je u sredu 28. maja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila D.M. (57) jer je osumnjičen da je krajem prošle godine udavio svoju vanbračnu partnerku D.C. Sumnja se da je D.M. i ranije zlostavljao… »
Samo sam čuo "jooooj", a policajac kaže "ona je mrtva": Progovorio stanodavac mušakrca iz Leštana koji je uhapšen zbog ubistva…
Kurir 29.05.2025
U naslju Leštane u Beogradu, policija je u sredu 28. maja, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila D.M. (57) jer je, kako nezvanično saznajemo, krajem prošle godine udavio svoju vanbračnu partnerku D.C. Sumnja se da je D.M. i ranije… »
Umrli su jedno za drugim, u teškim mukama: Detalji tragedije na Novom Beogradu: Muž i žena ležali mrtvi na podu 10 dana, a…
Blic 29.05.2025
Telo muškarca i njegove supruge pronađena su 27. maja u kasnim večernjim satima u stanu na Novom Beogradu u fazi raspadanja, a prve informacije ukazuju da je muškarac preminuo pre deset dana, a da je njegova supruga preminula odmah za njim, saznaje… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije krajem decembra 2025: hladno jutro, pretežno sunčano i promenljivo vreme
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 26 povezanih
"Vučića je boleo jučerašnji dan, bio je kao dete kome je uzeta igračka": Studenti o rezultatima akcije "Raspiši pobedu"
N1 Info pre 20 minutajoš 49 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljeni štandovi za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 40 minutajoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i diplomatske reakcije
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 46 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih