Повезане вести
Мистерија смрти брачног пара на Новом Београду све већа: Чули смо кораке, врата стана била откључана, све то нам ствара…
Курир 29.05.2025
Тела мушкарца Е.Г. (86) и његове жене Д.Г. (78) пронађена су 27. маја нешто пре 21 сат у њиховом стану на Новом Београду, након што су комшије позвале полицију због непријатног мириса и чињенице да их дуже време нису виђале… »
Усамљеност старијих у Србији: Скривени изазови трећег доба! Како решити све већи проблем незапажених смртних случајева?
Курир 29.05.2025
Није ретко да прочитамо вест о старијим људима који су преминули, а да њихов нестанак свет није ни приметио. Тела супружника пронађена су прексиноћ нешто пре 21 сат у њиховом стану на Новом Београду. Према првим информацијама… »
"Чуо сам само 'Јаој, она је мртва'": Сведочио станодавац мушкарца из Лештана који је ухапшен због убиства партнерке
Мондо 29.05.2025
Злочин се догодио крајем 2024. године у изнајмљеној соби у насељу Лештане. У насељу Лештане у Београду, полиција је у среду 28. маја, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапсила Д.М. (57) јер је, како се незванично… »
„Из сна су ме пробудиле полиција и Хитна помоћ, службеник ми је рекао да је мртва“: Проговорио станодавац мушкарца из Лештана…
Нова 29.05.2025
У насељу Лештане у Београду, полиција је у среду 28. маја, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапсила Д.М. (57) јер је осумњичен да је крајем прошле године удавио своју ванбрачну партнерку Д.Ц. Сумња се да је Д.М. и… »
"Само сам чуо: 'јооој'" Проговорио станодавац мушкарца из Лештана који је ухапшен због убиства жене: "Полицајац каже 'она је…
Блиц 29.05.2025
У насељу Лештане у Београду, полиција је у среду 28. маја, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапсила Д.М. (57) јер је осумњичен да је крајем прошле године удавио своју ванбрачну партнерку Д.Ц. Сумња се да је Д.М. и… »
Само сам чуо "јоооој", а полицајац каже "она је мртва": Проговорио станодавац мушакрца из Лештана који је ухапшен због убиства…
Курир 29.05.2025
У насљу Лештане у Београду, полиција је у среду 28. маја, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду ухапсила Д.М. (57) јер је, како незванично сазнајемо, крајем прошле године удавио своју ванбрачну партнерку Д.Ц. Сумња се да… »
Умрли су једно за другим, у тешким мукама: Детаљи трагедије на Новом Београду: Муж и жена лежали мртви на поду 10 дана, а…
Блиц 29.05.2025
Тело мушкарца и његове супруге пронађена су 27. маја у касним вечерњим сатима у стану на Новом Београду у фази распадања, а прве информације указују да је мушкарац преминуо пре десет дана, а да је његова супруга преминула… »
Вести дана »

Делић: Вучић ударио на срж лекарске професије, комора мора да штити од утицаја
Н1 Инфо пре 2 сатајош 55 повезаних

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 3 сатајош 20 повезаних

Скуп подршке ухапшенима због инцидента на протесту пољопривредника у среду испред суда
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 33 повезане