Povezane vesti

Da li je devojka pala i stradala sa 50 metara visine zbog napada panike?! Tragična smrt tinejdžerke (19) iz Novog Sada…

Da li je devojka pala i stradala sa 50 metara visine zbog napada panike?! Tragična smrt tinejdžerke (19) iz Novog Sada…

Kurir pre 3 dana
Smrt tinejdžerke (19) iz Novog Sada, koja je juče je tragično stradala prilikom parasejlinga otvorila je niz pitanja, a snimak njene smrti produbio je dodatnu misteriju — da li je devojka skočila u smrt iz straha?! Policija i tužilaštvo još uvek… »
Da li je ovo uzrok tragične smrti u Budvi? Stručnjaci veruju da su se Tijani R. aktivirali urođeni strahovi

Da li je ovo uzrok tragične smrti u Budvi? Stručnjaci veruju da su se Tijani R. aktivirali urođeni strahovi

Telegraf pre 3 dana
"Njen govor tela otkriva da se borila za život" Smrt tinejdžerke iz Novog Sada, Tijane R. (19), koja je juče je tragično stradala prilikom parasejlinga otvorila je niz pitanja, a snimak njene smrti produbio je dodatnu misteriju - Da li je devojka… »
Devojka stradala u budvi zbog paničnog napada? Tragična smrt tinejdžerke (19) potresla je ceo region, stručnjaci smatraju…

Devojka stradala u budvi zbog paničnog napada? Tragična smrt tinejdžerke (19) potresla je ceo region, stručnjaci smatraju…

Blic pre 3 dana
Smrt tinejdžerke iz Novog Sada, T.R. (19), koja je juče je tragično stradala prilikom parasejlinga otvorila je niz pitanja, a snimak njene smrti produbio je dodatnu misteriju - da li je devojka skočila u smrt iz straha?! Policija i tužilaštvo još… »
Prijatelji se opraštaju od novosađanke (19) nastradale u Budvi „Lepa moja, počivaj u miru!“

Prijatelji se opraštaju od novosađanke (19) nastradale u Budvi „Lepa moja, počivaj u miru!“

Alo pre 3 dana
Vest da je mlada Novosađanka T. R. (19) poginula u Budvi tokom parasejlinga, potresla je ceo region. Društvene mreže preplavljene su oproštajnim porukama posvećenim tragično stradaloj tinejdžerki. T. R. je bila učenica Tehničke škole „Mileva… »
"Ništa više nije isto, Bog te je prerano uzeo od nas" Neutešni prijatelji se opraštaju od Novosađanke (19) koja je…

"Ništa više nije isto, Bog te je prerano uzeo od nas" Neutešni prijatelji se opraštaju od Novosađanke (19) koja je…

Kurir pre 3 dana
Mlada Novosađanka (19) izgubila je juče život u Budvi nakon teške nesreće na parasejlingu. Ona je pala sa više od 50 metara u vodu i nije joj bilo spasa, Hitna pomoć je došla na lice mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt. Crne vesti je za… »
Drugarice se opraštaju od Tijane iz Novog Sada, reči razdiru dušu: "Da mogu da biram, opet bih odabrala tebe"

Drugarice se opraštaju od Tijane iz Novog Sada, reči razdiru dušu: "Da mogu da biram, opet bih odabrala tebe"

Telegraf pre 3 dana
Tragična vest, koja je stigla iz Crne Gore, tačnije Budve, da je Tijana R. (19) stradala u padu sa parasejlinga, ostavila je u suzama mnoge, a najviše njene bližnje - porodicu i prijatelje. Njene drugarice sa kojima je odrasla, skrhane bolom… »
Učenici se opraštaju od Novosađanke koja je poginula prilikom parasejlinga u Budvi: Sutra 17 minuta tišine, ispituju se…

Učenici se opraštaju od Novosađanke koja je poginula prilikom parasejlinga u Budvi: Sutra 17 minuta tišine, ispituju se…

Nova pre 3 dana
Novosađanka T. R. (19) stradala je juče u Budvi prilikom parasejlinga, a ceo slučaj istražuje Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, kako bi se utvrdilo pod kojih se okolnosti dogodila tragedija. Od mlade devojke oprostila se Neformalna organizacija… »
"Lepa moja, počivaj u miru": Prijatelji se opraštaju od Novosađanke (19) koja je stradala u Budvi tokom parasejlinga: "Bog…

"Lepa moja, počivaj u miru": Prijatelji se opraštaju od Novosađanke (19) koja je stradala u Budvi tokom parasejlinga: "Bog…

Blic pre 3 dana
Vest da je mlada Novosađanka T.R. (19) poginula u Budvi tokom parasejlinga, potresla je ceo region. Društvene mreže preplavljene su oproštajnim porukama posvećenim tragično stradaloj tinejdžerki. T.R. je bila učenica Tehničke škole "Mileva… »
"Nedostaješ anđele moj, počivaj u miru": Potresne reči prijatelja stradale Novosađanke (19) u Budvi

"Nedostaješ anđele moj, počivaj u miru": Potresne reči prijatelja stradale Novosađanke (19) u Budvi

Mondo pre 3 dana
Prijatelji se opraštaju od Novosađanke koja je stradala tokom parasejlinga u Budvi. Vest o tragičnoj smrti mlade Novosađanke T.R. (19), koja je nastradala tokom parasejlinga u Budvi, potresla je ceo region. Društvene mreže preplavljene su… »

Vesti dana »