Povezane vesti
"Molim te Bože samo me izvuci iz ovoga" Slavica Ćukteraš progovorila o borbi: Socijalna služba, kućna poseta...
Kurir 29.05.2025
Slavica Ćukteraš imala je težak period kada se nakon razvoda borila za starateljstvo nad ćerkom. Pored toga, upala je u depresiju, a anksiozni napadi potpuno bi je paralisali. Gostujući u emisiji ''Exclusiv night'' pevačica je otkrila šta joj je pomoglo… »
"Molim te, Bože, samo me izvuci iz ovoga": Slavica Ćukteraš borila se sa teškom depresijom, anksiozni napadi su je paralisali…
Blic 28.05.2025
Pevačica Slavica Ćukteraš imala je težak period kada se nakon razvoda borila za starateljstvo nad ćerkom. Pored toga, upala je u depresiju, a anksiozni napadi potpuno bi je paralisali. Gostujući u emisiji ''Exclusiv night'' Slavica je otkrila šta joj je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 28. januar: Oblačno, ponegde prolazna kiša
Beta pre 19 minutajoš 1 povezana
Verbić o skupu „Znanje je moć“: Da nije bilo govora rektora Đokića, ja bih rekao da je ovo bila priredba
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Ukrajinski šef diplomatije: Zelenski je spreman da se sastane s Putinom
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
(Foto, video) Ušao u suprotan smer, udario audi, pa tojotu, pa se i bmw zakucao u njih! Totalni haos kod Subotice, auto zgužvan kao limenka: Poznato kako je došlo do nesreće
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Drama u Hjustonu: Avion NASA sleteo "na stomak", sevnuo plamen (video)
Kurir pre 28 minutajoš 1 povezana