Povezane vesti
Pokret "Mi snaga naroda" objavio koga podržava na izborima u Kosjeriću
NIN pre 3 dana
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio da li podržava opozicionu listu „Ujedinjeni za Kosjerić“ koja će učestvovati na loklanim izborima 8. juna u toj opštini. Na listi "Ujedinjeni za Kosjerić" su Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića, Novo… »
Pokret Mi – snaga naroda podržava listu Ujedinjeni za Kosjerić na lokalnim izborima 8. juna
Radio sto plus pre 3 dana
“Znamo da Kosjerić nije cela Srbija, ali da može da odigra veoma važnu simboličnu ulogu u procesu oslobađanja Srbije od vlasti Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i njihovih satelita”, saopštio je taj pokret. Na listi… »
Pokret Mi - snaga naroda podržava listu Ujedinjeni za Kosjerić na lokalnim izborima 8. juna
Beta pre 3 dana
Pokret "Mi - snaga naroda" saopštio je danas da podržava listu "Ujedinjeni za Kosjerić" na lokalnim izborima u tom mestu koji će se održati 8. juna i pozvao svoje članove i simpatizere da glasaju za tu listu. "Znamo da Kosjerić nije cela Srbija… »
„Mi snaga naroda“ objavio koga podržava na izborima u Kosjeriću
Danas pre 3 dana
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio da li podržava opozicionu listu „Ujedinjeni zaa Kosjerić“ koja će učestvovati na loklanim izborima 8. juna u toj opštini. „Obaveštavamo javnost da pokret Mi snaga naroda podržava listu ”Ujedinjeni za… »
Vesti dana »

Dudić ostaje na klupi Radničkog: "Ispunio sam želju navijača, sada ja želim pun stadion 'Čika Dača' na svakom meču"
iKragujevac pre 20 minutajoš 16 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 5 minutajoš 20 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
NIN pre 29 minutajoš 19 povezanih