Povezane vesti
Pokret "Mi snaga naroda" objavio koga podržava na izborima u Kosjeriću
NIN 29.05.2025
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio da li podržava opozicionu listu „Ujedinjeni za Kosjerić“ koja će učestvovati na loklanim izborima 8. juna u toj opštini. Na listi "Ujedinjeni za Kosjerić" su Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića, Novo lice Srbije… »
Pokret Mi – snaga naroda podržava listu Ujedinjeni za Kosjerić na lokalnim izborima 8. juna
Radio sto plus 29.05.2025
“Znamo da Kosjerić nije cela Srbija, ali da može da odigra veoma važnu simboličnu ulogu u procesu oslobađanja Srbije od vlasti Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i njihovih satelita”, saopštio je taj pokret. Na listi “Ujedinjeni za… »
Pokret Mi - snaga naroda podržava listu Ujedinjeni za Kosjerić na lokalnim izborima 8. juna
Beta 29.05.2025
Pokret "Mi - snaga naroda" saopštio je danas da podržava listu "Ujedinjeni za Kosjerić" na lokalnim izborima u tom mestu koji će se održati 8. juna i pozvao svoje članove i simpatizere da glasaju za tu listu. "Znamo da Kosjerić nije cela Srbija, ali da… »
„Mi snaga naroda“ objavio koga podržava na izborima u Kosjeriću
Danas 29.05.2025
Pokret „Mi snaga naroda“ saopštio da li podržava opozicionu listu „Ujedinjeni zaa Kosjerić“ koja će učestvovati na loklanim izborima 8. juna u toj opštini. „Obaveštavamo javnost da pokret Mi snaga naroda podržava listu ”Ujedinjeni za Kosjerić”, i poziva… »
Vesti dana »

(Video, foto) urušile se zgrade u Turskoj, ima mrtvih! Nakon snažnog potresa usledilo još 20, izdato hitno upozorenje građanima: Obustavljen avio-saobraćaj
Blic pre 1 satjoš 3 povezane

"Videćemo koliko je Putin ozbiljan": Rute otkrio o čemu će pričati ruski i američki lider: "Vrši ogroman pritisak na Rusiju"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Pristalice SNS-a uperile lasere u ekipu N1: Ometale izveštavanje i vređale novinarku (VIDEO)
Danas pre 42 minutajoš 1 povezana