Повезане вести

"На лековима сам, будим се мокра и из мене излазе..." Стравична фотка манекенке након смрти оца: Нема новац да га сахрани, а…

"На лековима сам, будим се мокра и из мене излазе..." Стравична фотка манекенке након смрти оца: Нема новац да га сахрани, а…

Курир 29.05.2025
Отац бивше ријалити звезде Аве Карабатић преминуо је у Београду, а након што је молила за финансијску помоћ, објавила је емотивну поруку. Наиме, Ава је на Инстаграму поделила фотографију из детињства и истакла колико јој тешко… »
Болна објава Аве Карабатић! Не крије да је лоше након смрти оца: ''Цела сам мокра због суза''

Болна објава Аве Карабатић! Не крије да је лоше након смрти оца: ''Цела сам мокра због суза''

Ало 29.05.2025
Није јој лако! Отац бивше ријалити звезде Аве Карабатић преминуо је у Београду, а након што је молила за финансијску помоћ, објавила је емотивну поруку. Сада, Ава је на Инстаграму објавила фотографију из детињства и стакла… »
"На лековима сам, будим се мокра и из мене излазе крикови": Језива објава Аве Карабатић након смрти оца: "Још увек немам пара…

"На лековима сам, будим се мокра и из мене излазе крикови": Језива објава Аве Карабатић након смрти оца: "Још увек немам пара…

Блиц 29.05.2025
Отац бивше ријалити звезде Аве Карабатић преминуо је у Београду, а након што је молила за финансијску помоћ, објавила је емотивну поруку. Наиме, Ава је на Инстаграму поделила фотографију из детињства и стакла колико јој тешко… »
"Потруди се да људи на мојој сахрани носе..." Ава Карабатић открила да је њен отац предосетио смрт: Пре пар дана ми је…

"Потруди се да људи на мојој сахрани носе..." Ава Карабатић открила да је њен отац предосетио смрт: Пре пар дана ми је…

Курир 29.05.2025
Ава Карабатић открила је да је само пар дана пре очеве смрти са њим разговарала о сахрани, те ју је он замолио да његов испраћај на вечни починак не буде обиавијен црнином и тугом, него да буде весео као што је и он био за… »
"Остала сам без свега" Ава Карабатић јавно моли за помоћ "Да није мог пријатеља, спавала бих на клупи"

"Остала сам без свега" Ава Карабатић јавно моли за помоћ "Да није мог пријатеља, спавала бих на клупи"

Телеграф 29.05.2025
Отац Аве Карабатић је преминуо у Београду изненада а сада се старлета огласила те моли за помоћ због тешке финансијске ситуације у којој се налази. Ава је објавила свој селфи на Инстаграму а у опису слике јој стоји: - Моје тело… »
Стравичан снимак старлете након смрти оца: Нема новац да га сахрани, а станодавац јој урадио језиву ствар

Стравичан снимак старлете након смрти оца: Нема новац да га сахрани, а станодавац јој урадио језиву ствар

Мондо 29.05.2025
Ава Карабатић открила је на мрежама да се налази у тешкој финансијској ситуацији након смрти оца, а како тврди, њени рачуни су блокирани. Ава Карабатић, бивша ријалити звезда, поделила је с јавношћу тешке тренутке кроз које… »
"Претио је да ће да ме избаци на улицу" Ава Карабатић имала пре смрти оца пролазила кроз пакао: Открила детаље језивог…

"Претио је да ће да ме избаци на улицу" Ава Карабатић имала пре смрти оца пролазила кроз пакао: Открила детаље језивог…

Курир 29.05.2025
Отац бивше ријалити учеснице Аве Карабатић је преминуо у Београду, а она на друштвеним мрежама моли за помоћ због тешке финансијске ситуације у којој се налази, што је потресло многе. Њени проблеми почели су још у време када се… »
"Претио је да ће да ме избаци на улицу": Ава Карабатић имала је велики проблем пре смрти оца: Поменула је језиво малтретирање…

"Претио је да ће да ме избаци на улицу": Ава Карабатић имала је велики проблем пре смрти оца: Поменула је језиво малтретирање…

Блиц 29.05.2025
Отац бивше ријалити звезде Аве Карабатић је преминуо у Београду, а она на друштвеним мрежама моли за помоћ због тешке финансијске ситуације у којој се налази, што је потресло многе. Међутим, њени проблеми почели су још у време… »
"Моји рачуни су блокирани, остала сам без свега": Ава Карабатић јавно моли за помоћ: "Да није мог пријатеља, спавала бих на…

"Моји рачуни су блокирани, остала сам без свега": Ава Карабатић јавно моли за помоћ: "Да није мог пријатеља, спавала бих на…

Блиц 29.05.2025
Отац Аве Карабатић је преминуо у Београду, а она на друштвеним мрежама моли за помоћ због тешке финансијске ситуације у којој се налази. Ава је објавила селфи на свом Инстаграм профилу, а у опису слике је написала следеће: - Моје… »

Вести дана »