Povezane vesti
"Na lekovima sam, budim se mokra i iz mene izlaze..." Stravična fotka manekenke nakon smrti oca: Nema novac da ga sahrani, a…
Kurir pre 2 dana
Otac bivše rijaliti zvezde Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a nakon što je molila za finansijsku pomoć, objavila je emotivnu poruku. Naime, Ava je na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva i istakla koliko joj teško pada njegov odlazak. -… »
Bolna objava Ave Karabatić! Ne krije da je loše nakon smrti oca: ''Cela sam mokra zbog suza''
Alo pre 2 dana
Nije joj lako! Otac bivše rijaliti zvezde Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a nakon što je molila za finansijsku pomoć, objavila je emotivnu poruku. Sada, Ava je na Instagramu objavila fotografiju iz detinjstva i stakla koliko joj teško pada… »
"Na lekovima sam, budim se mokra i iz mene izlaze krikovi": Jeziva objava Ave Karabatić nakon smrti oca: "Još uvek nemam para…
Blic pre 3 dana
Otac bivše rijaliti zvezde Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a nakon što je molila za finansijsku pomoć, objavila je emotivnu poruku. Naime, Ava je na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva i stakla koliko joj teško pada njegov odlazak. -… »
"Pretio je da će da me izbaci na ulicu" Ava Karabatić imala pre smrti oca prolazila kroz pakao: Otkrila detalje jezivog…
Kurir pre 3 dana
Otac bivše rijaliti učesnice Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a ona na društvenim mrežama moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, što je potreslo mnoge. Njeni problemi počeli su još u vreme kada se lečila od… »
"Ostala sam bez svega" Ava Karabatić javno moli za pomoć "Da nije mog prijatelja, spavala bih na klupi"
Telegraf pre 3 dana
Otac Ave Karabatić je preminuo u Beogradu iznenada a sada se starleta oglasila te moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Ava je objavila svoj selfi na Instagramu a u opisu slike joj stoji: - Moje telo više ne može, ne znam… »
Stravičan snimak starlete nakon smrti oca: Nema novac da ga sahrani, a stanodavac joj uradio jezivu stvar
Mondo pre 3 dana
Ava Karabatić otkrila je na mrežama da se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji nakon smrti oca, a kako tvrdi, njeni računi su blokirani. Ava Karabatić, bivša rijaliti zvezda, podelila je s javnošću teške trenutke kroz koje prolazi nakon što… »
"Potrudi se da ljudi na mojoj sahrani nose..." Ava Karabatić otkrila da je njen otac predosetio smrt: Pre par dana mi je…
Kurir pre 3 dana
Ava Karabatić otkrila je da je samo par dana pre očeve smrti sa njim razgovarala o sahrani, te ju je on zamolio da njegov ispraćaj na večni počinak ne bude obiavijen crninom i tugom, nego da bude veseo kao što je i on bio za života. Ivica… »
"Pretio je da će da me izbaci na ulicu": Ava Karabatić imala je veliki problem pre smrti oca: Pomenula je jezivo…
Blic pre 3 dana
Otac bivše rijaliti zvezde Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a ona na društvenim mrežama moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, što je potreslo mnoge. Međutim, njeni problemi počeli su još u vreme kada se lečila… »
"Moji računi su blokirani, ostala sam bez svega": Ava Karabatić javno moli za pomoć: "Da nije mog prijatelja, spavala bih na…
Blic pre 3 dana
Otac Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a ona na društvenim mrežama moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Ava je objavila selfi na svom Instagram profilu, a u opisu slike je napisala sledeće: - Moje telo više ne… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih

Statika će odlučiti: Kakva je sudbina Železničke stanice u Novom Sadu?
Vreme pre 1 satjoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih