Повезане вести
"На лековима сам, будим се мокра и из мене излазе..." Стравична фотка манекенке након смрти оца: Нема новац да га сахрани, а…
Курир 29.05.2025
Отац бивше ријалити звезде Аве Карабатић преминуо је у Београду, а након што је молила за финансијску помоћ, објавила је емотивну поруку. Наиме, Ава је на Инстаграму поделила фотографију из детињства и истакла колико јој тешко… »
Болна објава Аве Карабатић! Не крије да је лоше након смрти оца: ''Цела сам мокра због суза''
Ало 29.05.2025
Није јој лако! Отац бивше ријалити звезде Аве Карабатић преминуо је у Београду, а након што је молила за финансијску помоћ, објавила је емотивну поруку. Сада, Ава је на Инстаграму објавила фотографију из детињства и стакла… »
"На лековима сам, будим се мокра и из мене излазе крикови": Језива објава Аве Карабатић након смрти оца: "Још увек немам пара…
Блиц 29.05.2025
Отац бивше ријалити звезде Аве Карабатић преминуо је у Београду, а након што је молила за финансијску помоћ, објавила је емотивну поруку. Наиме, Ава је на Инстаграму поделила фотографију из детињства и стакла колико јој тешко… »
"Потруди се да људи на мојој сахрани носе..." Ава Карабатић открила да је њен отац предосетио смрт: Пре пар дана ми је…
Курир 29.05.2025
Ава Карабатић открила је да је само пар дана пре очеве смрти са њим разговарала о сахрани, те ју је он замолио да његов испраћај на вечни починак не буде обиавијен црнином и тугом, него да буде весео као што је и он био за… »
"Остала сам без свега" Ава Карабатић јавно моли за помоћ "Да није мог пријатеља, спавала бих на клупи"
Телеграф 29.05.2025
Отац Аве Карабатић је преминуо у Београду изненада а сада се старлета огласила те моли за помоћ због тешке финансијске ситуације у којој се налази. Ава је објавила свој селфи на Инстаграму а у опису слике јој стоји: - Моје тело… »
Стравичан снимак старлете након смрти оца: Нема новац да га сахрани, а станодавац јој урадио језиву ствар
Мондо 29.05.2025
Ава Карабатић открила је на мрежама да се налази у тешкој финансијској ситуацији након смрти оца, а како тврди, њени рачуни су блокирани. Ава Карабатић, бивша ријалити звезда, поделила је с јавношћу тешке тренутке кроз које… »
"Претио је да ће да ме избаци на улицу" Ава Карабатић имала пре смрти оца пролазила кроз пакао: Открила детаље језивог…
Курир 29.05.2025
Отац бивше ријалити учеснице Аве Карабатић је преминуо у Београду, а она на друштвеним мрежама моли за помоћ због тешке финансијске ситуације у којој се налази, што је потресло многе. Њени проблеми почели су још у време када се… »
"Претио је да ће да ме избаци на улицу": Ава Карабатић имала је велики проблем пре смрти оца: Поменула је језиво малтретирање…
Блиц 29.05.2025
Отац бивше ријалити звезде Аве Карабатић је преминуо у Београду, а она на друштвеним мрежама моли за помоћ због тешке финансијске ситуације у којој се налази, што је потресло многе. Међутим, њени проблеми почели су још у време… »
"Моји рачуни су блокирани, остала сам без свега": Ава Карабатић јавно моли за помоћ: "Да није мог пријатеља, спавала бих на…
Блиц 29.05.2025
Отац Аве Карабатић је преминуо у Београду, а она на друштвеним мрежама моли за помоћ због тешке финансијске ситуације у којој се налази. Ава је објавила селфи на свом Инстаграм профилу, а у опису слике је написала следеће: - Моје… »
Вести дана »
Ванредна ситуација у 11 општина у Србији, путеви првог и другог реда проходни
Бета пре 1 сатјош 30 повезаних
Ледени дан у Србији - ванредно у 11 општина, цела Ивањица без струје од синоћ, проблеми у златиборском и моравичком крају
РТС пре 1 минутјош 46 повезаних
Стармер преговара са европским савезницима о слању трупа на Гренланд
НИН пре 31 минутајош 16 повезаних