Povezane vesti

"Na lekovima sam, budim se mokra i iz mene izlaze..." Stravična fotka manekenke nakon smrti oca: Nema novac da ga sahrani, a…

"Na lekovima sam, budim se mokra i iz mene izlaze..." Stravična fotka manekenke nakon smrti oca: Nema novac da ga sahrani, a…

Kurir pre 2 dana
Otac bivše rijaliti zvezde Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a nakon što je molila za finansijsku pomoć, objavila je emotivnu poruku. Naime, Ava je na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva i istakla koliko joj teško pada njegov odlazak. -… »
Bolna objava Ave Karabatić! Ne krije da je loše nakon smrti oca: ''Cela sam mokra zbog suza''

Bolna objava Ave Karabatić! Ne krije da je loše nakon smrti oca: ''Cela sam mokra zbog suza''

Alo pre 2 dana
Nije joj lako! Otac bivše rijaliti zvezde Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a nakon što je molila za finansijsku pomoć, objavila je emotivnu poruku. Sada, Ava je na Instagramu objavila fotografiju iz detinjstva i stakla koliko joj teško pada… »
"Na lekovima sam, budim se mokra i iz mene izlaze krikovi": Jeziva objava Ave Karabatić nakon smrti oca: "Još uvek nemam para…

"Na lekovima sam, budim se mokra i iz mene izlaze krikovi": Jeziva objava Ave Karabatić nakon smrti oca: "Još uvek nemam para…

Blic pre 3 dana
Otac bivše rijaliti zvezde Ave Karabatić preminuo je u Beogradu, a nakon što je molila za finansijsku pomoć, objavila je emotivnu poruku. Naime, Ava je na Instagramu podelila fotografiju iz detinjstva i stakla koliko joj teško pada njegov odlazak. -… »
"Pretio je da će da me izbaci na ulicu" Ava Karabatić imala pre smrti oca prolazila kroz pakao: Otkrila detalje jezivog…

"Pretio je da će da me izbaci na ulicu" Ava Karabatić imala pre smrti oca prolazila kroz pakao: Otkrila detalje jezivog…

Kurir pre 3 dana
Otac bivše rijaliti učesnice Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a ona na društvenim mrežama moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, što je potreslo mnoge. Njeni problemi počeli su još u vreme kada se lečila od… »
"Ostala sam bez svega" Ava Karabatić javno moli za pomoć "Da nije mog prijatelja, spavala bih na klupi"

"Ostala sam bez svega" Ava Karabatić javno moli za pomoć "Da nije mog prijatelja, spavala bih na klupi"

Telegraf pre 3 dana
Otac Ave Karabatić je preminuo u Beogradu iznenada a sada se starleta oglasila te moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Ava je objavila svoj selfi na Instagramu a u opisu slike joj stoji: - Moje telo više ne može, ne znam… »
Stravičan snimak starlete nakon smrti oca: Nema novac da ga sahrani, a stanodavac joj uradio jezivu stvar

Stravičan snimak starlete nakon smrti oca: Nema novac da ga sahrani, a stanodavac joj uradio jezivu stvar

Mondo pre 3 dana
Ava Karabatić otkrila je na mrežama da se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji nakon smrti oca, a kako tvrdi, njeni računi su blokirani. Ava Karabatić, bivša rijaliti zvezda, podelila je s javnošću teške trenutke kroz koje prolazi nakon što… »
"Potrudi se da ljudi na mojoj sahrani nose..." Ava Karabatić otkrila da je njen otac predosetio smrt: Pre par dana mi je…

"Potrudi se da ljudi na mojoj sahrani nose..." Ava Karabatić otkrila da je njen otac predosetio smrt: Pre par dana mi je…

Kurir pre 3 dana
Ava Karabatić otkrila je da je samo par dana pre očeve smrti sa njim razgovarala o sahrani, te ju je on zamolio da njegov ispraćaj na večni počinak ne bude obiavijen crninom i tugom, nego da bude veseo kao što je i on bio za života. Ivica… »
"Pretio je da će da me izbaci na ulicu": Ava Karabatić imala je veliki problem pre smrti oca: Pomenula je jezivo…

"Pretio je da će da me izbaci na ulicu": Ava Karabatić imala je veliki problem pre smrti oca: Pomenula je jezivo…

Blic pre 3 dana
Otac bivše rijaliti zvezde Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a ona na društvenim mrežama moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi, što je potreslo mnoge. Međutim, njeni problemi počeli su još u vreme kada se lečila… »
"Moji računi su blokirani, ostala sam bez svega": Ava Karabatić javno moli za pomoć: "Da nije mog prijatelja, spavala bih na…

"Moji računi su blokirani, ostala sam bez svega": Ava Karabatić javno moli za pomoć: "Da nije mog prijatelja, spavala bih na…

Blic pre 3 dana
Otac Ave Karabatić je preminuo u Beogradu, a ona na društvenim mrežama moli za pomoć zbog teške finansijske situacije u kojoj se nalazi. Ava je objavila selfi na svom Instagram profilu, a u opisu slike je napisala sledeće: - Moje telo više ne… »

Vesti dana »