Povezane vesti

Vučić sa Haimbeom o produbljivanju saradnje između Srbije i Zambije

RTS pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sam razmotrio geopolitička… »
"Srdačan susret": Vučić sa Haimbeom o produbljivanju saradnje između Srbije i Zambije

"Srdačan susret": Vučić sa Haimbeom o produbljivanju saradnje između Srbije i Zambije

Blic pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. - Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sam razmotrio geopolitička… »
"Srbija prepoznaje ogroman potencijal u partnerstvu sa afričkim zemljama" Predsednik Vučić sa Haimbeom o produbljivanju…

"Srbija prepoznaje ogroman potencijal u partnerstvu sa afričkim zemljama" Predsednik Vučić sa Haimbeom o produbljivanju…

Kurir pre 2 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Republike Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio geopolitička dešavanja i razgovarao o konkretnim… »

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio… »

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio geopolitička… »
Vučić se sastao sa ministrom spoljnih poslova Zambije: Zahvalan sam na iskazanoj podršci Srbiji FOTO

Vučić se sastao sa ministrom spoljnih poslova Zambije: Zahvalan sam na iskazanoj podršci Srbiji FOTO

B92 pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Republike Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio geopolitička dešavanja i razgovarao o konkretnim… »
Srbija posvećena jačanju veza sa Zambijom

Srbija posvećena jačanju veza sa Zambijom

Politika pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. - Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio geopolitička… »

Vesti dana »