Povezane vesti

Vučić sa Haimbeom o produbljivanju saradnje između Srbije i Zambije

RTS 29.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sam razmotrio geopolitička… »
"Srdačan susret": Vučić sa Haimbeom o produbljivanju saradnje između Srbije i Zambije

"Srdačan susret": Vučić sa Haimbeom o produbljivanju saradnje između Srbije i Zambije

Blic 29.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. - Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sam razmotrio geopolitička… »
"Srbija prepoznaje ogroman potencijal u partnerstvu sa afričkim zemljama" Predsednik Vučić sa Haimbeom o produbljivanju…

"Srbija prepoznaje ogroman potencijal u partnerstvu sa afričkim zemljama" Predsednik Vučić sa Haimbeom o produbljivanju…

Kurir 29.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Republike Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio geopolitička dešavanja i razgovarao o konkretnim koracima… »

RTV 29.05.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio… »

Euronews 29.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio geopolitička… »
Vučić se sastao sa ministrom spoljnih poslova Zambije: Zahvalan sam na iskazanoj podršci Srbiji FOTO

Vučić se sastao sa ministrom spoljnih poslova Zambije: Zahvalan sam na iskazanoj podršci Srbiji FOTO

B92 29.05.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ministrom spoljnih poslova Republike Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom. "Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio geopolitička dešavanja i razgovarao o konkretnim koracima… »
Srbija posvećena jačanju veza sa Zambijom

Srbija posvećena jačanju veza sa Zambijom

Politika 29.05.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Zambije Mulambuom Hakamunijem Haimbeom o produbljivanju saradnje Srbije sa tom zemljom. - Srdačan susret sa ministrom Haimbeom sa kojim sa razmotrio geopolitička… »

Vesti dana »