Povezane vesti
"Nisu deca za mene, Neću da budem majka": Našu starletu isprozivali zbog izjave, a ona svima odbrusila: "Neke rode, pa se…
Blic pre 3 dana
Starleta i bivša rijaliti zvezda Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon kaže da sebe ne može da zamisli u ulozi majke, te i da zna žene koje su se pokajale nakon što su se odlučile za majčinstvo. Njena izjava napravila je haos u javnosti… »
"Neću da budem majka, pas kog sam imala je pao u depresiju, a ne dete" Starleta šokirala izjavom o majčinstvu: Otac me je…
Kurir pre 4 dana
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, kaže da sebe ne može da zamisli u ulozi majke, kao i da zna žene koje su se pokajale nakon što su se odlučile za majčinstvo, te da ne želi da bude jedna od njih. Njena izjava napravila je… »
Vesti dana »

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice
Novi magazin pre 1 satjoš 13 povezanih

Skup ispred Banovine u znak protesta protiv nasilja nad akademskom zajednicom
Južne vesti pre 26 minutajoš 13 povezanih

Stanković i Markoski sa dekanima svih fakulteta u Novom Sadu: Neophodno nadoknaditi nastavu
RTS pre 1 satjoš 59 povezanih

Viši sud doneo odluku: Ukinut pritvor optuženima za napad na studente u blokadi u Novom Sadu
Mondo pre 10 minutajoš 21 povezana

Dan posle "Vostani Serbije": Studenti najavljuju ulazak u novu fazu protesta, vlast i dalje bez potvrdnog odgovora o izborima
Insajder pre 1 satjoš 22 povezane