Povezane vesti

"I otac mu je uveliko u zatvoru zbog ubistva, zato sam se plašio" Cimer u ćeliji u kojoj je osuđenik zlostavljan do smrti…

"I otac mu je uveliko u zatvoru zbog ubistva, zato sam se plašio" Cimer u ćeliji u kojoj je osuđenik zlostavljan do smrti…

Kurir 29.05.2025
"Ja nisam smeo da prijavim komandirima zato što sam se plašio oca okrivljenog Saše koji je uveliko u zatvoru zbog ubistva" Reči su svedoka Milenka Miličića, takođe osuđenika koji je u vreme ubistva osuđenika u Padinskoj skeli delio ćeliju sa trojicom… »
"Plašio sam se njegovog oca, i on je u zatvoru zbog ubistva": Svedočio cimer Stanimira ubijenog u Padinskoj skeli

"Plašio sam se njegovog oca, i on je u zatvoru zbog ubistva": Svedočio cimer Stanimira ubijenog u Padinskoj skeli

Mondo 29.05.2025
Svedok, takođe osuđenik, koji je u vreme ubistva Stanimira u Padinskoj skeli delio ćeliju sa trojicom okrivljenih, kao i sa pokojnim Stanimirom Brajkovićem, otkrio je užasne detalje zločina. "Ja nisam smeo da prijavim komandirima zato što sam se plašio… »
"Pred smrt je diktirao broj sina, ostala je jedna: Cifra..." Zatvorenici otkrili jezive detalje ubistva deke Stanimira (74) u…

"Pred smrt je diktirao broj sina, ostala je jedna: Cifra..." Zatvorenici otkrili jezive detalje ubistva deke Stanimira (74) u…

Blic 28.05.2025
Pred Višim sudom u Beogradu, danas su saslušani svedoci, Nikola L. i Milenko M. u postupku koji se vodi protiv Srećka Stefanovića, Saše Stankovića i Dalibora Petrovića zbog sumnje da su brutalno ubili Stanimira Brajkovića (74) u zatvoru u Padinskoj Skeli… »

Vesti dana »

Broj žrtava zemljotresa u Venecueli porastao na 920

Broj žrtava zemljotresa u Venecueli porastao na 920

RTS pre 25 minutajoš 60 povezanih
Nis podneo novi zahtev za licencu za operativni rad

Nis podneo novi zahtev za licencu za operativni rad

Newsmax Balkans pre 1 satjoš 21 povezana
Broj žrtava zemljotresa u Venecueli porastao na 589

Broj žrtava zemljotresa u Venecueli porastao na 589

Beta pre 30 minutajoš 20 povezanih