Povezane vesti
"I otac mu je uveliko u zatvoru zbog ubistva, zato sam se plašio" Cimer u ćeliji u kojoj je osuđenik zlostavljan do smrti…
Kurir pre 2 dana
"Ja nisam smeo da prijavim komandirima zato što sam se plašio oca okrivljenog Saše koji je uveliko u zatvoru zbog ubistva" Reči su svedoka Milenka Miličića, takođe osuđenika koji je u vreme ubistva osuđenika u Padinskoj skeli delio ćeliju sa… »
"Plašio sam se njegovog oca, i on je u zatvoru zbog ubistva": Svedočio cimer Stanimira ubijenog u Padinskoj skeli
Mondo pre 2 dana
Svedok, takođe osuđenik, koji je u vreme ubistva Stanimira u Padinskoj skeli delio ćeliju sa trojicom okrivljenih, kao i sa pokojnim Stanimirom Brajkovićem, otkrio je užasne detalje zločina. "Ja nisam smeo da prijavim komandirima zato što sam se… »
"Pred smrt je diktirao broj sina, ostala je jedna: Cifra..." Zatvorenici otkrili jezive detalje ubistva deke Stanimira (74) u…
Blic pre 3 dana
Pred Višim sudom u Beogradu, danas su saslušani svedoci, Nikola L. i Milenko M. u postupku koji se vodi protiv Srećka Stefanovića, Saše Stankovića i Dalibora Petrovića zbog sumnje da su brutalno ubili Stanimira Brajkovića (74) u zatvoru u… »
Vesti dana »

Feđa Dudić ostaje u Radničkom 1923: Potpisan novi jednogodišnji ugovor
Serbian News Media pre 13 minutajoš 15 povezanih

BLOG Požarevac spreman za celodnevni protest, skupovi širom Srbije
Vreme pre 18 minutajoš 28 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 13 minutajoš 19 povezanih

Najmanje 31 palestinac ubijen, 175 ranjeno: Svedoci tvrde da su izraelski vojnici pucali tokom raspodele pomoći Humanitarne fondacije Gaze
Kurir pre 4 minutajoš 19 povezanih

Haos u Parizu tokom proslave titule - dva navijača poginula, policajac u komi, uhapšeno više od 550 ljudi
RTS pre 3 minutajoš 17 povezanih