Povezane vesti

"I otac mu je uveliko u zatvoru zbog ubistva, zato sam se plašio" Cimer u ćeliji u kojoj je osuđenik zlostavljan do smrti…

"I otac mu je uveliko u zatvoru zbog ubistva, zato sam se plašio" Cimer u ćeliji u kojoj je osuđenik zlostavljan do smrti…

Kurir pre 2 dana
"Ja nisam smeo da prijavim komandirima zato što sam se plašio oca okrivljenog Saše koji je uveliko u zatvoru zbog ubistva" Reči su svedoka Milenka Miličića, takođe osuđenika koji je u vreme ubistva osuđenika u Padinskoj skeli delio ćeliju sa… »
"Plašio sam se njegovog oca, i on je u zatvoru zbog ubistva": Svedočio cimer Stanimira ubijenog u Padinskoj skeli

"Plašio sam se njegovog oca, i on je u zatvoru zbog ubistva": Svedočio cimer Stanimira ubijenog u Padinskoj skeli

Mondo pre 2 dana
Svedok, takođe osuđenik, koji je u vreme ubistva Stanimira u Padinskoj skeli delio ćeliju sa trojicom okrivljenih, kao i sa pokojnim Stanimirom Brajkovićem, otkrio je užasne detalje zločina. "Ja nisam smeo da prijavim komandirima zato što sam se… »
"Pred smrt je diktirao broj sina, ostala je jedna: Cifra..." Zatvorenici otkrili jezive detalje ubistva deke Stanimira (74) u…

"Pred smrt je diktirao broj sina, ostala je jedna: Cifra..." Zatvorenici otkrili jezive detalje ubistva deke Stanimira (74) u…

Blic pre 3 dana
Pred Višim sudom u Beogradu, danas su saslušani svedoci, Nikola L. i Milenko M. u postupku koji se vodi protiv Srećka Stefanovića, Saše Stankovića i Dalibora Petrovića zbog sumnje da su brutalno ubili Stanimira Brajkovića (74) u zatvoru u… »

Vesti dana »