Povezane vesti
"Hteo sam da skočim kroz prozor, to je bio moj najveći strah" Džej doživeo ono od čega je oduvek strepeo, a ove slike su…
Kurir pre 5 dana
Legendarni pevač Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020. godine, a danas bi proslavio svoj 61. rođendan. I nakon pet godina od smrti, tuga za njim ne jevanja. Porodica, mnoštvo prijatelja, ali i mnogobrojni fanovi i dalje ga se sećaju… »
"Hteo sam da skočim kroz prozor": Džej je i u starosti plakao dok je pričao o popravnom domu, a zbog ovog je pomišljao da…
Blic pre 5 dana
Legendarni pevač Džej Ramadanovski koji je preminuo 6. decembra 2020. godine, danas bi proslavio svoj 61. rođendan. Džej je rođen 29. maja 1965. godinu u Beogradu, na Dorćolu, gde je i preminuo u svom stanu. Rođen je u višečlanoj porodici, njegov… »
Vesti dana »

Nova: Pretučen student, sin policijskog generala koji je penzionisan zbog studentskih blokada
Beta pre 28 minutajoš 15 povezanih

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Novi magazin pre 18 minutajoš 19 povezanih

Još malo pa će asfalt da se topi: Rhmz objavio prognozu, sledi još jedan vreli dan, očekuju se i tropske noći!
Kurir pre 8 minutajoš 24 povezane

"Ali izvinite zbog toga..." Karlos Alkaraz nakon plasmana u polufinale Rolan Garosa
Večernje novosti pre 1 satjoš 20 povezanih