Повезане вести

Професор Правног након договора са студентима: Ми нисмо дали њих, наша деца нису дала нас

Професор Правног након договора са студентима: Ми нисмо дали њих, наша деца нису дала нас

Радио 021 29.05.2025
Наставно-научно веће Правног факултета у Београду постигло је договор са студентима о проширеној консултативној настави. Како се наводи, састављен је заједнички тим који ће се бавити координацијом њихових активности, а… »
„Власт је хтела да ми издамо њих, а они одбаце нас": Професор с Правног објаснио како је са студентима постигнут договор

„Власт је хтела да ми издамо њих, а они одбаце нас": Професор с Правног објаснио како је са студентима постигнут договор

Н1 Инфо 29.05.2025
На Правном факултету у среду је Наставно-научно веће постигло договор са студентима о проширеној консултативној настави, саставило заједнички тим који ће се бавити координацијом њихових активности, а професори и наставници ће и… »
Професор са Правног објаснио како је са студентима постигнут договор: „Власт је хтела да ми издамо њих, они одбаце нас, али…

Професор са Правног објаснио како је са студентима постигнут договор: „Власт је хтела да ми издамо њих, они одбаце нас, али…

Нова 29.05.2025
На Правном факултету синоћ је Наставно научно веће постигло договор са студентима о проширеној консултативној настави, саставило заједнички тим који ће се бавити координацијом њихових активности, а професори и наставници ће и… »
На Правном факултету у Београду формиран тим за координацију распореда академских активности

На Правном факултету у Београду формиран тим за координацију распореда академских активности

НИН 29.05.2025
Наставно-научно веће београдског Правног факултета саопштило је да је формирало факултетски радни тим од наставника и студената који ће се у предстојећем периоду бавити "координацијом распореда академских активности узимајући у… »

Вести дана »