Povezane vesti
Profesor Pravnog nakon dogovora sa studentima: Mi nismo dali njih, naša deca nisu dala nas
Radio 021 29.05.2025
Nastavno-naučno veće Pravnog fakulteta u Beogradu postiglo je dogovor sa studentima o proširenoj konsultativnoj nastavi. Kako se navodi, sastavljen je zajednički tim koji će se baviti koordinacijom njihovih aktivnosti, a profesori i nastavnici će i dalje… »
„Vlast je htela da mi izdamo njih, a oni odbace nas": Profesor s Pravnog objasnio kako je sa studentima postignut dogovor
N1 Info 29.05.2025
Na Pravnom fakultetu u sredu je Nastavno-naučno veće postiglo dogovor sa studentima o proširenoj konsultativnoj nastavi, sastavilo zajednički tim koji će se baviti koordinacijom njihovih aktivnosti, a profesori i nastavnici će i dalje u potpunosti… »
Profesor sa Pravnog objasnio kako je sa studentima postignut dogovor: „Vlast je htela da mi izdamo njih, oni odbace nas, ali…
Nova 29.05.2025
Na Pravnom fakultetu sinoć je Nastavno naučno veće postiglo dogovor sa studentima o proširenoj konsultativnoj nastavi, sastavilo zajednički tim koji će se baviti koordinacijom njihovih aktivnosti, a profesori i nastavnici će i dalje u potpunosti… »
Na Pravnom fakultetu u Beogradu formiran tim za koordinaciju rasporeda akademskih aktivnosti
NIN 29.05.2025
Nastavno-naučno veće beogradskog Pravnog fakulteta saopštilo je da je formiralo fakultetski radni tim od nastavnika i studenata koji će se u predstojećem periodu baviti "koordinacijom rasporeda akademskih aktivnosti uzimajući u obzir studentske proteste"… »
Vesti dana »

Netanjahu hoće celu Gazu, odobren plan za 'kontrolu' nad gradom Gazom
BBC News pre 3 minutajoš 26 povezanih

RHMZ: Počinje porast dnevnih temperatura, danas od 31 do 35 stepeni Celzijusa
RTV pre 8 minutajoš 23 povezane