Povezane vesti

Profesor Pravnog nakon dogovora sa studentima: Mi nismo dali njih, naša deca nisu dala nas

Profesor Pravnog nakon dogovora sa studentima: Mi nismo dali njih, naša deca nisu dala nas

Radio 021 pre 2 dana
Nastavno-naučno veće Pravnog fakulteta u Beogradu postiglo je dogovor sa studentima o proširenoj konsultativnoj nastavi. Kako se navodi, sastavljen je zajednički tim koji će se baviti koordinacijom njihovih aktivnosti, a profesori i nastavnici će i… »
„Vlast je htela da mi izdamo njih, a oni odbace nas": Profesor s Pravnog objasnio kako je sa studentima postignut dogovor

„Vlast je htela da mi izdamo njih, a oni odbace nas": Profesor s Pravnog objasnio kako je sa studentima postignut dogovor

N1 Info pre 2 dana
Na Pravnom fakultetu u sredu je Nastavno-naučno veće postiglo dogovor sa studentima o proširenoj konsultativnoj nastavi, sastavilo zajednički tim koji će se baviti koordinacijom njihovih aktivnosti, a profesori i nastavnici će i dalje u potpunosti… »
Profesor sa Pravnog objasnio kako je sa studentima postignut dogovor: „Vlast je htela da mi izdamo njih, oni odbace nas, ali…

Profesor sa Pravnog objasnio kako je sa studentima postignut dogovor: „Vlast je htela da mi izdamo njih, oni odbace nas, ali…

Nova pre 2 dana
Na Pravnom fakultetu sinoć je Nastavno naučno veće postiglo dogovor sa studentima o proširenoj konsultativnoj nastavi, sastavilo zajednički tim koji će se baviti koordinacijom njihovih aktivnosti, a profesori i nastavnici će i dalje u potpunosti… »
Na Pravnom fakultetu u Beogradu formiran tim za koordinaciju rasporeda akademskih aktivnosti

Na Pravnom fakultetu u Beogradu formiran tim za koordinaciju rasporeda akademskih aktivnosti

NIN pre 3 dana
Nastavno-naučno veće beogradskog Pravnog fakulteta saopštilo je da je formiralo fakultetski radni tim od nastavnika i studenata koji će se u predstojećem periodu baviti "koordinacijom rasporeda akademskih aktivnosti uzimajući u obzir studentske… »

Vesti dana »