Povezane vesti
„Bila sam tužna i razočarana“: Poznatoj pevačici Brena „preotela“ pesmu, a onda je došlo do preokreta
Nova 29.05.2025
Poslednjih godina sve više saznajemo kako na estradi lutaju pesme i na koje sve načine pronalaze svoje izvođače. Hanka Paldum nedavno je optužila Cecu Ražnatović za krađu pesme „Volela sam, volela“, čiji je autor roker Milić Vukašinović. Tu misteriju je… »
Brena i Ceca na meti: Hanka Paldum razotkrila sve, optužuje ih za…
Svet & Skandal 29.05.2025
Pevačica Hanka Paldum, poznata po svom upečatljivom glasu i emotivnim baladama, ponovo je uzburkala estradne vode prozivkama na račun koleginica koje su joj, kako tvrdi, u prošlosti otimale pesme. Nakon što je nedavno spomenula Svetlanu Cecu Ražnatović… »
"Zbog Brene sam bila razočarana i tužna, oteli su mi..." Nove tvrdnje Hanke Paldum! U novoj izjavi optužila autora i balkansku…
Kurir 29.05.2025
Poslednjih godina sve više saznajemo kako na estradi lutaju pesme i na koje sve načine pronalaze svoje izvođače. Hanka Paldum nedavno je optužila Cecu Ražnatović za krađu pesme "Volela sam, volela", čiji je autor roker Milić Vukašinović. Tu misteriju je… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika Zapadnog Balkana zbog EES sistema i ograničenja boravka u Šengenu
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 91 povezana
"Došla je bez ičega, a sada ima 44 miliona": Tramp izvređao zastupnicu Mineapolisa, sukob eksalirao
Mondo pre 12 minutajoš 33 povezane
Savez: Ćuk i Mandić nisu bili na prijemu kod predsednika zbog zdravstvenih problema
Radio sto plus pre 27 minutajoš 29 povezanih
Zlato prešlo istorijski prag od 5.000 dolara usred neizvesnosti iz SAD
Serbian News Media pre 1 satjoš 42 povezane