Povezane vesti
„Bila sam tužna i razočarana“: Poznatoj pevačici Brena „preotela“ pesmu, a onda je došlo do preokreta
Nova pre 3 dana
Poslednjih godina sve više saznajemo kako na estradi lutaju pesme i na koje sve načine pronalaze svoje izvođače. Hanka Paldum nedavno je optužila Cecu Ražnatović za krađu pesme „Volela sam, volela“, čiji je autor roker Milić Vukašinović… »
Brena i Ceca na meti: Hanka Paldum razotkrila sve, optužuje ih za…
Svet & Skandal pre 4 dana
Pevačica Hanka Paldum, poznata po svom upečatljivom glasu i emotivnim baladama, ponovo je uzburkala estradne vode prozivkama na račun koleginica koje su joj, kako tvrdi, u prošlosti otimale pesme. Nakon što je nedavno spomenula Svetlanu Cecu… »
"Zbog Brene sam bila razočarana i tužna, oteli su mi..." Nove tvrdnje Hanke Paldum! U novoj izjavi optužila autora i…
Kurir pre 4 dana
Poslednjih godina sve više saznajemo kako na estradi lutaju pesme i na koje sve načine pronalaze svoje izvođače. Hanka Paldum nedavno je optužila Cecu Ražnatović za krađu pesme "Volela sam, volela", čiji je autor roker Milić Vukašinović. Tu… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Ćacilend čuva dvocifren broj policajaca, a kad mi pozovemo nigde patrole“: Studenti Pravnog fakulteta o današnjem napadu
Nova pre 14 minutajoš 44 povezane

Vučić odbacio optužbe Tepić, tvrdi da ne poznaje kriminalca Koraća
Novi magazin pre 19 minutajoš 30 povezanih

Klimatska aktivistkinja Greta Tunberg pridružila se brodu koji plovi ka Gazi
Novi magazin pre 3 satajoš 34 povezane

Srbija nudila da preuzme aerodrome u Tivtu i Podgorici, ali Crna Gora nije oduševljena
Radio 021 pre 54 minutajoš 18 povezanih