Povezane vesti

„Bila sam tužna i razočarana“: Poznatoj pevačici Brena „preotela“ pesmu, a onda je došlo do preokreta

„Bila sam tužna i razočarana“: Poznatoj pevačici Brena „preotela“ pesmu, a onda je došlo do preokreta

Nova pre 3 dana
Poslednjih godina sve više saznajemo kako na estradi lutaju pesme i na koje sve načine pronalaze svoje izvođače. Hanka Paldum nedavno je optužila Cecu Ražnatović za krađu pesme „Volela sam, volela“, čiji je autor roker Milić Vukašinović… »
Brena i Ceca na meti: Hanka Paldum razotkrila sve, optužuje ih za…

Brena i Ceca na meti: Hanka Paldum razotkrila sve, optužuje ih za…

Svet & Skandal pre 4 dana
Pevačica Hanka Paldum, poznata po svom upečatljivom glasu i emotivnim baladama, ponovo je uzburkala estradne vode prozivkama na račun koleginica koje su joj, kako tvrdi, u prošlosti otimale pesme. Nakon što je nedavno spomenula Svetlanu Cecu… »
"Zbog Brene sam bila razočarana i tužna, oteli su mi..." Nove tvrdnje Hanke Paldum! U novoj izjavi optužila autora i…

"Zbog Brene sam bila razočarana i tužna, oteli su mi..." Nove tvrdnje Hanke Paldum! U novoj izjavi optužila autora i…

Kurir pre 4 dana
Poslednjih godina sve više saznajemo kako na estradi lutaju pesme i na koje sve načine pronalaze svoje izvođače. Hanka Paldum nedavno je optužila Cecu Ražnatović za krađu pesme "Volela sam, volela", čiji je autor roker Milić Vukašinović. Tu… »

Vesti dana »