Povezane vesti

"Još malo, pa nestalo": Preko noći uručila otkaze i napustila Srbiju, a evo zbog čega se sad oglasila Dijana Dilajn

"Još malo, pa nestalo": Preko noći uručila otkaze i napustila Srbiju, a evo zbog čega se sad oglasila Dijana Dilajn

Mondo pre 2 dana
Dijana Dilajn pozvala klijentkinje da kupe poslednje komade odeće u radnji u Beogradu. Dijana Radonjić, dizajnerka poznatija kao Dijana Dilajn, oglasila se juče na svom Instagram pofilu gde je saopštila da zatvara radnju u Beogradu i da se odselila iz… »
"Želja mi se ispunila" Ovo je prava istina o zatvaranju salona Dijane Dilajn, evo zašto je morala da napusti Srbiju: Radnice…

"Želja mi se ispunila" Ovo je prava istina o zatvaranju salona Dijane Dilajn, evo zašto je morala da napusti Srbiju: Radnice…

Kurir pre 2 dana
Nakon što je zatvorila salon, Dijana Dilajn se oglasila na mrežama i tom prilikom je rekla da joj je želja bila da napusti Srbiju, što joj se na kraju i ostvarilo. Dizajnerka Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn, ugasila je svoj brend od kog… »
"Još malo pa nestalo..." Dijana Dilajn preko noći zatvorila salon i otišla iz zemlje, a sad se oglasila i iznenadila sve…

"Još malo pa nestalo..." Dijana Dilajn preko noći zatvorila salon i otišla iz zemlje, a sad se oglasila i iznenadila sve…

Kurir pre 2 dana
Dijana Radonjić, poznata dizajnerka koju široke narodne mase znaju i kao Dijana Diline, oglasila se juče na svom Instagram pofilu gde je saopštila da zatvara radnju u Beogradu i da se odselila iz Srbije. Ipak, Dijana Diline je sada na Instagramu… »
„To se desilo dok je još bio u braku sa mojom mamom“: Dijana Dilajn je svojevremeno otkrila šokantnu istinu o svom ocu…

„To se desilo dok je još bio u braku sa mojom mamom“: Dijana Dilajn je svojevremeno otkrila šokantnu istinu o svom ocu…

Nova pre 2 dana
Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Dilajn (Diline), nedavno je sve iznenadila odlukom da ugasi svoj brend u Srbiji. Dijana Dilajn je, putem Instagrama, saopštila da zatvara radnje u Srbiji, budući da se preselila u Dubai. Ovom odlukom mnoge je… »
"Želja mi se ispunila" Prava istina o zatvaranju salona Dijane Dilajn, evo zašto je morala momentalno da napusti Srbiju

"Želja mi se ispunila" Prava istina o zatvaranju salona Dijane Dilajn, evo zašto je morala momentalno da napusti Srbiju

Alo pre 2 dana
Otkrila javno razloge. Dizajnerka Dijana Radonjić, široj javnosti poznata kao Dijana Dilajn, odlučila je da zatvori svoj uspešni modni brend koji joj je doneo milionsku zaradu i da napusti Srbiju. Juče se obratila svojim pratiocima na Instagramu, gde… »
"Ovo je moja želja odavno": Oglasila se Dijana Diline nakon što je zatvorila salon! Podelila poruke koje dobila, a na jednu…

"Ovo je moja želja odavno": Oglasila se Dijana Diline nakon što je zatvorila salon! Podelila poruke koje dobila, a na jednu…

Blic pre 2 dana
Dizajnerka Dijana Radonjić, poznatija kao Dijana Diline, šokirala je sve kada je na Instagramu otkrila da gasi svoj brend od kog je zaradila milione. Dijana je nakon ove objave dobila pregršt poruka na pomenutoj mreži, a neke od njih je podelila sa… »
Dijana Diline je svojevremeno otkrila šokantan detalj o svom ocu: Voditelj ostao zatečen " Pa dobro..."

Dijana Diline je svojevremeno otkrila šokantan detalj o svom ocu: Voditelj ostao zatečen " Pa dobro..."

Telegraf pre 3 dana
Dizajnerka Dijana Radonjić, koja je poznatija kao Dijana Diline iselila se iz Srbije i to posle dužeg vremenskog perioda otkrila. Ona se posle dugo vremena oglasila na mrežama i otkrila istinu, da se odselila i da gasi svoj brend. Uprkos tome što j… »
"Vidim tugu u tvojim očima" Nakon odlaska iz Srbije, Dijana Diline pokazala kroz šta prolazi: "Jako si me potresla"

"Vidim tugu u tvojim očima" Nakon odlaska iz Srbije, Dijana Diline pokazala kroz šta prolazi: "Jako si me potresla"

Alo pre 3 dana
Odluku o gašenju prepoznatljivog modnog brenda saopštila je na društvenoj mreži Instagram čime je rastužila brojne devojke. Dizajnerka Dijana Radonjić, koja je poznatija kao Dijana Diline, odlučila je da ugasi svoj modni brend i preseli se daleko… »

Vesti dana »