Povezane vesti

"Umrla je na mojim rukama" Bolna ispovest Rade Manojlović: Nastupala sam 10 dana nakon smrti majke da zaradim za daću

"Umrla je na mojim rukama" Bolna ispovest Rade Manojlović: Nastupala sam 10 dana nakon smrti majke da zaradim za daću

Kurir 29.05.2025
Pevačice Rada Manojlović susrela se sa velikim gubitkom sa samo 19 godina, kada je njena majka Mirjana preminula. Mirjana je izdahnula na ćerkinim rukama, sa čim se Rada nikada nije pomirila, a jednom prilikom je govorila za medije o ovoj, njoj najtežoj… »
"Majka mi je umrla na rukama": Rada Manojlović nikada nije prebolela njenu smrt: "Morala sam da pevam da zaradim za njenu daću"…

"Majka mi je umrla na rukama": Rada Manojlović nikada nije prebolela njenu smrt: "Morala sam da pevam da zaradim za njenu daću"…

Blic 29.05.2025
Majka Rade Manojlović, Mirjana, preminula je kada je pevačica imala 19 godina, a ona je neretko govori o njoj i čuva sećanje na nju. Rada je jednom prilikom otkrila da joj je majka preminula na rukama. "Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala… »

Vesti dana »