Povezane vesti

Kakav povratak, koja hitčina! Mlada pevačica oduševljena Goginom pesmom, poslala joj poruke podrške

Kakav povratak, koja hitčina! Mlada pevačica oduševljena Goginom pesmom, poslala joj poruke podrške

Kurir pre 4 dana
Danas je Goga Sekulić objavila novu pesmu "Kriminal", koja je izazvala veliku pažnju me društvenim mrežama, kako zbog samog naziva numera, tako i zbog zanimljivog spota u kojem se pevačica pojavljuje sa maskom na licu i s pištoljem oko noge. Među… »
Ti i ja smo Kriminal: Svi se pitaju kome je Goga Sekulić posvetila ove reči

Ti i ja smo Kriminal: Svi se pitaju kome je Goga Sekulić posvetila ove reči

Večernje novosti pre 4 dana
FOLK zvezda Goga Sekulić iznenadila je svoje fanove novim singlom "Kriminal". Foto: Privatna arhiva Prethodnih dana pevačica je na društvenim mrežama najavljivala pesmu, pa su se mnogi pitali šta se krije iza ovakvog naziva numere. Jedan od šaljivih… »
Oko zgloba pištolj, a preko očiju povez: "Kriminal" Goga Sekulić zapalio mreže, ovakvu je nikad nismo videli

Oko zgloba pištolj, a preko očiju povez: "Kriminal" Goga Sekulić zapalio mreže, ovakvu je nikad nismo videli

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Goga Sekulić rešila je da iznenadi publiku i konačno otkrije šta se krije iza "Kriminala". Prethodnih dana Goga Sekulić je na društvenim mrežama najavljivala novi projekat, pa su se mnogi pitali šta se krije iza ovakvog naziva numere… »
„Ti i ja smo kriminal“: Goga Sekulić objavila novu pesmu, svi se pitaju kome je posvetila ove reči VIDEO

„Ti i ja smo kriminal“: Goga Sekulić objavila novu pesmu, svi se pitaju kome je posvetila ove reči VIDEO

Nova pre 4 dana
Goga Sekulić iznenadila je svoje fanove novim singlom "Kriminal". Prethodnih dana Goga Sekulić je na društvenim mrežama najavljivala pesmu, pa su se mnogi pitali šta se krije iza ovakvog naziva numere. Jedan od šaljivih komentara glasio je „Da li… »
"Ti i ja smo Kriminal" Goga Sekulić objavila novu pesmu, svi se pitaju kome je posvetila ove reči: Kadrovi iz spota…

"Ti i ja smo Kriminal" Goga Sekulić objavila novu pesmu, svi se pitaju kome je posvetila ove reči: Kadrovi iz spota…

Kurir pre 5 dana
Goga Sekulić iznenadila je svoje fanove novim singlom "Kriminal"! Prethodnih dana pevačica je na društvenim mrežama najavljivala pesmu, pa su se mnogi pitali šta se krije iza ovakvog naziva numere. Jedan od šaljivih komentara glasio je "Da li je ovo… »

Vesti dana »