Povezane vesti
Veliko srce "malog" čoveka od svake plate ili nagrade – po jedno dobro delo Ovako čini tih i nenametljiv inspektor Bojić…
Dnevnik pre 3 dana
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se, iako teško bolestan, odrekao transplantacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta, čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »
Ceo život odvajao deo plate kako bi pomagao drugima: Dragoje ponovo oduševio gestom: Prikuplja pomoć za muškarca koji se…
Blic pre 3 dana
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplantacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »
Ceo život odvajao deo plate kako bi pomagao drugima: Dragoje ponovo oduševio gestom: Prikuplja pomoć za muškarca koji se…
Blic pre 3 dana
Za Suada Trbovića Sula iz Priboja koji se iako teško bolestan, odrekao transplantacije jetre u korist duplo mlađeg pacijenta čula je čitava Srbija. On možda ima potpuno uništenu jetru, ali zato mu je srce veliko kao kuća. Živi sam od socijalne… »
Šta motiviše dvojicu humanih Pribojaca da pomažu drugima?
PP media pre 3 dana
Priboj – Pribojac Dragoje Bojić organizavao je humanitarnu izložbu autića iz svoje kolekcije za Suada Trbovića, sugrađanima poznatog po svojoj velikodušnosti, kome je hitno potrebna transplatacija jetre. Trbović je nedavno došao na red za… »
Vesti dana »

„Narod koji se gura u ćošak – ima pravo da se brani“: Ovo je ceo studentski govor koji se čitao širom Srbije
Nedeljnik pre 48 minutajoš 20 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 8 satijoš 21 povezana

Zelenski se oglasio o napadu dronovima na ruske baze: "Apsolutno briljantan rezultat"
Telegraf pre 8 minutajoš 44 povezane

Sedam meseci od pada nadstrešnice - Protest u Novom Sadu kod Futoške pijace, blokada mostova u Beogradu
RTV pre 2 satajoš 37 povezanih