Povezane vesti
"Dotakao sam dno..." Iskreno priznanje Veljka Ražnatovića: "Bogdana sme još jednom da zatrudni!" Lekari su im dali važan…
Kurir pre 3 dana
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene. Veljko Ražnatović, osim toga što se bavi boksom, ima i svoj biznis sa svinjama, o čemu je i javno pričao. Naime, Veljko… »
"Dotakao sam dno..." Veljko Ražnatović ne može više da ćuti, njegovo priznanje šokiralo sve: "Bogdana sme samo još…
Alo pre 3 dana
Ražnatović u iskrenoj ispovesti pomenuo i četvrto dete. Mladi bokser, Veljko Ražnatović, veoma je posvećen porodici. Sa suprugom Bogdanom ima tri sina - Željka, Krstana i Isaiju, a ne krije da bi voleo da dobije još jednog člana. Ražnatovići… »
"Dotakao sam dno..." Veljko Ražnatović u iskrenoj ispovesti pomenuo i četvrto dete, ovo ga je dotuklo
Telegraf pre 3 dana
Mladi bokser, Veljko Ražnatović, veoma je posvećen porodici. Sa suprugom Bogdanom ima tri sina - Željka, Krstana i Isaiju, a ne krije da bi voleo da dobije još jednog člana. Ražnatovići žive u Titelu, Bogdaninom rodnom mestu, gde imaju i biznis… »
"Mi možemo da imamo još jedno dete": Veljku Ražnatoviću i Bogdani lekari dali važan savet: "Nadam se devojčici, posle…
Blic pre 3 dana
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom i sinovima Željkom, Krstanom i Isaijom živi u Titelu, rodnom mestu svoje žene. Veljko Ražnatović, osim toga što se bavi boksom, ima i svoj biznis sa svinjama, o čemu je i javno pričao. Naime, Veljko… »
Pomagala porodici na pijaci, a malo ko zna koju školu je završila Bogdana Ražnatović: Trenirala košarku i studirala, ali…
Blic pre 4 dana
Veljko Ražnatović sa suprugom Bogdanom dobio je trojicu sinova - Željka, Krstana i Isaiju. Oni porodično žive u njenom rodnom Titelu gde su daleko od gradske gužve, a poznato je da je Bogdana veoma skromna. Ona nikada nije volela da se eksponira u… »
Vesti dana »

"Apsolutni promašaj!" Dačić otkrio policijsku procenu: Evo koliko ljudi je juče bilo na protestima u Beogradu i Srbiji
Blic pre 6 minutajoš 20 povezanih

Predsednički izbori u Poljskoj: Karol Navrocki novi je predsednik Poljske
Pravda pre 16 minutajoš 45 povezanih

(Mapa) u Beogradu trenutno vrelije nego u kairu: Počeo toplotni talas, stižu tropske noći, a sa olujama i dalje nismo završili
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih

Pokušao da spali ljude na demonstracijama u Americi u znak podrške izraelskim taocima u Gazi
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih

Kako je Ukrajina izvela napad dronovima na ruske baze: Detalji operacije koja je uništila 40 odsto ruske avijacije
Nova ekonomija pre 31 minutajoš 18 povezanih