Повезане вести

Цвијановић: 30 година након Дејтона надлежности приписане Републици Српској пренете на ниво Босне и Херцеговини

Цвијановић: 30 година након Дејтона надлежности приписане Републици Српској пренете на ниво Босне и Херцеговини

Еуроневс 29.05.2025
Председавајућа Председништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је данас да су јој, 30 година након потписивања Дејтонског споразума, осећања помешана, јер су надлежности које су биле приписане Републици Српској на разне начине… »
Цвијановић: Дејтон није добио праву шансу, задовољна сам порукама нове администрације САД

Цвијановић: Дејтон није добио праву шансу, задовољна сам порукама нове администрације САД

РТВ 29.05.2025
БЕОГРАД - Обележено је три деценије од потписивања Дејтонског споразума на заседању Парламентарне скупштине НАТО-а у Охају. Председавајућа Председништва БиХ Жељка Цвијановић истакла је за РТС да су на догађају испливале… »

РТС 29.05.2025
Обележено је три деценије од потписивања Дејтонског споразума на заседању Парламентарне скупштине НАТО-а у Охају. Председавајућа Председништва БиХ Жељка Цвијановић истакла је за РТС да су на догађају испливале разлике између… »

Вести дана »