Povezane vesti

Cvijanović: 30 godina nakon Dejtona nadležnosti pripisane Republici Srpskoj prenete na nivo Bosne i Hercegovini

Cvijanović: 30 godina nakon Dejtona nadležnosti pripisane Republici Srpskoj prenete na nivo Bosne i Hercegovini

Euronews pre 2 dana
Predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je danas da su joj, 30 godina nakon potpisivanja Dejtonskog sporazuma, osećanja pomešana, jer su nadležnosti koje su bile pripisane Republici Srpskoj na razne načine prenete na nivo BiH… »
Cvijanović: Dejton nije dobio pravu šansu, zadovoljna sam porukama nove administracije SAD

Cvijanović: Dejton nije dobio pravu šansu, zadovoljna sam porukama nove administracije SAD

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Obeleženo je tri decenije od potpisivanja Dejtonskog sporazuma na zasedanju Parlamentarne skupštine NATO-a u Ohaju. Predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović istakla je za RTS da su na događaju isplivale razlike između tri… »

RTS pre 2 dana
Obeleženo je tri decenije od potpisivanja Dejtonskog sporazuma na zasedanju Parlamentarne skupštine NATO-a u Ohaju. Predsedavajuća Predsedništva BiH Željka Cvijanović istakla je za RTS da su na događaju isplivale razlike između tri člana… »

Vesti dana »