Повезане вести
Вучић о тврдњама да Србија шаље муницију Украјини: Чуо сам се с Путином, неке ствари нису истините
Н1 Инфо 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић, говорећи о информацијама да се Србији на Западу отворено замера добар однос са Русијом, док се из Москве чују тврдње да "Београд и даље Кијеву шаље муницију преко посредничких земаља"… »
Радић: Извештај руске службе порука да Кремљ више неће толерисати да Србија наоружава Украјину
Н1 Инфо 29.05.2025
Извештај руске Спољне обавештајне службе (СВР) да српска војна индустрија наставља да снабдева Кијев муницијом, порука је руског политичког врха да се више не може толерисати политика у којој Вучић за потребе унутрашњег… »
Радић: Извештај руске службе порука да Кремљ више неће толерисати да Србија наоружава Украјину
Нова 29.05.2025
Извештај руске Спољне обавештајне службе (СВР) да српска војна индустрија наставља да снабдева Кијев муницијом, порука је руског политичког врха да се више не може толерисати политика у којој Вучић за потребе унутрашњег… »
Вучић: Разговарао сам с Путином о слању муниције Украјини
Ал Јазеера 29.05.2025
Руска обавјештајна служба оптужила је србијанску намјенску индустрију за испоруку великих количина муниције Украјини. Србијански предсједник Александар Вучић изјавио је да је поводом навода да Србија шаље Украјини муницију преко… »
Вучић: Разговарао сам са Путином поводом навода о слању муниције Украјини
Политика 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је поводом навода да Србија шаље Украјини муницију преко посредничких држава разговарао са руским председником Владимиром Путином као и да је формирана међудржавна радна… »
Вучић: Београд и Москва формирали радну групу у вези с извозом муниције из Србије у Украјину
Бета 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да су Београд и Москва формирали радну групу у вези са наводима да се из Србије и даље шаље муниција Украјини. Вучич је за РТС казао да је о томе посебно разговарао са… »
Вучић о наводима руске спољне обавештајне службе: „Није дата дозвола и ниједна од ракета није испоручена“, изјавио Вучић…
Недељник 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да су Београд и Москва формирали радну групу у вези с наводима да се из Србије и даље шаље муниција Украјинини. ВУЧИЋ: ФОРМИРАНА РАДНА ГРУПА КОЈА ТРЕБА ДА УСТАНОВИ ЧИЊЕНИЦЕ… »
Огласио се Вучић о тврдњама да Србија шаље муницију Украјини
Вести онлине 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић, говорећи о информацијама да се Србији на Западу отворено замера добар однос са Русијом, док се из Москве чују тврдње да “Београд и даље Кијеву шаље муницију преко посредничких земаља”… »
Вучић: Београд и Москва формирали радну групу у вези с наводима да се муниција из Србије шаље Украјини
Инсајдер 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да су Београд и Москва формирали радну групу у вези с наводима да се из Србије и даље шаље муниција Украјини, како би биле установљене чињенице. Вучич је за РТС рекао да је… »
Вучић: Београд и Москва формирали радну групу у вези с извозом муниције из Србије у Украјину
Радио сто плус 29.05.2025
Вучич је за РТС казао да је о томе посебно разговарао са председником Русије Владимиром Путином и то “и у присуству више људи из обе делегације, а и насамо”. “Формирали смо радну групу, заједно са руским партнерима, да бисмо… »
'Српска војна индустрија пуца у леђа Русији', кажу обавештајци Москве
НИН 29.05.2025
Само три недеље после посете председника Александра Вучића Москви током обележавања Дана победе у Другом светском рату, Спољна обавештајна служба (СВР) Русије обрушила се на српске произвођаче оружја и фирме које извозе… »
‘Српска војна индустрија пуца у леђа Русији’, кажу обавештајци Москве
Јужне вести 29.05.2025
Сергеи Схестак/ ЕПА-ЕФЕ/РЕКС/Схуттерстоцк Украјински војници са муницијом у региону Доњецка Само три недеље после посете председника Александра Вучића Москви током обележавања Дана победе у Другом светском рату, Спољна… »
Србија ипак не наоружава Украјину: Већ направљена "радна група" са Путином - ево шта Вучић каже! (видео)
Правда 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић гостујући на РТС одговорио је и на питање о извозу српског оружја на украјинско-руско ратиште. - Ја сам о томе разговарао са председником Путином,разговарао у присуству више људи из обе… »
Вучић одговорио на наводе о извозу муниције у Украјину
Нова 29.05.2025
Коментаришући оптужбе Русије да Србија шаље муницију у Украјину Вучић је рекао да је са Путином разговарао насамо о тој теми, те да је формирана комисија која ће те наводе испитати. „Детаље разговора не бих износио. Ми смо овде… »
Вучић о наводима руске службе безбедности: Србија неће остваривати сумњиве уговоре о извозу муниције
Слободна Европа 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 29. маја да ће дати налог да се не остварују уговори о продаји оружја и муниције код којих постоји сумња о злоупотреби и слању на украјинско ратиште. Вучић је то рекао у "Дневнику"… »
Вучић о тврдњама да Србија шаље муницију Украјини: Формирана радна група са Русијом да се утврде чињенице
Еуроневс 29.05.2025
Говорећи о информацијама да се Србији на Западу отворено замера добар однос са Руском Федерацијом, док се из Москве чују тврдње да "Београд и даље Кијеву шаље муницију преко посредничких земаља", председник Александар Вучић… »
Вучић: Ми смо независна и самостална земља, не служим никоме осим Србији и свом народу
Б92 29.05.2025
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је оптужбе да Србија испоручује муницију Кијеву. "Ја сам разговарао са Путином о томе насамо. Не бих износио детаље нашег разговора. Формирали смо радну групу како би утврдили… »
Вести дана »

"Просечна пензија биће 485 евра": Вучић: Пензије ће од 1. децембра порасти за 12,2 одсто
Блиц пре 24 минутајош 35 повезаних

Трамп прети Авганистану санкцијама ако талибани не врате Америци ваздухопловну базу Баграм
Нови магазин пре 1 сатјош 12 повезаних