Povezane vesti
Vučić o tvrdnjama da Srbija šalje municiju Ukrajini: Čuo sam se s Putinom, neke stvari nisu istinite
N1 Info pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o informacijama da se Srbiji na Zapadu otvoreno zamera dobar odnos sa Rusijom, dok se iz Moskve čuju tvrdnje da "Beograd i dalje Kijevu šalje municiju preko posredničkih zemalja", ističe da je o tome posebno… »
Radić: Izveštaj ruske službe poruka da Kremlj više neće tolerisati da Srbija naoružava Ukrajinu
N1 Info pre 22 dana
Izveštaj ruske Spoljne obaveštajne službe (SVR) da srpska vojna industrija nastavlja da snabdeva Kijev municijom, poruka je ruskog političkog vrha da se više ne može tolerisati politika u kojoj Vučić za potrebe unutrašnjeg ambijenta odlazi u Moskvu kako… »
Radić: Izveštaj ruske službe poruka da Kremlj više neće tolerisati da Srbija naoružava Ukrajinu
Nova pre 22 dana
Izveštaj ruske Spoljne obaveštajne službe (SVR) da srpska vojna industrija nastavlja da snabdeva Kijev municijom, poruka je ruskog političkog vrha da se više ne može tolerisati politika u kojoj Vučić za potrebe unutrašnjeg ambijenta odlazi u Moskvu kako… »
Vučić: Razgovarao sam s Putinom o slanju municije Ukrajini
Al Jazeera pre 22 dana
Ruska obavještajna služba optužila je srbijansku namjensku industriju za isporuku velikih količina municije Ukrajini. Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je da je povodom navoda da Srbija šalje Ukrajini municiju preko posredničkih država… »
Vučić: Razgovarao sam sa Putinom povodom navoda o slanju municije Ukrajini
Politika pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je povodom navoda da Srbija šalje Ukrajini municiju preko posredničkih država razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kao i da je formirana međudržavna radna grupa koja će to da… »
Vučić: Beograd i Moskva formirali radnu grupu u vezi s izvozom municije iz Srbije u Ukrajinu
Beta pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su Beograd i Moskva formirali radnu grupu u vezi sa navodima da se iz Srbije i dalje šalje municija Ukrajini. Vučič je za RTS kazao da je o tome posebno razgovarao sa predsednikom Rusije Vladimirom… »
Vučić o navodima ruske spoljne obaveštajne službe: „Nije data dozvola i nijedna od raketa nije isporučena“, izjavio Vučić…
Nedeljnik pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su Beograd i Moskva formirali radnu grupu u vezi s navodima da se iz Srbije i dalje šalje municija Ukrajinini. VUČIĆ: FORMIRANA RADNA GRUPA KOJA TREBA DA USTANOVI ČINJENICE Vučič je za RTS kazao da… »
Oglasio se Vučić o tvrdnjama da Srbija šalje municiju Ukrajini
Vesti online pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, govoreći o informacijama da se Srbiji na Zapadu otvoreno zamera dobar odnos sa Rusijom, dok se iz Moskve čuju tvrdnje da “Beograd i dalje Kijevu šalje municiju preko posredničkih zemalja”, ističe da je o tome posebno… »
Vučić: Beograd i Moskva formirali radnu grupu u vezi s navodima da se municija iz Srbije šalje Ukrajini
Insajder pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su Beograd i Moskva formirali radnu grupu u vezi s navodima da se iz Srbije i dalje šalje municija Ukrajini, kako bi bile ustanovljene činjenice. Vučič je za RTS rekao da je o tome posebno razgovarao… »
Vučić: Beograd i Moskva formirali radnu grupu u vezi s izvozom municije iz Srbije u Ukrajinu
Radio sto plus pre 22 dana
Vučič je za RTS kazao da je o tome posebno razgovarao sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i to “i u prisustvu više ljudi iz obe delegacije, a i nasamo”. “Formirali smo radnu grupu, zajedno sa ruskim partnerima, da bismo ustanovili činjenice. Neke… »
'Srpska vojna industrija puca u leđa Rusiji', kažu obaveštajci Moskve
NIN pre 22 dana
Samo tri nedelje posle posete predsednika Aleksandra Vučića Moskvi tokom obeležavanja Dana pobede u Drugom svetskom ratu, Spoljna obaveštajna služba (SVR) Rusije obrušila se na srpske proizvođače oružja i firme koje izvoze naoružanje. Srpska vojna… »
‘Srpska vojna industrija puca u leđa Rusiji’, kažu obaveštajci Moskve
Južne vesti pre 22 dana
Sergey Shestak/ EPA-EFE/REX/Shutterstock Ukrajinski vojnici sa municijom u regionu Donjecka Samo tri nedelje posle posete predsednika Aleksandra Vučića Moskvi tokom obeležavanja Dana pobede u Drugom svetskom ratu, Spoljna obaveštajna služba (SVR) Rusije… »
Srbija ipak ne naoružava Ukrajinu: Već napravljena "radna grupa" sa Putinom - evo šta Vučić kaže! (video)
Pravda pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na RTS odgovorio je i na pitanje o izvozu srpskog oružja na ukrajinsko-rusko ratište. - Ja sam o tome razgovarao sa predsednikom Putinom,razgovarao u prisustvu više ljudi iz obe delegacije, o tome sam… »
Vučić odgovorio na navode o izvozu municije u Ukrajinu
Nova pre 22 dana
Komentarišući optužbe Rusije da Srbija šalje municiju u Ukrajinu Vučić je rekao da je sa Putinom razgovarao nasamo o toj temi, te da je formirana komisija koja će te navode ispitati. „Detalje razgovora ne bih iznosio. Mi smo ovde formirali radnu grupu… »
Vučić o navodima ruske službe bezbednosti: Srbija neće ostvarivati sumnjive ugovore o izvozu municije
Slobodna Evropa pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 29. maja da će dati nalog da se ne ostvaruju ugovori o prodaji oružja i municije kod kojih postoji sumnja o zloupotrebi i slanju na ukrajinsko ratište. Vučić je to rekao u "Dnevniku" Radio-televizije Srbije… »
Vučić o tvrdnjama da Srbija šalje municiju Ukrajini: Formirana radna grupa sa Rusijom da se utvrde činjenice
Euronews pre 22 dana
Govoreći o informacijama da se Srbiji na Zapadu otvoreno zamera dobar odnos sa Ruskom Federacijom, dok se iz Moskve čuju tvrdnje da "Beograd i dalje Kijevu šalje municiju preko posredničkih zemalja", predsednik Aleksandar Vučić istakao je da je o tome… »
Vučić: Mi smo nezavisna i samostalna zemlja, ne služim nikome osim Srbiji i svom narodu
B92 pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je optužbe da Srbija isporučuje municiju Kijevu. "Ja sam razgovarao sa Putinom o tome nasamo. Ne bih iznosio detalje našeg razgovora. Formirali smo radnu grupu kako bi utvrdili činjenice. Rusi imaju… »
Vesti dana »

(Mapa) detaljan vodič za putovanje automobilom do Tasosa: Evo koji put je najkraći, a koji najjeftiniji i koliko koštaju gorivo i putarine
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 21. jun: U većini mesta preovladavaće sunčano vreme
Mondo pre 52 minutajoš 4 povezane

Stiže letnja primena reda vožnje u GSP Evo kako će ove linije saobraćati od sutra
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 9 satijoš 1 povezana