Povezane vesti

"Ne sluša ni mene ni mamu" Hitno oglašavanje Pejinog oca nakon njegove izjave da ga njegove mišljenje ne zanima, nije mogao…

"Ne sluša ni mene ni mamu" Hitno oglašavanje Pejinog oca nakon njegove izjave da ga njegove mišljenje ne zanima, nije mogao…

Alo pre 3 dana
Bez dlake na jeziku progovorio o priznanju svog sina. Zoran Pejić Peja trenutno se nalati na Zlatiboru, gde mu, kako je otkrio neprestano prilaze ljudi koji i te kako imaju svoje mišljenje o turbulentnoj ljubavnoj priči njegovog sina Jovana i Ene… »
Oglasio se Peja nakon što je Jovan izjavio da sluša samo majku: Moj sin…

Oglasio se Peja nakon što je Jovan izjavio da sluša samo majku: Moj sin…

Svet & Skandal pre 4 dana
Nakon što je njegov sin Jovan Pejić u rijalitiju Elita izjavio da ga mišljenje oca ne zanima i da sluša isključivo majku Zlatu Petrović, oglasio se i Zoran Pejić Peja, koji je javno prokomentarisao celu situaciju. Popularni voditelj trenutno boravi… »
Nakon što je Peja izjavio da ga ne zanima očevo mišljenje, oglasio se voditelj! Zoran otkrio pozadinu njihovih porodičnih…

Nakon što je Peja izjavio da ga ne zanima očevo mišljenje, oglasio se voditelj! Zoran otkrio pozadinu njihovih porodičnih…

Kurir pre 4 dana
Nakon što je saznao da je njegov sin usred "Zadruge 8 Elite" rekao "da ga mišljenje oca i ne zanima, samo majke Zlate", Zoran Pejić Peja oglasio se pa otkrio i pojedine detalje njihovog odnosa. Najpre, s kim god da Jovan bio u ljubavi, on će tu vezu… »
''Ne zanima me otac, već šta majka kaže'' Šok izjava malog Peje oko komentara njegovih roditelja za vezu sa Enom Čolić

''Ne zanima me otac, već šta majka kaže'' Šok izjava malog Peje oko komentara njegovih roditelja za vezu sa Enom Čolić

Alo pre 4 dana
Niko ovo nije očekivao! U Beloj kući "Zadruge 8 Elite", a na samom početku "Pitanja gledalaca", pitanje je bilo pripalo - Jovanu Pejiću Peji, a on je na isto odgovorio oštro i bez dlake na jeziku. Istim tonom obraćao se i kad se "na tapetu" našla… »
"Ne zanima me šta moj otac kaže..." Šok priznanje malog Peje pred milionima: Samo majka... Šta li će voditelj reći na ovo

"Ne zanima me šta moj otac kaže..." Šok priznanje malog Peje pred milionima: Samo majka... Šta li će voditelj reći na ovo

Kurir pre 4 dana
U Beloj kući " Zadruge 8 Elite", a na samom početku "Pitanja gledalaca", pitanje je bilo pripalo - Jovanu Pejiću Peji, a on je na isto odgovorio oštro i bez dlake na jeziku. Istim tonom obraćao se i kad se "na tapetu" našla Ena Čolić, koju sada… »

Vesti dana »