Povezane vesti
"Ne sluša ni mene ni mamu" Hitno oglašavanje Pejinog oca nakon njegove izjave da ga njegove mišljenje ne zanima, nije mogao…
Alo pre 3 dana
Bez dlake na jeziku progovorio o priznanju svog sina. Zoran Pejić Peja trenutno se nalati na Zlatiboru, gde mu, kako je otkrio neprestano prilaze ljudi koji i te kako imaju svoje mišljenje o turbulentnoj ljubavnoj priči njegovog sina Jovana i Ene… »
Oglasio se Peja nakon što je Jovan izjavio da sluša samo majku: Moj sin…
Svet & Skandal pre 4 dana
Nakon što je njegov sin Jovan Pejić u rijalitiju Elita izjavio da ga mišljenje oca ne zanima i da sluša isključivo majku Zlatu Petrović, oglasio se i Zoran Pejić Peja, koji je javno prokomentarisao celu situaciju. Popularni voditelj trenutno boravi… »
Nakon što je Peja izjavio da ga ne zanima očevo mišljenje, oglasio se voditelj! Zoran otkrio pozadinu njihovih porodičnih…
Kurir pre 4 dana
Nakon što je saznao da je njegov sin usred "Zadruge 8 Elite" rekao "da ga mišljenje oca i ne zanima, samo majke Zlate", Zoran Pejić Peja oglasio se pa otkrio i pojedine detalje njihovog odnosa. Najpre, s kim god da Jovan bio u ljubavi, on će tu vezu… »
''Ne zanima me otac, već šta majka kaže'' Šok izjava malog Peje oko komentara njegovih roditelja za vezu sa Enom Čolić
Alo pre 4 dana
Niko ovo nije očekivao! U Beloj kući "Zadruge 8 Elite", a na samom početku "Pitanja gledalaca", pitanje je bilo pripalo - Jovanu Pejiću Peji, a on je na isto odgovorio oštro i bez dlake na jeziku. Istim tonom obraćao se i kad se "na tapetu" našla… »
"Ne zanima me šta moj otac kaže..." Šok priznanje malog Peje pred milionima: Samo majka... Šta li će voditelj reći na ovo
Kurir pre 4 dana
U Beloj kući " Zadruge 8 Elite", a na samom početku "Pitanja gledalaca", pitanje je bilo pripalo - Jovanu Pejiću Peji, a on je na isto odgovorio oštro i bez dlake na jeziku. Istim tonom obraćao se i kad se "na tapetu" našla Ena Čolić, koju sada… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu zbog ukidanja pritvora optuženima za napad na studente
Insajder pre 58 minutajoš 35 povezanih

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Policajac koji je uhapsio napadača na Beogradski sindikat suspendovan na inicijativu novog načelnika novosadske policije
Nedeljnik pre 4 satijoš 16 povezanih

Gradonačelnik Žarko Mićin o sednici Saveta za kulturu Opozicija širi apsolutne neistine da nisam hteo da prisustvujem
Dnevnik pre 3 satajoš 15 povezanih

Ministar prosvete prvi put u Novom Sadu: Od studenata i građana pobegao na sporedni izlaz
N1 Info pre 38 minutajoš 63 povezane